Veldsink - van Loo in Dirksland

  • 0187 - 60 17 81
  • Zomerstraat 16, 3247 CJ
  • Vandaag gesloten
Toren in de omgeving van Assurantiekantoor P.J. van Loo B.V

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Van Loo Advies in Dirksland bedienen wij onze klanten op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Hier maken wij graag tijd voor je om alle financiƫle vraagstukken te bespreken. Wij zoeken mee naar de beste oplossing voor iedere persoonlijke situatie.

Meer over ons team

Jan van Loo

Jan van Loo

Eigenaar/adviseur
 Daniel Tijl

Daniel Tijl

Adviseur
Team Veldsink - van Loo

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4056

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.