Spaargeld opnemen

U heeft een spaarrekening bij RegioBank en wilt (een deel van) uw spaargeld opnemen. U kunt kosteloos geld opnemen van het vrije gedeelte van uw spaarrekening.

Als u geld opneemt van het vaste deel van uw spaarrekening (deposito) betaalt u opnamekosten. Met uitzondering van Aanvullend Pensioen Sparen. Van deze spaarrekening kunt u tussentijd geen spaargeld opnemen.

U kunt uw geld op verschillende manieren opnemen:

1. Via Mijn RegioBank

Log in op Mijn RegioBank. U kunt via Mijn RegioBank geld overboeken tussen uw rekeningen. U kunt alleen geld overboeken van het vrije gedeelte van uw spaarrekening – met uitzondering van Aanvullend Pensioen Sparen.

Heeft u nog geen Mijn RegioBank?

Vraag Mijn RegioBank aan

2. Via Mobiel Bankieren

Ook via de Mobiel Bankieren app kunt u geld overmaken tussen uw rekeningen. U kunt alleen geld overmaken van het vrije gedeelte van uw spaarrekening – met uitzondering van Aanvullend Pensioen Sparen.

Heeft u de Mobiel Bankieren app nog niet?

Download de Mobiel Bankieren app

3. Via uw Zelfstandig Adviseur

U kunt contant geld opnemen bij uw Zelfstandig Adviseur als het kantoor een kas heeft. Neem contact op met uw adviseur om te checken of het kantoor een kas heeft. Ook kunt u via uw adviseur een girale opname doen. Dat houdt in dat de adviseur geld overboekt naar een andere rekening van uzelf.

Maak een afspraak

JongWijs

Wilt u als wettelijk vertegenwoordiger van een kind geld opnemen van een JongWijs Spaarrekening? Dat kan via uw Zelfstandig Adviseur als het kantoor een kas heeft. 

De wettelijk vertegenwoordiger kan zonder toestemming van het kind geld opnemen. Het kind kan ook een opname doen zonder toestemming van de wettelijk vertegenwoordiger.

Snel naar

Spaargeld storten Geld storten op Meerkeuze Sparen Sparen zoals u dat wilt Mijn RegioBank aanvragen