Wispels Verzekeringen B.V. in Hellendoorn

  • 0548 - 65 43 71
  • Woertheweg 1, 7447 CX
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30
De omgeving van Wispels Verzekeringen B.V., RegioBank in Hellendoorn

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Persoonlijk en betrokken. Zo werken wij bij Wispels Verzekeringen. Ons team bestaat uit tien zeer gemotiveerde medewerkers, die weten wie u bent. \r\rHeeft u advies nodig op het gebied van verzekeringen, sparen, vermogen en hypotheken? U kunt bij ons terecht aan de Woertheweg 1 in Hellendoorn.

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom kan het zijn dat u voor een dichte deur staat. Wilt u een afspraak maken of kunnen wij u telefonisch helpen? Bel of mail ons dan. We helpen u graag. Hopelijk tot snel!

Pascal Wispels

Pascal Wispels

Directeur
Kim Willems

Kim Willems

Adviseur Bankzaken
Marian Niemeijer

Marian Niemeijer

Adviseur
Team van Wispels Verzekeringen B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4171

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.