Emergency cash regelen

Met Emergency cash van RegioBank regelen wij in geval van nood in het buitenland contant geld voor je.

Is je pas kwijt of gestolen tijdens je verblijf in het buitenland? Of is je pinpas kapot en zit je zonder geld in het buitenland? Neem dan contact met ons op via +3130 - 219 68 70 (dagelijks 24/7 bereikbaar). Wij spreken met je af hoeveel geld je nodig hebt en waar je het kunt ophalen. Ook zorgen wij dat je pas direct geblokkeerd wordt als dat nodig is. 

Identificatie verplicht 

Om gebruik te kunnen maken van Emergency cash heb je een geldig identiteitsbewijs nodig. Ook stellen we je tijdens ons telefonisch contact een aantal controlevragen. En als je het geld ophaalt, moet je jezelf legitimeren. 

Maximaal € 1.000 per verzoek

Het bedrag dat je als Emergency cash kunt opnemen, is afhankelijk van het saldo op je rekening. Het is maximaal € 1.000 per verzoek. Het bedrag dat we met je afspreken, reserveren we op je betaalrekening. We schrijven het bedrag pas af als je het geld hebt opgehaald bij het afgesproken afhaalpunt. Houd er rekening mee dat de reservering niet direct is terug te zien op je saldo. 

Afwijkende bedragen en/of aanvullende regels

Je kunt in bijna alle landen gebruikmaken van Emergency cash. Voor sommige landen gelden afwijkende maximumbedragen en/of aanvullende regels. Hierover informeren we je als je contact met ons opneemt. Heeft u meer vragen over ziekte of hulp op vakantie? Meer informatie vind je hier Home - sosinternational (ced.group).

Voorwaarden

Aan het gebruik van Emergency cash zijn voorwaarden verbonden. Die vind je terug in het Reglement Privérekening, dat op al onze betaalproducten van toepassing is.