De omgeving van Wispels Verzekeringen B.V., RegioBank in Hellendoorn

Wispels Verzekeringen B.V.

Een persoonlijk gesprek. Dat vormt bij ons de basis. Want -internet of niet- financiële dienstverlening blijft mensenwerk. Daarom vinden we het ook zo belangrijk om bij onze klanten in de buurt te zitten. In Hellendoorn.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Pascal Wispels

Pascal Wispels

Directeur
Ik ben eigenaar van Wispels Verzekeringen en tevens Erkend Hypotheek Adviseur. Ik houd me dagelijks bezig met alle facetten binnen de financiële dienstverlening. Ik help je graag met het maken van een verantwoorde keuze.
Marian Niemeijer

Marian Dragt-Niemeijer

Adviseur
Ik ben je eerste aanspreekpunt als het gaat om bankzaken. Als adviseur sta ik je graag te woord en neem ik de tijd om samen met jou uit te zoeken welke RegioBank producten het beste bij je passen.
Kim Willems

Kim Willems

Administratief medewerker
Als administratief medewerker hou ik mij bezig met administratieve zaken binnen ons kantoor. Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor je bankzaken.

Wij helpen je met een compleet pakket aan financiële diensten. Je wil je verzekeren? Je hebt een hypotheek nodig? Heb je vragen over wat je allemaal kunt doen met je vermogen? Wij helpen je er graag bij. Door te inventariseren wat je wensen en vragen zijn. En door aan de hand hiervan te komen tot een op maat gesneden advies.

Waar je ook mee zit rondom je financiële zaken. Kom langs! Onze deur staat voor je open.