De omgeving van Veldsink-Verberkmoes, RegioBank in Eersel

Veldsink - Verberkmoes

Veldsink-Verberkmoes is zelfstandig adviseur van RegioBank en ons kantoor bevindt zich in Eersel. Naast dat je bij ons je reguliere bankzaken kunt regelen, staan onze financieel adviseurs ook klaar om je te helpen op allerlei financieel gebied.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Carien van Geel

Carien van Geel

Medewerkster bankzaken
Door de kleinschaligheid heb ik écht contact met de mensen en ken ik ze ook persoonlijk. Een bezoek duurt wel eens langer dan strikt noodzakelijk, maar dat maakt dit werk voor mij juist zo leuk.
Annemieke Tromp-Schenning

Annemieke Tromp-Schenning

Financieel adviseur
Het voelt goed dat onze klanten laagdrempelig bij ons binnen kunnen lopen. Met veel van hen heb ik al een jarenlange band en ze weten dat ik ze help waar ik kan.
Berrie Vermeulen

Berrie Vermeulen

Hypotheekadviseur
Als ervaren hypotheekadviseur vind ik het belangrijk om duidelijk en open te communiceren met mijn relaties en hen te begeleiden bij het maken van keuzes. Ik maak het begrijpelijk voor mijn klant door de mogelijkheden in kaart te brengen met de gevolgen en risico's daarvan. Zo kan de klant de juiste keuze maken.

Het voordeel van RegioBank

Het voordeel van de RegioBank is dat deze bank alle moderne producten van een grote bank combineert met de persoonlijke dienstverlening van een lokale zelfstandig adviseur.

Ook voor ondernemers

Ben je (startend) ondernemer? Ook dan kun je uitstekend bij ons terecht voor totaaladvies op particulier én zakelijk gebied.

Echt contact

Wij kijken verder dan producten als verzekeringen of hypotheken, wij willen graag weten in welke levensfase je zit, welke wensen je hebt en hoe oud je kinderen zijn. Ook zijn wij geïnteresseerd in het wel en wee van je gezin of bedrijf en horen graag waar je blij van wordt. Dit geeft ons veel inzicht in je persoonlijke situatie en daarop kunnen we onze diensten optimaal afstemmen. Daarmee kunnen wij ons streven waarmaken; je laten ervaren wat wij verstaan onder ‘Het Goede Gevoel’.

Compleet financieel advies

Veldsink-Verberkmoes staat je terzijde met uitleg en advies over je hypotheek en verzekeringen. En ook voor beleggingen kun je bij ons terecht. Daarnaast bemiddelen wij voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank. Dankzij al deze diensten, ben je ervan verzekerd dat ál je financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

Wij luisteren naar je wensen en brengen je financiële vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houden wij het simpel: gewoon goede producten en een heldere uitleg over de mogelijkheden. Zodat je de juiste keuzes maakt en een goed gevoel heeft over je geldzaken.