Veldsink-Rensen in Nijverdal

  • 0548 - 63 64 40
  • Grotestraat 11, 7443 BA
  • Vandaag gesloten
De omgeving van RENSEN financiele diensten Refina, RegioBank in Nijverdal

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Refina BV staat voor Rensen Financiële Diensten. Rensen financiële diensten, is een ijzersterke combinatie met RegioBank. De persoonlijke benadering staat voorop. Bankzaken, sparen, lenen, hypotheken, verzekeringen, pensioenadvies en makelaardij. Wij luisteren naar u als klant en helpen u graag.
Jeroen Weitering

Jeroen Weitering

Adviseur Bankzaken
Mark Enoch

Mark Enoch

Adviseur Bankzaken
Olaf  Wiggers

Olaf Wiggers

Assurantieadviseur buitendienst en erkend hypotheekadviseur
 Jorien  Laarhuis

Jorien Laarhuis

Assistent NVM Makelaar
Team van RENSEN financiele diensten Refina

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4153

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen