Online geld overboeken

Heeft u een betaalrekening bij RegioBank? Dan kunt u geld overschrijven naar andere rekeningen. U kunt een eenmalige of een periodieke overboeking instellen. U kunt ook het rekeningnummer en de begunstigde opslaan in het adresboek.

Overschrijven Europa (SEPA-landen)

  1. Op het scherm ‘Overschrijven’ kiest u de tab ‘Europa’ voor een overschrijving binnen Europa (SEPA-landen).
  2. Vervolgens kiest u voor een normale overboeking, een acceptgiro of een spoedoverboeking. Een overboeking met een acceptgiro kunt u alleen voor Nederland gebruiken. Voor een spoedoverboeking worden extra kosten in rekening gebracht.
  3. Vul alle velden in. Als u het adresboek gebruikt, worden de velden van de begunstigde automatisch ingevuld.
  4. U kunt de overboeking periodiek laten uitvoeren door in het veld ‘Frequentie’ de frequentie te selecteren en wanneer nodig een einddatum in te stellen.  Het periodiek overboeken kan alleen naar IBAN’s in Europa (SEPA landen).
  5. Als u nog een overschrijving wilt doen, kies dan voor ‘Opslaan, nieuwe overschrijving’. Klik op ‘Opslaan, naar verzendlijst’ als u de overschrijving direct wilt versturen.

Overschrijven buiten Europa (niet-SEPA-landen)

  1. Op het scherm ‘Overschrijven’ kiest u de tab ‘Rest Wereld’ voor een overschrijving buiten Europa (niet-SEPA landen).
  2. Klik op tabblad ‘Rest Wereld’.
  3. Vul alle gegevens in.
  4. Als u nog een overschrijving wilt doen, kies dan voor ‘Opslaan, nieuwe overschrijving’.  Klik op ‘Opslaan, naar verzendlijst’ als u de overschrijving direct wilt versturen.

Naar Mijn RegioBank

Heeft u nog een vraag?

Of ga naar de servicepagina