Berichten instellen

Wilt u snel weten hoeveel geld er op uw rekening staat? Of een seintje krijgen als uw salaris is gestort? Dat kan makkelijk en snel met internetbankieren en uw mobiele telefoon. Het maakt niet uit bij welke provider u zit. Met de digipas stelt u gemakkelijk een berichtenservice in. Zo bent u altijd en overal op de hoogte van uw financiële situatie.

Saldo@ttentie

Met Saldo@ttentie krijgt u een bericht wanneer het saldo op uw rekening hoger of juist lager is dan een bepaalde grens. Deze ondergrens of bovengrens kunt u zelf instellen in Mijn RegioBank. U krijgt bijvoorbeeld een waarschuwing als er minder dan € 10 of meer dan € 1.000 op uw rekening staat.

Transactie@ttentie

Met Transactie@ttentie krijgt u een bericht als een bepaalde overboeking is gedaan. Bijvoorbeeld als de huur is overgemaakt of als uw salaris is gestort. U geeft zelf aan in Mijn RegioBank bij welke transacties u een bericht wilt ontvangen.

Eenvoudig instellen

Saldo@ttentie en Transactie@ttentie kunt u zelf instellen bij uw persoonlijke instellingen in Mijn RegioBank. U betaalt alleen het sms-bericht dat RegioBank stuurt.

Kosten

Aan deze berichtenservices kunnen kosten verbonden zijn. Berichten per e-mail zijn gratis. Sms-berichten kosten € 0,20 per bericht.