Inloggen met de RegioBank app

Met de RegioBank app kun je internetbankieren op je mobiele telefoon of tablet. Maar de app kun je ook gebruiken om via regiobank.nl in te loggen in Mijn RegioBank.

Inloggen met de RegioBank app en pincode

Je kunt via een QR-code, die je scant met de app, via regiobank.nl inloggen op Mijn RegioBank.
De RegioBank app kun je alleen gebruiken op een telefoon of tablet met de besturingssystemen IOS en Android. Je kunt de app op meer apparaten installeren. Je moet ieder apparaat wel apart aanmelden als inlogmiddel en een eigen 5-cijferige pincode geven.

Downloaden en pincode instellen

Download de RegioBank app op je mobiele telefoon of tablet en meld je aan. Bij het aanmelden maak je een 5-cijferige mobiele pincode aan. Die code heb je nodig om de app te kunnen gebruiken.

Inloggen met gezichtsherkenning of vingerafdruk

Wil je inloggen of betaalopdrachten geven met je vingerafdruk of gezichtsherkenning? Dan moet je deze eerst registreren op je mobiele telefoon of tablet. Daarna kun je deze functionaliteit activeren in de RegioBank app. Daarin registreer je ook je vingerafdruk of maakt je een gezichtsscan. Heb je jouw vingerafdruk of gezichtsscan geactiveerd? Dan kun je hiermee hetzelfde doen in de RegioBank app als met de pincode.