zekerheuts in Born

  • 088-4504641
  • Kasteelhof 3, 6121 XK
  • Vandaag open van 09.00 - 17.00
De omgeving van RDL Adviesgroep, RegioBank in Born

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Zekerheuts staat voor een persoonlijke aanpak als het gaat om financieel advies, en beschikt over gekwalificeerde medewerkers voor al je financiƫle zaken: bankzaken, verzekeringen, hypotheken en pensioen. Wij staan je bij om oplossingen te vinden en je doelen te bereiken.

Meer over ons team

Richard Dijkstra

Richard Dijkstra

Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Mirian Janssen-Esser

Mirian Janssen-Esser

Adviseur Bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4906

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.