De omgeving van RDL Adviesgroep, RegioBank in Born

zekerheuts

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres in Born en omgeving voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent als zelfstandig adviseur van RegioBank.

Wij zijn 5 dagen per week van 8.45 tot 17.30 open, waarbij wij je graag persoonlijk te woord staan.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat je weet wie je geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan je voor.

Richard Dijkstra

Richard Dijkstra

Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Hij heeft al ruim 15 jaar ervaring als financieel adviseur, en zoekt als het gaat om je financiële toekomst of die van je bedrijf niet naar een standaardoplossing, maar naar de best mogelijke!
Mirian Janssen-Esser

Mirian Janssen-Esser

Adviseur Bankzaken
Met ruim 30 jaar ervaring kun je bij haar terecht voor al je vragen op het gebied van je bankzaken.

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres in Born en omgeving voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent als zelfstandig adviseur van RegioBank.

Zekerheuts hanteert het motto ’Alles onder 1 dak’ voor particulieren, je bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), Zelfstandigen Zonder Personeel, verenigingen en stichtingen.

Werkwijze

Zekerheuts staat voor een laagdrempelig contact en is er specifiek voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen. Bij ons ben je altijd welkom op kantoor, zowel voor je bankzaken als voor verzekeringen, hypotheken en je pensioen. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten, met medewerkers die je kennen, die je zelf kent, en die weten waar het om draait. Niet onbelangrijk in de huidige tijd!

Naast bankzaken en verzekeren, ook hypotheken en pensioen

De aankoop van een woning, je financiële toekomst en je inkomen vanaf pensioendatum: allemaal zaken die niet zo eenvoudig zijn. Zekerheuts beschikt over de kennis en ervaring om je inzicht, overzicht en duidelijkheid te kunnen geven. En waar nodig vinden wij voor je de best passende oplossing.

Wij staan ook voor je klaar als je meer wilt weten over heel specifieke situaties zoals:

-       de financiële gevolgen van echtscheiding,

-       het oversluiten van een hypotheek,

-       een pensioenregeling voor uw personeel

-       het verzekeren van het risico op arbeidsongeschiktheid

Dus, heb je een vraag? Bel, mail of loop gewoon bij ons binnen in Born. Dan kijken we samen met je naar de mogelijkheden.