Daglimiet: hoeveel kunt u overboeken?

Binnen de beveiligde omgeving van Mijn RegioBank kunt u uw bankzaken regelen. U kunt elke dag een maximumbedrag overboeken. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van het inlogmiddel waarmee u de overboeking ondertekent.

Goed om te weten: gebruikt u uw digipas of QR-code? Dan kunt u de daglimiet zelf aanpassen. Handig als u een grote aankoop wilt doen. U past de daglimiet van uw digipas aan in Mijn RegioBank / Instellingen / Digipas en digicode beheren > Daglimiet wijzigen. Log na het aanpassen opnieuw in om uw nieuwe limiet te activeren. De limiet van uw QR-code past u aan in de Mobiel Bankieren app. Ben je nog geen 18 jaar? Dan moet je wettelijk vertegenwoordiger zelf inloggen en je daglimiet voor je veranderen

Ga naar Mijn RegioBank

Overboeken met uw digipas

Gebruikt u uw digipas voor uw overboeking? Dan zijn dit maximumbedragen die u per dag maximaal kunt overboeken.

Tussen eigen rekeningen € 1.250.000
Naar uw vaste tegenrekening bij een andere bank € 250.000
Naar een rekening van een ander € 25.000

Overboeken met QR-code en de Mobiel Bankieren app

Scant u met de Mobiel Bankieren app een QR-code om uw overboeking te ondertekenen? Dan zijn dit de bedragen die u per dag maximaal kunt overboeken.

Goed om te weten: de daglimiet van de QR-code is gelijk aan de daglimiet van de Mobiel Bankieren app. Heeft u in de app de limiet ingesteld op bijvoorbeeld € 2.000 per dag? Dan kunt u met de QR-code ook € 2.000 per dag overboeken. 

Tussen eigen rekeningen € 250.000
Naar uw vaste tegenrekening bij een andere bank € 50.000
Naar een rekening van een ander € 25.000

Overboeken met uw digicode

Gebruikt u uw digicode voor uw overboeking? Dan kunt u per dag deze bedragen overboeken. Let op: deze bedragen kunt u niet aanpassen.

Tussen eigen rekeningen € 250.000
Naar uw vaste tegenrekening bij een andere bank € 50.000

Een limiet voor alle inlogmiddelen

Er is ook een totale daglimiet voor alle inlogmiddelen én de Mobiel Bankieren app bij elkaar opgeteld. U kunt dus niet op 1 dag het maximale bedrag van uw digipas, van uw QR-code én het maximale bedrag van de app overboeken.

Hoe hoog is uw totale daglimiet?

Uw totale daglimiet is net zo hoog als uw hoogste daglimiet van een inlogmiddel. Kunt u bijvoorbeeld met uw digipas € 25.000 per dag overboeken naar iemand anders? En met uw andere inlogmiddelen minder? Dan is uw totale daglimiet € 25.000. Maakt u op een dag € 500 over met de app? Dan kunt u nog maximaal € 24.500 overmaken.

Goed om te weten: bij uw totale daglimiet houden we rekening met het soort overboeking. Heeft u die dag al geld overgemaakt van uw spaarrekening naar uw betaalrekening? Dan telt dat niet mee voor een overboeking naar iemand anders.

Limiet voor de Mobiel Bankieren app

Regelt u uw bankzaken meestal in de Mobiel Bankieren app? Daar stelt u zelf in tot welke bedrag u per dag kunt  overboeken. De maximale daglimiet is € 25.000. Goed om te weten: de daglimiet van de app is hetzelfde als die van de QR-code. Stelt u uw daglimiet in de app in op € 2.000? Dan kunt u met de QR-code ook € 2000 overboeken. Meer over betalen met de Mobiel Bankieren app.

Snel naar

Alles over de digipas Alles over de digicodeInloggen met de Mobiel Bankieren app Alles over online bankieren

Heeft u nog een vraag?

Of ga naar de servicepagina