Veldsink Scholten in Bathmen

  • 0570 - 54 44 44
  • Molenstraat 3 A, 7437 AH
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Veldsink Scholten, RegioBank in Bathmen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Veldsink Scholten is je betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al je bankzaken. Je vindt ons al sinds 1995 in Bathmen. Je wensen en mogelijkheden staan altijd voorop. Wij bieden je maatwerk. Als we je kunnen helpen, horen we dat graag!

Meer over ons team

Linda Alberts

Linda Alberts

Adviseur Bankzaken
Thea Robijn

Thea Robijn

Wim Pasman

Wim Pasman

Team van Veldsink Scholten

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4828

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.