Toren in de omgeving van Assurantiekantoor P.J. van Loo B.V

Veldsink - van Loo

Bij Van Loo Advies in Dirksland bedienen wij onze klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Hier maken wij graag tijd voor je om alle financiële vraagstukken te bespreken. Wij zoeken mee naar de beste oplossing voor iedere persoonlijke situatie.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Jan van Loo

Jan van Loo

Eigenaar/adviseur
Na twaalf jaar samen met mijn vader onze klanten te hebben geadviseerd, heb ik in 1996 het kantoor overgenomen. Dagelijks adviseer ik nu over financiële zaken vanuit het kantoor aan de Zomerstraat.
 Daniel Tijl

Daniel Tijl

Adviseur
Voorheen was ik werkzaam bij andere advieskantoren in de regio, maar werk nu sinds 2011 hier. Ik adviseer particuliere en zakelijke relaties, op het gebied van financiële zaken.

Huiskamerkantoor

De allereerste klanten van deze zelfstandig adviseur van RegioBank werden bediend vanuit het huiskamerkantoor van de familie Van Loo. Later werd het pand aan de Zomerstraat gekocht. In 1996 nam Jan van Loo het stokje over van zijn vader. Tegenwoordig helpen wij met vier medewerkers vanuit deze locatie al onze klanten op de best mogelijke manier.

Lokale klanten

Van Loo Advies is gevestigd in het centrum van Dirksland, aan de Zomerstraat. Wij zitten in een oud hoekpand, wat voorheen een drogisterij was. De locatie is gemakkelijk te bereiken, zowel met de auto als te voet. Wij adviseren in geheel Nederland klanten maar het grootste deel van ons klantenbestand bestaat uit bedrijven en inwoners van Goeree-Overflakkee.

Zorg en aandacht

Wij verwelkomen particuliere evenals zakelijke klanten. Door onze toegankelijke uitstraling komen alle generaties ons kantoor binnen. Dagelijks helpen wij klanten van jong tot oud. Wij behandelen al je vragen met zorg en aandacht. Als wij je niet zo goed kennen, leren we je graag beter kennen. Onze klanten kunnen deze manier van benaderen waarderen. Samen komen wij bijna altijd tot een oplossing.

Goed gevoel

Bij ons kun je ervan uitgaan dat wat wij zeggen, ook gebeurt. We komen graag de beloftes die we aan onze klanten maken na. Onze medewerkers helpen graag waar nodig, ook al gaat dat soms verder dan het normale. Iets doen omdat we het graag willen hoort ook deels bij onze service.