De omgeving van Vrieling Assurantien B.V., RegioBank in Dedemsvaart

Deze pagina is niet (meer) geldig, u wordt doorgestuurd.

Vrieling Verzekeringen B.V.

Vrieling Verzekeringen B.V. staat al bijna 70 jaar voor u klaar. Wat begon als een advieskantoor aan huis op het gebied van verzekeringen voor tractoren, is uitgegroeid tot een familiebedrijf met vier vestigingen. Vanuit onze vestiging in Dedemsvaart helpen wij u verder met alle RegioBank-zaken. Wij bieden onze klanten continuïteit, rust en zekerheid.

Door ons kleinschalige en persoonlijke team van twee adviseurs weet u altijd wie er tegenover u zit. Wij stellen ons graag aan u voor:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Wij staan voor u klaar

Als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank. In onze RegioBank-vestiging in Dedemsvaart kunt u als particulier, klein zakelijk ondernemer, vereniging of stichting terecht voor de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank. En dankzij onze kasfunctie stort of haalt u gemakkelijk geld.

Betrokken en dichtbij

Naast behulpzaam en betrokken is ons RegioBankteam uiterst vakbekwaam. Zo hebben al onze medewerkers minimaal 10 jaar ervaring in het vak. Vrieling Verzekeringen B.V. helpt u altijd verder. Voor spoedeisende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar. In het weekend, in de avonduren en zelfs ’s nachts. De klant staat bij ons altijd centraal.