Veldsink Scholten in Bathmen

  • 0570 - 54 44 44
  • Molenstraat 3 A, 7437 AH
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van Robert Scholten Assurantiën BV, RegioBank in Bathmen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Veldsink Scholten is uw betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen, hypotheken en uiteraard al uw bankzaken. U vindt ons al sinds 1995 in Bathmen. Uw wensen en mogelijkheden staan altijd voorop. Wij bieden u maatwerk. Als we u kunnen helpen, horen we dat graag!
Linda Alberts

Linda Alberts

Adviseur Bankzaken
Wim Pasman

Wim Pasman

Adviseur bankzaken en medewerker binnendienst hypotheken
Lysanne Pamboer

Lysanne Pamboer

Hypotheekadviseur en adviseur bankzaken
Thea Robijn

Thea Robijn

Adviseur Particuliere Verzekeringen en bankzaken

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4828

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen