De omgeving van RDL Adviesgroep, RegioBank in Born

zekerheuts

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres in Born en omgeving voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Wij zijn 5 dagen per week van 8.45 tot 17.30 open, waarbij wij u graag persoonlijk te woord staan.

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Richard Dijkstra

Richard Dijkstra

Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Hij heeft al ruim 15 jaar ervaring als financieel adviseur, en zoekt als het gaat om uw financiële toekomst of die van uw bedrijf niet naar een standaardoplossing, maar naar de best mogelijke!
Mirian Janssen-Esser

Mirian Janssen-Esser

Adviseur Bankzaken
Met ruim 30 jaar ervaring kunt u bij haar terecht voor al uw vragen op het gebied van uw bankzaken.

Al ruim 60 jaar is Zekerheuts hét adres in Born en omgeving voor een breed scala aan financiële diensten. Sinds begin jaren ’80 geldt dat ook voor bankzaken. Recent als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Zekerheuts hanteert het motto ’Alles onder 1 dak’ voor particulieren, uw bedrijf (de zaak zelf, de eigenaar en het personeel), Zelfstandigen Zonder Personeel, verenigingen en stichtingen.

Werkwijze

Zekerheuts staat voor een laagdrempelig contact en is er specifiek voor klanten die een persoonlijke benadering op prijs stellen. Bij ons bent u altijd welkom op kantoor, zowel voor uw bankzaken als voor verzekeringen, hypotheken en uw pensioen. De vertrouwde en persoonlijke manier van adviseren blijven we voortzetten, met medewerkers die u kennen, die u zelf kent, en die weten waar het om draait. Niet onbelangrijk in de huidige tijd!

Naast bankzaken en verzekeren, ook hypotheken en pensioen

De aankoop van een woning, uw financiële toekomst en uw inkomen vanaf pensioendatum: allemaal zaken die niet zo eenvoudig zijn. Zekerheuts beschikt over de kennis en ervaring om u inzicht, overzicht en duidelijkheid te kunnen geven. En waar nodig vinden wij voor u de best passende oplossing.

Wij staan ook voor u klaar als u meer wilt weten over heel specifieke situaties zoals:

-       de financiële gevolgen van echtscheiding,

-       het oversluiten van een hypotheek,

-       een pensioenregeling voor uw personeel

-       het verzekeren van het risico op arbeidsongeschiktheid

Dus, heeft u een vraag? Bel, mail of loop gewoon bij ons binnen in Born. Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden.