Zeilboot op kanaal in Dedemsvaar, RegioBank in Dedemsvaart

Vrieling Verzekeringen B.V.

Vrieling Verzekeringen B.V. staat al bijna 70 jaar voor je klaar. Wat begon als een advieskantoor aan huis op het gebied van verzekeringen voor tractoren, is uitgegroeid tot een familiebedrijf met vier vestigingen. Vanuit onze vestiging in Dedemsvaart helpen wij je verder met alle RegioBank-zaken. Wij bieden onze klanten continuïteit, rust en zekerheid.

Door ons kleinschalige en persoonlijke team van twee adviseurs weet je altijd wie er tegenover je zit. Wij stellen ons graag aan je voor:

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Marije Herbert - Hulsing

Marije Herbert - Hulsing

Zelfstandig Adviseur Bankzaken
Derma Kiewiet

Derma Kiewiet

Zelfstandig Adviseur Bankzaken

Wij staan voor je klaar

Als zelfstandig adviseur van de RegioBank bemiddelen wij exclusief voor de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank. In onze RegioBank-vestiging in Dedemsvaart kun je als particulier, klein zakelijk ondernemer, vereniging of stichting terecht voor de betaal- en spaarmogelijkheden van de RegioBank. En dankzij onze kasfunctie stort of haal je gemakkelijk geld.

Betrokken en dichtbij

Naast behulpzaam en betrokken is ons RegioBankteam uiterst vakbekwaam. Zo hebben al onze medewerkers minimaal 10 jaar ervaring in het vak. Vrieling Verzekeringen B.V. helpt je altijd verder. Voor spoedeisende zaken zijn wij telefonisch bereikbaar. In het weekend, in de avonduren en zelfs ’s nachts. De klant staat bij ons altijd centraal.