Uw hypotheek in de app

Veel hypotheekzaken regelt u eenvoudig zelf via de Mobiel Bankieren app. Hieronder ziet u wat er mogelijk is in de app.

De meestgebruikte mogelijkheden

Mobieltje met euro teken

Inzicht in uw hypotheek

U ziet de hoogte van uw hypotheek, hoeveel u heeft afgelost, uw rentepercentage is en tot wanneer de rente vast staat. Kortom: alle gegevens van uw hypotheek!

Bouwdepot

Heeft u een bouwdepot? Dan kunt u eenvoudig via de app betalen uit uw bouwdepot. Verbouwing klaar? Beëindig uw bouwdepot zelf.

Betalen uit uw bouwdepot

Bouwdepot beëindigen

Icoon met zak geld

Extra aflossen

Wilt u extra aflossen op uw hypotheek? Ook dat regelt u eenvoudig via de app. U kiest het bedrag en of u eenmalig of maandelijks een bedrag wilt aflossen. Ook het wijzigen of stopzetten van de extra aflossing regelt u hier.

Meer over extra aflossen

Een icoon met een huis en een gezin

Woningwaarde doorgeven

Denkt u dat uw woning meer waard is dan het bedrag waar wij van uitgaan? Dan kunt u misschien een lagere rente krijgen. Uw adviseur legt u graag uit hoe dit precies werkt. Geef dit aan ons door via de app.

Meer over woningwaarde aanpassen

Dit kunt u ook zelf regelen

Tussentijds hypotheekrente aanpassen

Als u uw hypotheekrente een paar jaar geleden voor langere tijd heeft vastgezet, is de rente van vandaag misschien lager. Daardoor kan het aantrekkelijk zijn om uw contract open te breken en uw rente opnieuw vast te zetten. U hoeft dan niet te wachten tot het einde van de rentevaste periode. U betaalt ons mogelijk wel een vergoeding voor het renteverlies.

Rente tussentijds aanpassen?

Wilt u uw variabele rente tussentijds aanpassen in vaste rente? Dat kan interessant zijn als de hypotheekrente stijgt. Door uw rente vast te zetten, heeft u meer zekerheid wat u betaalt aan rente. U betaalt ons hiervoor geen vergoeding voor het renteverlies. Uw rente aanpassen kan via de app.

Meer over hypotheekrente tussentijds aanpassen

Nieuwe rente kiezen bij einde rentevaste periode

Loopt de rentevaste periode van uw hypotheek binnenkort af? Dan krijgt u 3 maanden voor het einde van de rentevaste periode een nieuw rentevoorstel van ons. In de Mobiel Bankieren app kunt u zelf uw nieuwe rente en rentevaste periode aan ons doorgeven.

Meer over rente verlengen

Aflossingsvrije hypotheek omzetten naar annuïteiten of lineaire hypotheek

U kunt gratis uw aflossingsvrije hypotheek omzetten naar een annuïteiten of lineaire hypotheek via de Mobiel Bankieren app.

Adres nieuwbouwwoning doorgeven

Is het adres van uw nieuwbouwwoning bekend? Geef dit dan eenvoudig aan ons door via de app.

Extra geld storten op uw spaar- of spaarrekeninghypotheek

Wilt u extra geld storten op uw spaar- of spaarrekeninghypotheek? Dat regelt u eenvoudig via de app. Hiervoor gelden wel regels. Weet u niet of extra storten in uw situatie gunstig is? Maak dan een afspraak met uw adviseur.

Meer over extra geld storten