Veldsink-Zondag in Tiel

  • 0344 - 65 20 24
  • Waardenburglaan 26, 4006 ET
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Zondag Advies, RegioBank in Tiel

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Al meer dan 30 jaar heeft ZondagAdvies tevreden klanten in Tiel en omstreken. Je kan bij ons terecht voor verzekeringen en hypotheken. Maar als zelfstandig adviseur van RegioBank ook voor je bankzaken. Alles onder één dak. Wel zo makkelijk.

Meer over ons team

Claudia  Voogt - Zondag

Claudia Voogt - Zondag

Eigenaar en Erkend Financieel Adviseur
Karin Vulto

Karin Vulto

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Team van Zondag Advies

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4655

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.