Veldsink - Verberkmoes in Eersel

  • 0497 - 53 00 15
  • Nieuwstraat 48, 5521 CD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Veldsink-Verberkmoes, RegioBank in Eersel
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bij Veldsink – Verberkmoes geven wij u graag een goed gevoel! Daarmee benadrukken wij ons streven naar financiële rust en zekerheid voor onze klanten. Wij kijken verder dan een product zoals een verzekering of hypotheek. Dit levert duurzame totaalrelaties op waarbij we de klant echt leren kennen.
Carien van Geel

Carien van Geel

Medewerkster bankzaken
Ruuth Dane-Heijnen

Ruuth Dane-Heijnen

Medewerkster bankzaken
Annemieke Tromp-Schenning

Annemieke Tromp-Schenning

Financieel adviseur
Berrie Vermeulen

Berrie Vermeulen

Hypotheekadviseur
Wouter Dielissen

Wouter Dielissen

Financieel adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Veldsink-Verberkmoes

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4161

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.