De omgeving van Vrieling Assurantien B.V., RegioBank in Dedemsvaart

Vrieling Verzekeringen B.V.

Vrieling Verzekeringen B.V. staat al bijna 70 jaar voor u klaar. Wat begon als een advieskantoor aan huis op het gebied van verzekeringen voor tractoren, is uitgegroeid tot een familiebedrijf met vier vestigingen. Vanuit onze vestiging in Dedemsvaart helpen wij u verder met alle RegioBank-zaken. Wij bieden onze klanten continuïteit, rust en zekerheid.

Door ons kleinschalige en persoonlijke team van twee adviseurs weet u altijd wie er tegenover u zit. Wij stellen ons graag aan u voor:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Marianne Coulier

Marianne Coulier

Zelfstandig Adviseur bankzaken
“Ik doe altijd een stap extra voor de klant, niks is mij te veel. Daarnaast ben ik open en eerlijk naar de klant toe. Dit bespaart een hoop vraagtekens.”

Wij staan voor u klaar

Als Zelfstandig Adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank. In onze RegioBank-vestiging in Dedemsvaart kunt u als particulier, klein zakelijk ondernemer, vereniging of stichting terecht voor de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank. En dankzij onze kasfunctie stort of haalt u gemakkelijk geld.

Betrokken en dichtbij

Naast behulpzaam en betrokken is ons RegioBankteam uiterst vakbekwaam. Zo hebben al onze medewerkers minimaal 10 jaar ervaring in het vak. Vrieling Verzekeringen B.V. helpt u altijd verder. Voor spoedeisende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar. In het weekend, in de avonduren en zelfs ’s nachts. De klant staat bij ons altijd centraal.