De omgeving van Veldsink Scholten, RegioBank in Bathmen

Veldsink Scholten

Robert Scholten Assurantiën B.V. voorziet je van maatwerk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al je bankzaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Linda Alberts

Linda Alberts

Adviseur Bankzaken
Ik ben je eerste aanspreekpunt van ons kantoor. Ik adviseer je graag op deskundige wijze over al je bankzaken. Help je bij de dagelijkse bankzaken en met overstappen van je bankrekening naar de RegioBank. Dit allemaal in een persoonlijk gesprek. Je kunt altijd bij ons binnenlopen. De deur staat altijd voor je open!
Thea Robijn

Thea Robijn

Vragen over je particuliere verzekeringen? Met al je vragen kun bij mij terecht. Ik denk met je mee en kijk naar de beste oplossing voor al je verzekeringen. Maar ook als je een vraag hebt over je bankpas, mobiel bankieren of andere bankzaken mag je mij altijd bellen. Maar ook het persoonlijke contact omdat je bij ons altijd binnen kunt lopen.

Robert Scholten Assurantiën B.V. voorziet je van maatwerk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al je bankzaken.

Je wensen en mogelijkheden staan voorop. Als onafhankelijk adviseur voor verzekeringen en hypotheken en lid van Adfiz, bieden wij je maatwerk. Na een zorgvuldige risicoanalyse worden door ons de premies en voorwaarden van de diverse maatschappijen vergeleken waarna wij je een afgewogen advies aanbieden.

Dit is onze kracht

Voor Robert Scholten Assurantiën B.V., al sinds 1995 gevestigd aan de Molenstraat 3a in Bathmen, is het persoonlijk contact met klanten erg belangrijk. Dit is ook onze kracht. Kwaliteit, betrouwbaarheid en uiteraard een goede service is voor ons de standaard.

Je bankzaken, goed geregeld

Je kent ons misschien als complete financieel adviseur bij je in de buurt. Maar wij zijn sinds 2012 ook zelfstandig adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die je mag verwachten. Waar je altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar je wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. De bankproducten van RegioBank zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.