De mogelijkheden van de RegioBank app

Even snel geld overmaken of je saldo bekijken: met de RegioBank app is het zo geregeld. Maar je kunt nog veel meer regelen met de app. Op deze pagina zie je welke mogelijkheden onze app je biedt.
Icoon van een bel

Mijn RegioBank is noodzakelijk

Om gebruik te maken van de RegioBank app, heb je toegang tot Mijn RegioBank nodig. Vraag Mijn RegioBank eenvoudig online aan.

Vraag Mijn RegioBank aan

De belangrijkste mogelijkheden

Hand met pen en schrijfblok

Rekening overzicht en inzicht

Je ziet je bij- en afschrijvingen zodra je inlogt. Heb je meerdere betaalrekeningen, klik dan eerst even de rekening aan waarom het gaat.
Icoon met pijl

Geld overmaken

Natuurlijk kun je met de app geld overboeken naar eigen rekeningen of die van anderen. Klik op 'overboeken' in de rekening.
Mobieltje met euro teken

Betaalverzoek sturen

Met een betaalverzoek betalen je vrienden en familie je makkelijk terug. Op de inlogpagina zie je de knop 'Betaalverzoeken'. Maak een nieuw betaalverzoek via het plusje.
Icoon met hand bij betaalautomaat

Zelf regelen

Via de app kun je van alles zelf instellen: bijvoorbeeld (tijdelijk) de limiet van je betaalpas of pinnen buiten Europa. Bankpas kwijt of gestolen? Ook dat regel je hier.

Wat is er nieuw?

  • Maak nu al je spaarrekeningen onzichtbaar. Alleen één betaalrekening moet zichtbaar blijven.
  • De widget is schaalbaar gemaakt. Gebruik de bolletjes in de hoeken om de widget te schalen naar het gewenste formaat.

Contact met de Helpdesk Internet Diensten

Natuurlijk helpt je zelfstandig adviseur je graag als je vragen hebt over onze app. Maar je kunt ook bellen met onze specialisten van de Helpdesk Internet Diensten.

Over de Helpdesk Internet Diensten

RegioBank team

Ook onze app gebruiken?

De RegioBank app is onderdeel van Basis Bankieren: een betaal- en spaarrekening voor een vaste prijs per maand. Maak vrijblijvend een afspraak met je adviseur. Hij of zij vertelt je er graag meer over.