Wijziging tarieven en voorwaarden 2023

Vanaf 1 november 2023 wijzigen de tarieven en voorwaarden van onze rekening(en). Lees wat er verandert.

Wat verandert er?

Icoon checklist

Kort samengevat:

  • Voorwaarden Mijn RegioBank: de nieuwe RegioBank app heeft nieuwe functionaliteiten;
  • De voorwaarden van de aankoopverzekering bij Plus Betalen zijn per 1 april 2023 verduidelijkt. Er staat nu in het document wat er wel en niet is gedekt;
  • In de voorwaarden zijn ook alvast de nieuwe betaalpassen die volgend jaar verstuurd worden, meegenomen.

De aangepaste voorwaarden worden hieronder toegelicht.

Voorwaarden Mijn RegioBank

We hebben een nieuwe RegioBank app ge√Įntroduceerd waarmee je je bankzaken op je mobiel kunt regelen. De nieuwe app gaat de RegioBank app vervangen. We hebben de Voorwaarden Mijn RegioBank daarop aangepast. 

De app heeft een nieuw uiterlijk en is gebouwd volgens de laatste technieken. Daarom is die nog sneller en handiger in gebruik. Je kunt de nieuwe app gebruiken als je een particuliere rekening en/of hypotheek bij ons hebt.  

Meer over de RegioBank app

Aankoopverzekering

Nationale-Nederlanden is de verzekeraar van de aankoopverzekering bij Plus Betalen. De voorwaarden van de aankoopverzekering (in bijlage voorwaarden Plus Betalen) zijn geactualiseerd per 1 april 2023. Er is duidelijker omschreven wat er wel en niet verzekerd is en de voorwaarden zijn op een aantal andere punten aangepast. De voorwaarden van Plus Betalen zelf zijn niet veranderd. De dekking is ook niet veranderd. Lees wat er wel en niet gedekt is.

Betaalpassen met extra mogelijkheden

In de loop van volgend jaar vervangen we geleidelijk de huidige Maestro en V Pay betaalpassen door de nieuwe Debit Mastercard en Visa Debit betaalpassen. Hiermee kun je alles wat je met je huidige betaalpas ook kunt. Daarnaast hebben ze extra mogelijkheden, bijvoorbeeld om online te betalen. In het aangepaste Reglement Priv√©rekening lees je welke mogelijkheden dit zijn. 

Goed om te weten: we vervangen je huidige betaalpas op het moment dat deze (bijna) niet meer geldig is. Je huidige betaalpas kun je gewoon blijven gebruiken tot de geldigheidsdatum. Op het moment dat je de Debit Mastercard en Visa Debit betaalpas krijgt thuisgestuurd, krijg je extra informatie over deze nieuwe betaalpas. Vervalt je huidige betaalpas in 2024? Dat kan het zijn dat je nog een Maestro of V Pay betaalpas krijgt.  

Aangepaste voorwaarden

Je kunt de aangepaste voorwaarden hieronder downloaden en opslaan. Krijg je de voorwaarden liever thuisgestuurd? Neem dan contact op met je zelfstandig adviseur. 

Voor Voorwaarden Plus Betalen (pdf) geldt dat de voorwaarden van Plus Betalen niet zijn veranderd. De voorwaarden van de aankoopverzekering bij Plus Betalen zijn per 1 april 2023 duidelijker omschreven en op een aantal punten aangepast. Daarom is voor de volledigheid dit document met de datum van 1 april 2023 toegevoegd aan onderstaande opsomming.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag?

Of ga naar de servicepagina