De omgeving van Robert Scholten Assurantiën BV, RegioBank in Bathmen

Veldsink Scholten

Robert Scholten Assurantiën B.V. voorziet u van maatwerk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al uw bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Linda Alberts

Linda Alberts

Adviseur Bankzaken
Ik ben uw eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Ik adviseer u graag op deskundige wijze over al uw bankzaken. Help u bij de dagelijkse bankzaken en met overstappen van uw bankrekening naar de RegioBank. Dit allemaal in een persoonlijk gesprek. U kunt altijd bij ons binnenlopen. De deur staat altijd voor u open!
Wim Pasman

Wim Pasman

Adviseur bankzaken en medewerker binnendienst hypotheken
Ook bij mij kunt u terecht met al uw vragen over bankzaken. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor al uw vragen van uw hypotheek!
Lysanne Pamboer

Lysanne Pamboer

Hypotheekadviseur en adviseur bankzaken
Een nieuw of ander huis op het oog? Ik help u met al uw wensen. Maar ook voor al uw vragen over uw betaal- en spaarrekening bent u bij mij aan het goede adres. Kom gerust bij ons binnenlopen om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.
Thea Robijn

Thea Robijn

Adviseur Particuliere Verzekeringen en bankzaken
Vragen over uw particuliere verzekeringen? Met al uw vragen kunt u bij mij terecht. Ik denk met u mee en kijk naar de beste oplossing voor al uw verzekeringen. Maar ook als u een vraag heeft over uw bankpas, mobiel bankieren of andere bankzaken mag u mij altijd bellen. Maar ook het persoonlijke contact omdat je bij ons altijd binnen kunt lopen.

Robert Scholten Assurantiën B.V. voorziet u van maatwerk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al uw bankzaken.

Uw wensen en mogelijkheden staan voorop. Als onafhankelijk adviseur voor verzekeringen en hypotheken en lid van Adfiz, bieden wij u maatwerk. Na een zorgvuldige risicoanalyse worden door ons de premies en voorwaarden van de diverse maatschappijen vergeleken waarna wij u een afgewogen advies aanbieden.

Dit is onze kracht

Voor Robert Scholten Assurantiën B.V., al sinds 1995 gevestigd aan de Molenstraat 3a in Bathmen, is het persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Dit is ook onze kracht. Kwaliteit, betrouwbaarheid en uiteraard een goede service is voor ons de standaard.

Uw bankzaken, goed geregeld

U kent ons misschien als complete financieel adviseur bij u in de buurt. Maar wij zijn sinds 2012 ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.