Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Dit product kunt u  alleen nog afsluiten als u een Gouden Handdruk Opbouwrekening bij RegioBank heeft.

Uitkeren in maandelijkse termijnen

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening laat u de ontslagvergoeding die u voor 1 januari 2014 ontving maandelijks uitkeren. RegioBank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan u uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvangt u een vaste rente.

Zo werkt het

U kunt uw ontslagvergoeding, dat u heeft bij een andere bank of verzekeraar ondergebracht overdragen naar de Gouden Handdruk Uitkeerrekening. Vraag wel eerst aan uw bank of verzekeraar of hier voorwaarden aan verbonden zijn.

Bepaal zelf de looptijd

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening heeft u een ruime keuze aan looptijden van uw uitkering. De maximale looptijd is 35 jaar. De minimale looptijd is afhankelijk van uw leeftijd op de begindatum van de uitkering. De uitkering moet uiterlijk ingaan in het jaar dat u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt. In de Productwijzer vindt u de minimale looptijd van de uitkering die bij uw leeftijd hoort.

Wanneer maken we de uitkering over?

U vindt de dagen waarop we de uitkering overboeken in dit overzicht.

Tussentijdse beëindiging

De Gouden Handdruk Uitkeerrekening is een geblokkeerde rekening. Dit betekent dat uw geld vaststaat en u tussentijds geen geld kunt opnemen. Wilt uw Gouden Handdruk Uitkeerrekening beëindigen vóór het einde van de afgesproken looptijd? Dan betaalt u hiervoor kosten. Vraag uw Zelfstandig Adviseur om advies.

Overlijden

Bij overlijden komen de resterende uitkeringen toe aan uw erfgenamen. Hiervoor gelden fiscale regels. Uw Zelfstandig Adviseur kan u hier meer over vertellen.