Emergency cash regelen

Met Emergency cash van RegioBank regelen wij in geval van nood in het buitenland contant geld voor u.

Is uw pas kwijt of gestolen tijdens uw verblijf in het buitenland? Of is uw pinpas kapot en zit u zonder geld in het buitenland? Neem dan contact met ons op via 0031 30 - 219 6870 (24 uur per dag bereikbaar). Wij spreken met u af hoeveel geld u nodig heeft en waar u het kunt ophalen. Ook zorgen wij dat uw pas direct geblokkeerd wordt als dat nodig is. 

Identificatie verplicht 

Om gebruik te kunnen maken van Emergency cash heeft u een geldig identiteitsbewijs nodig. Ook stellen we u tijdens ons telefonisch contact een aantal controlevragen. En als u het geld ophaalt, moet u zich legitimeren. 

Maximaal € 1.000 per verzoek

Het bedrag dat u als Emergency cash kunt opnemen, is afhankelijk van het saldo op uw rekening. Het is maximaal € 1.000 per verzoek. Het bedrag dat we met u afspreken, reserveren we op uw betaalrekening. We schrijven het bedrag pas af als u het geld heeft opgehaald bij het afgesproken afhaalpunt. Houd er rekening mee dat de reservering niet direct is terug te zien op uw saldo. 

Afwijkende bedragen en/of aanvullende regels

U kunt in bijna alle landen gebruikmaken van Emergency cash. Voor sommige landen gelden afwijkende maximumbedragen en/of aanvullende regels. Hierover informeren we u als u contact met ons opneemt. Meer informatie vindt u op de website van SOS International.

Voorwaarden

Aan het gebruik van Emergency cash zijn voorwaarden verbonden. Die vindt u terug in het Reglement Privérekening, dat op al onze betaalproducten van toepassing is.