De omgeving Veldsink - Schinkel, RegioBank in Oost Souburg

Veldsink-Schinkel

Veldsink – Schinkel in Oost-Souburg staat bekend om het persoonlijk contact. Deze warme dienstverlening is niet onopgemerkt gebleven. Klanten komen vanuit de regio speciaal naar ons als zelfstandig adviseur van RegioBank.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jolanda de Graaff

Jolanda de Graaff

Medewerker Bankzaken
In 1999 kwam ik in dienst bij Veldsink – Schinkel. Ik ben altijd enthousiast om klanten op weg te helpen met hun financiële zaken. Ik ben een bekend gezicht in de regio en ontzorg mijn klanten met alles waarmee ik helpen kan.
Nel de Vries

Nel de Vries

Medewerker Bankzaken
Al 20 jaar ben ik een vertrouwd gezicht bij Veldsink – Schinkel in Oost-Souburg. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel en ik geef graag passend en deskundig advies.

Meer betrokken

Vergeleken met de grote financiële instellingen, word je bij Veldsink – Schinkel als zelfstandig adviseur van RegioBank veel toegankelijker geholpen. Je hoeft zelf nooit naar een 0800 of 0900-nummer te bellen om een schade door te geven bijvoorbeeld. Dit nemen Jolanda of Nel graag van je over. Of je regelt het thuis vanaf de bank via internet. Beslis zelf wat je het fijnst vindt.

Ook jongeren zijn overtuigd

Steeds meer financiële zaken moet je online regelen. Niet bij ons. Daarom passen we als zelfstandig adviseur ook zo goed bij RegioBank. Onze adviseurs komen bij je op bezoek en je loopt nog spontaan binnen bij ons, met grote en kleine vragen. Zelfs de ‘online generatie’ heeft zo nu en dan behoefte aan een vertrouwd gezicht. Daarom is Nel of Jolanda er altijd om te helpen. Als de een op vakantie is, kun je bij de ander terecht.

Persoonlijk en betrokken

Veldsink – Schinkel omschrijft zichzelf als een persoonlijk en betrokken bedrijf dat ingewikkelde zaken graag inzichtelijk en begrijpelijk voor je maakt. Omdat het goed is om de tijd hiervoor te nemen, zit er altijd voldoende koffie in de pot en zetten we graag een bakje extra.