Daglimiet aanpassen

Binnen de beveiligde omgeving van Mijn RegioBank kun je je bankzaken regelen. Je kunt elke dag een maximumbedrag overboeken. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van het inlogmiddel waarmee je de overboeking ondertekent. Gebruik je één van onze inlogmiddelen? Dan kun je de daglimiet zelf aanpassen. Handig als je een grote aankoop wilt doen.

1. Via Mijn RegioBank

  1. Log in op Mijn RegioBank.
  2. Ga naar 'Zelf regelen'.
  3. Kies 'Veiligheid en Toegang'.
  4. Kies 'Limieten'.
  5. Kies het inlogmiddel waarvan je de daglimiet wilt wijzigen.
  6. Klik op 'Wijzigen'.

Log na het aanpassen opnieuw in om je nieuwe limiet te activeren.

Heb je nog geen Mijn RegioBank?

Vraag Mijn RegioBank aan

2. Via de RegioBank app

De limiet van je QR-code pas je aan in de RegioBank app. Ben je nog geen 18 jaar? Dan moet je wettelijk vertegenwoordiger zelf inloggen en je daglimiet voor je veranderen.

Een limiet voor alle inlogmiddelen

Er is ook een totale daglimiet voor alle inlogmiddelen én de RegioBank app bij elkaar opgeteld. Je kunt dus niet op 1 dag het maximale bedrag van je digipas, van je QR-code én het maximale bedrag van de app overboeken.

Hoe hoog is je totale daglimiet?

Je totale daglimiet is net zo hoog als je hoogste daglimiet van een inlogmiddel. Kun je bijvoorbeeld met je digipas € 5.000 per dag overboeken naar iemand anders? En met je andere inlogmiddelen minder? Dan is je totale daglimiet € 5.000. Maak je op een dag € 500 over met de app? Dan kun je nog maximaal € 4.500 overmaken.

Goed om te weten

Bij je totale daglimiet houden we rekening met het soort overboeking. Heb je die dag al geld overgemaakt van je spaarrekening naar je betaalrekening? Dan telt dat niet mee voor een overboeking naar iemand anders.

Limiet voor de RegioBank app

Regel je jouw bankzaken meestal in de RegioBank app? Daar stel je zelf in tot welke bedrag je per dag kunt overboeken. De maximale daglimiet is € 50.000. Goed om te weten: de daglimiet van de app is hetzelfde als die van de QR-code. Stel je jouw daglimiet in de app in op € 2.000? Dan kun je met de QR-code ook € 2.000 overboeken.

Meer over betalen met de RegioBank app