Veldsink-Schinkel in Oost-Souburg

  • 0118 - 46 20 20
  • Kanaalstraat 37, 4388 BJ
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Schinkel Adviesgroep, RegioBank in Oost Souburg

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

In Oost-Souburg kennen de meeste inwoners de medewerkers van Veldsink – Schinkel wel. De communicatie tussen deze financieel dienstverlener en hun klanten verloopt zo persoonlijk dat ze elkaar in de supermarkt niet voorbij lopen, zonder een praatje te maken.
Jolanda de Graaff

Jolanda de Graaff

Medewerker Bankzaken
Nel de Vries

Nel de Vries

Medewerker Bankzaken
Team van Schinkel Adviesgroep

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4586

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.