Uw hypotheek in de app

Veel hypotheekzaken regelt u eenvoudig zelf via de Mobiel Bankieren app. Hieronder ziet u wat er mogelijk is in de app.

Hypotheekoverzicht: inzicht in uw hypotheek

U ziet hier de hoogte van uw hypotheek, hoeveel u heeft afgelost, wat uw rentepercentage is en tot wanneer de rente vast staat. Kortom: alle gegevens van uw hypotheek staan in het hypotheekoverzicht.

Bouwdepot

Heeft u een bouwdepot? Dan kunt u eenvoudig via de app betalen uit uw bouwdepot. En als u klaar bent met de verbouwing kunt u zelf uw bouwdepot beƫindigen.

Extra aflossen

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? Dat regelt u eenvoudig via de app. U kiest het bedrag en of u eenmalig of maandelijks een bedrag wilt aflossen. Ook het wijzigen of stopzetten van de extra aflossing kan via de app.

Nieuwe woningwaarde doorgeven

Denkt u dat uw woning meer waard is dan het bedrag waar wij van uitgaan? Dan kunt u misschien een lagere rente krijgen, als uw hypotheek hierdoor in een lagere tariefgroep komt. Uw adviseur legt u graag uit hoe dit precies werkt. Een nieuwe woningwaarde kunt u makkelijk in de Mobiel Bankieren app aan ons doorgeven.

Tussentijds hypotheekrente aanpassen

Als u uw hypotheekrente een paar jaar geleden voor langere tijd heeft vastgezet, is de rente van vandaag misschien lager. Daardoor kan het aantrekkelijk zijn om uw contract open te breken en uw rente opnieuw vast te zetten. U hoeft dan niet te wachten tot het einde van de rentevaste periode. U betaalt ons mogelijk wel een vergoeding voor het renteverlies.

Variabele rente aanpassen in vaste rente

Wilt u uw variabele rente tussentijds aanpassen in vaste rente? Dat kan interessant zijn als de hypotheekrente stijgt. Door uw rente vast te zetten, heeft u meer zekerheid wat u betaalt aan rente. U betaalt ons hiervoor geen vergoeding voor het renteverlies.

Uw hypotheekrente tussentijds aanpassen regelt u zelf in de Mobiel Bankieren app.

Nieuwe rente kiezen bij einde rentevaste periode

Loopt de rentevaste periode van uw hypotheek binnenkort af? Dan krijgt u 3 maanden voor het einde van de rentevaste periode een nieuw rentevoorstel van ons. In de Mobiel Bankieren app kunt u zelf uw nieuwe rente en rentevaste periode aan ons doorgeven. Meer over rente verlengen.

Adres nieuwbouwwoning doorgeven

Is het adres van uw nieuwbouwwoning bekend? Geef dit dan eenvoudig aan ons door via de app.

Extra geld storten op uw spaar- of spaarrekeninghypotheek

Wilt u extra geld storten op uw spaar- of spaarrekeninghypotheek? Dat regelt u eenvoudig via de app. Hiervoor gelden wel regels. Weet u niet of extra storten in uw situatie gunstig is? Maak dan een afspraak met uw adviseur.

Meer informatie over de Mobiel Bankieren app

Mobiel Bankieren app downloaden

Mobiel Bankieren app activeren

De mogelijkheden van de Mobiel Bankieren app