De omgeving van RENSEN financiele diensten Refina, RegioBank in Nijverdal

Veldsink-Rensen

Rensen is sinds 1974 de financiële inloopwinkel in Nijverdal voor laagdrempelig veelzijdig advies. Ben Rensen startte in dat jaar als jongste assurantiemakelaar van Nederland de eerste verzekeringswinkel. Inmiddels is Rensen uitgegroeid tot een landelijk werkend intermediair- en volmacht bedrijf, zelfstandig adviseur van RegioBank en een makelaarskantoor. Rensen adviseert particulieren en bedrijven inzake alle verzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankzaken en makelaardij.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jeroen Weitering

Jeroen Weitering

Adviseur Bankzaken
Mark Enoch

Mark Enoch

Adviseur Bankzaken
Olaf Wiggers

Olaf Wiggers

Assurantieadviseur buitendienst en erkend hypotheekadviseur
Inmiddels ben ik ruim 15 jaar actief in de verzekeringswereld als all-round adviseur, waarvan 13 bij Rensen.Ik geef verzekeringsadvies, ben erkend hypotheekadviseur en bemiddel in bancaire producten zoals spaarrentes.
 Jorien  Laarhuis

Jorien Laarhuis

Assistent NVM Makelaar
Al ruim 13 jaar ben ik een vertrouwd gezicht bij Rensen in Nijverdal. Ik vind het mooi om mensen van A tot Z te helpen bij de verkoop en aankoop van hun woning.

Klant staat centraal

Rensen zag het belang van netwerken al voor de komst van social media en besteedde veel aandacht aan zaken als erfrecht, testament en huwelijksgoederenrecht.  Onder het motto: “neem één avond van je leven” was Ben Rensen vrijwel elke avond op pad en regelde een veilige risicodekking voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Met de terugtrekkende beweging van andere banken past RegioBank naadloos in het concept van Rensen, waarbij niet het product maar de klant centraal staat.

Rensen is 24/7 telefonisch bereikbaar en als bezoeker of klant kun je gratis parkeren voor ons kantoor. Dat is een onderdeel van onze service. Je bent van harte welkom wanneer het je uitkomt, wij zijn je graag van dienst.