Regel je hypotheekzaken in Mijn RegioBank en de app

Veel hypotheekzaken regel je eenvoudig zelf via Mijn RegioBank of de RegioBank app. Hieronder zie je wat je allemaal eenvoudig online zelf kunt regelen.

De meestgebruikte mogelijkheden

Mobieltje met euro teken

Inzicht in je hypotheek

Je ziet de hoogte van je hypotheek, hoeveel je hebt afgelost, je rentepercentage is en tot wanneer de rente vast staat. Kortom: alle gegevens van je hypotheek!

Bouwdepot

Heb je een bouwdepot? Dan kun je eenvoudig via de app betalen uit je bouwdepot. Verbouwing klaar? Beëindig je bouwdepot zelf.

Betalen uit je bouwdepot

Bouwdepot beëindigen

Icoon met zak geld

Extra aflossen

Wil je extra aflossen op je hypotheek? Ook dat regel je eenvoudig via de app. Je kiest het bedrag en of je eenmalig of maandelijks een bedrag wilt aflossen. Ook het wijzigen of stopzetten van de extra aflossing regel je hier.

Meer over extra aflossen

Een icoon met een huis en een gezin

Woningwaarde doorgeven

Denk je dat je woning meer waard is dan het bedrag waar wij van uitgaan? Dan kun je misschien een lagere rente krijgen. Je adviseur legt je graag uit hoe dit precies werkt. Geef dit aan ons door via de app.

Meer over woningwaarde aanpassen

Dit kun je ook zelf regelen

Tussentijds hypotheekrente aanpassen

Als je jouw hypotheekrente een paar jaar geleden voor langere tijd hebt vastgezet, is de rente van vandaag misschien lager. Daardoor kan het aantrekkelijk zijn om je contract open te breken en je rente opnieuw vast te zetten. Je hoeft dan niet te wachten tot het einde van de rentevaste periode. Je betaalt ons mogelijk wel een vergoeding voor het renteverlies.

Rente tussentijds aanpassen?

Wil je jouw variabele rente tussentijds aanpassen in vaste rente? Dat kan interessant zijn als de hypotheekrente stijgt. Door je rente vast te zetten, heb je meer zekerheid wat je betaalt aan rente. Je betaalt ons hiervoor geen vergoeding voor het renteverlies. Je rente aanpassen kan via de app.

Meer over hypotheekrente tussentijds aanpassen

Nieuwe rente kiezen bij einde rentevaste periode

Loopt de rentevaste periode van je hypotheek binnenkort af? Dan krijg je 3 maanden voor het einde van de rentevaste periode een nieuw rentevoorstel van ons. In de RegioBank app kun je zelf je nieuwe rente en rentevaste periode aan ons doorgeven.

Meer over rente verlengen van uw RegioBank Hypotheek Meer over rente verlengen van uw RegioBank Bespaarhypotheek

Aflossingsvrije hypotheek omzetten naar annuïteiten of lineaire hypotheek

Je kunt gratis je aflossingsvrije hypotheek omzetten naar een annuïteiten of lineaire hypotheek via de RegioBank app.

Adres nieuwbouwwoning doorgeven

Is het adres van je nieuwbouwwoning bekend? Geef dit dan eenvoudig aan ons door via de app.

Extra geld storten op je spaar- of spaarrekeninghypotheek

Wil je extra geld storten op je spaar- of spaarrekeninghypotheek? Dat regel je eenvoudig via de app. Hiervoor gelden wel regels. Weet je niet of extra storten in je situatie gunstig is? Maak dan een afspraak met je adviseur.

Meer over extra geld storten