Daglimiet aanpassen

Binnen de beveiligde omgeving van Mijn RegioBank kunt u uw bankzaken regelen. U kunt elke dag een maximumbedrag overboeken. Hoe hoog dit bedrag is, hangt af van het inlogmiddel waarmee u de overboeking ondertekent. Gebruikt u één van onze inlogmiddelen? Dan kunt u de daglimiet zelf aanpassen. Handig als u een grote aankoop wilt doen.

1. Via Mijn RegioBank

  1. Log in op Mijn RegioBank.
  2. Ga naar 'Instellingen'.
  3. Kies 'Veiligheid en Toegang'.
  4. Kies 'Limieten'.
  5. Kies het inlogmiddel waarvan u de daglimiet wilt wijzigen.
  6. Klik op 'Wijzigen'.

Log na het aanpassen opnieuw in om uw nieuwe limiet te activeren.

Heeft u nog geen Mijn RegioBank?

Vraag Mijn RegioBank aan

2. Via de Mobiel Bankieren app

De limiet van uw QR-code past u aan in de Mobiel Bankieren app. Ben je nog geen 18 jaar? Dan moet je wettelijk vertegenwoordiger zelf inloggen en je daglimiet voor je veranderen

Een limiet voor alle inlogmiddelen

Er is ook een totale daglimiet voor alle inlogmiddelen én de Mobiel Bankieren app bij elkaar opgeteld. U kunt dus niet op 1 dag het maximale bedrag van uw digipas, van uw QR-code én het maximale bedrag van de app overboeken.

Hoe hoog is uw totale daglimiet?

Uw totale daglimiet is net zo hoog als uw hoogste daglimiet van een inlogmiddel. Kunt u bijvoorbeeld met uw digipas € 5.000 per dag overboeken naar iemand anders? En met uw andere inlogmiddelen minder? Dan is uw totale daglimiet € 5.000. Maakt u op een dag € 500 over met de app? Dan kunt u nog maximaal € 4.500 overmaken.

Goed om te weten

Bij uw totale daglimiet houden we rekening met het soort overboeking. Heeft u die dag al geld overgemaakt van uw spaarrekening naar uw betaalrekening? Dan telt dat niet mee voor een overboeking naar iemand anders.

Limiet voor de Mobiel Bankieren app

Regelt u uw bankzaken meestal in de Mobiel Bankieren app? Daar stelt u zelf in tot welke bedrag u per dag kunt  overboeken. De maximale daglimiet is € 25.000. Goed om te weten: de daglimiet van de app is hetzelfde als die van de QR-code. Stelt u uw daglimiet in de app in op € 2.000? Dan kunt u met de QR-code ook € 2.000 overboeken.

Meer over betalen met de Mobiel Bankieren app