De omgeving van Robert Scholten Assurantiën BV, RegioBank in Bathmen

Veldsink Scholten

Robert Scholten Assurantiën B.V. voorziet u van maatwerk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al uw bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Linda Alberts

Linda Alberts

Adviseur bankzaken
Gerwin Lubberding

Gerwin Lubberding

Adviseur bankzaken, verzekeringsadviseur particulieren en bedrijven
Voor al uw verzekeringsoplossingen is Gerwin de man die u zoekt Voor uzelf, maar ook voor uw onderneming. En indien nodig neemt hij ook uw bankzaken mee in het gesprek.
Robert Scholten

Robert Scholten

Adviseur bankzaken, verzekeringsadviseur bedrijven, financieel adviseur en Allround hypothekenspecialist
Robert Scholten is eigenaar en daarnaast erg breed inzetbaar; hij helpt u niet alleen met uw verzekeringen, maar kan u ook ondersteunen bij het vinden van een goede hypotheek
Wim Pasman

Wim Pasman

Adviseur bankzaken, adviseur basis en hypotheek assistent
Uw bankzaken regelt u via Wim. Of het nu om een betaal- of spaarrekening gaat, privé of zakelijk; Wim gaat ermee voor u aan de slag.

Robert Scholten Assurantiën B.V. voorziet u van maatwerk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al uw bankzaken.

Uw wensen en mogelijkheden staan voorop. Als onafhankelijk adviseur voor verzekeringen en hypotheken en lid van Adfiz, bieden wij u maatwerk. Na een zorgvuldige risicoanalyse worden door ons de premies en voorwaarden van de diverse maatschappijen vergeleken waarna wij u een afgewogen advies aanbieden.

Dit is onze kracht

Voor Robert Scholten Assurantiën B.V., al sinds 1995 gevestigd aan de Molenstraat 3a in Bathmen, is het persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Dit is ook onze kracht. Kwaliteit, betrouwbaarheid en uiteraard een goede service is voor ons de standaard.

Uw bankzaken, goed geregeld

U kent ons misschien als complete financieel adviseur bij u in de buurt. Maar wij zijn sinds 2012 ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.