Heilbron in Doetinchem

  • 0314 - 37 32 60
  • Edisonstraat 92, 7006 RE
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Heilbron, RegioBank in Doetinchem

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Wat er in het leven ook gebeurt, Heilbron is al sinds 1932 in de buurt en weet raad op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken, ziekteverzuim, bankzaken, enzovoort. Zo zijn uw zaken goed geregeld en hoeft u zich daar in ieder geval niet druk over te maken. Een geruststellende gedachte!
Angelique Anssems

Angelique Anssems

Adviseur
Kim Reijmer

Kim Reijmer

Binnendienstadviseur particulier en Adviseur RegioBank
Madelon Melenhorst

Madelon Melenhorst

Binnendienstadviseur particulier en Adviseur RegioBank
Erik Rebergen

Erik Rebergen

Erkend Hypothecaire planner
Selly Dinklo

Selly Dinklo

Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Heilbron in Doetinchem- adviseurteamafbeelding_800

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4138

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen