De omgeving van Zondag Advies, RegioBank in Tiel

Veldsink-Zondag

De financiële wereld staat niet stil. Het aantal lokale kantoren wordt minder. Verzekeringen -en tegenwoordig zelfs hypotheken- kunt u via internet sluiten. Voor sommigen biedt dit uitkomst, maar onze ervaring is dat nog steeds veel Nederlanders het ontzettend fijn vinden om bij dit soort (lastige) financiële zaken écht contact te hebben. Met persoonlijke aandacht en advies van iemand met kennis van zaken.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Claudia  Voogt - Zondag

Claudia Voogt - Zondag

Eigenaar en Erkend Financieel Adviseur
Al sinds 1996 ben ik actief in dit mooie vak. Gedurende die tijd ontwikkelde ik een goede band met mijn klanten. Ik geef advies over verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Advies van A tot Z dus.
Karin Vulto

Karin Vulto

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Contact met mensen, dat spreekt mij aan. Een persoonlijke benadering zowel telefonisch als op kantoor. Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is!

Groot in persoonlijk advies

En het is juist die persoonlijke aandacht, waar we bij ZondagAdvies groot mee zijn geworden. Voor veel inwoners van Tiel en omstreken zijn we al meer dan 30 jaar hét aanspreekpunt voor al hun financiële zaken. Of het nu gaat om een verzekeringspakket, een hypotheek of een betaal- of spaarrekening. Wij zijn u graag van dienst op ons kantoor, aan de telefoon of natuurlijk via e-mail. Net wat u zelf het prettigst vindt.

Ook uw bankzaken geregeld

Bij ZondagAdvies heeft u de mogelijkheid om al uw financiële zaken bij één kantoor onder te brengen. Niet alleen een betaal- en spaarrekening -waarvoor wij exclusief bemiddelen voor RegioBank- maar ook uw verzekeringen of hypotheek. Alles onder één dak dus. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank leveren we dezelfde diensten als banken, maar wel op een andere manier: kleinschaliger, laagdrempeliger en veel persoonlijker. Want we kunnen ons goed verstellen dat u er juist bij uw financiële zaken liever een gezicht bij heeft!  

Onafhankelijk advies

Bij ons heeft u keuze uit tientallen verzekeraars en geldverstrekkers. Een verzekerings,- of hypotheekadvies is natuurlijk veel meer dan alleen kijken welke partij de laagste premie of rente biedt. Voorwaarden zijn bijvoorbeeld ook belangrijk. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de verschillende voorwaarden en tarieven. Uit dit enorme aanbod van producten, selecteren wij het product dat bij u past, uiteraard gebaseerd op uw eigen wensen. Omdat we niet voor de verzekeraars werken, maar voor u, is ons werk er puur op gericht om zo veel mogelijk voordeel voor u te behalen.   

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan eens een vrijblijvende afspraak. We zijn u graag van dienst.