Vrieling Verzekeringen B.V. in Dedemsvaart

  • 0523 - 28 27 23
  • Langewijk 47, 7701 AB
  • Vandaag gesloten
Zeilboot op kanaal in Dedemsvaar -Vrieling Assurantien

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Vrieling Verzekeringen B.V. bedient je vanuit Dedemsvaart, Hardenberg en Zwolle. Op ons kantoor in Dedemsvaart adviseren wij je over je bankzaken. Naast je bankzaken, geven wij je ook advies over hypotheken, verzekeringen en pensioen. Stap bij ons binnen en je wordt direct geholpen!
Vrieling assurantien bv-adviseurteamafbeelding_800

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze Adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4371

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.