Succes Financiele Diensten-Adviseurachtergrond

Ons team

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Mona Vonk

Mona Vonk

Adviseur Bankzaken
Persoonlijk contact met de klant is voor mij erg belangrijk. Ik vind het fijn de klant goed te informeren, te adviseren en te ondersteunen bij het regelen de dagelijkse bankzaken. Als de klant blij en tevreden is, dan ben ik dat ook!
Natalie Spruit

Natalie Spruit

Adviseur bankzaken
‘Mijn dag is geslaagd als mijn klanten gerustgesteld en tevreden over hun geldzaken de deur uit stappen. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik ontzettend leuk!’
Cees Verhoeven

Cees Verhoeven

Directeur en eigenaar
Vanaf 1988 in dienst en sinds 1990 eigenaar. U kunt bij mij terecht voor vragen over bank, verzekeringen en hypotheken. Mijn specialisme: inkomensvoorziening rondom arbeidsongeschiktheid en pensioen.
Ronald de Bondt

Ronald de Bondt

Eigenaar en Adviseur Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken
‘Financieel ontzorgen is mijn grote kracht. Het voelt goed als klanten hun financiën met een gerust hart aan ons durven overlaten.’
Foto van Evert Jan van der Does

Evert Jan van der Does

Eigenaar
Evert Jan is directeur en eigenaar van Bles & Van der Does. Hij is financieel adviseur en al meer dan 25 jaar actief in het vak.
Foto van Ageeth Spoolder

Ageeth Spoolder

Adviseur Bankzaken
Als eerste aanspreekpunt voor de Regiobank neem ik de tijd voor u om al uw bankzaken door te nemen. Ook voor het overstappen van uw huidige bank naar de Regiobank begeleid ik u graag.
Foto van Patrick Niesten

Patrick Niesten

Eigenaar, financieel adviseur schadeverzekeringen particulier & zakelijk, adviseur bankzaken en hypotheek adviseur.
20 jaar geleden is Patrick samen met zijn ouders het bedrijf Niesten Assurantiën en Hypotheken gestart. Toen zijn ouders met pensioen gingen, heeft Patrick het bedrijf overgenomen. Daarnaast heeft Patrick per 1 maart 2022 RegioBank Dave Immink overgenomen en vanaf dat moment gingen wij verder als RegioBank Niesten Assurantiën. Je kunt bij Patrick terecht voor alle financiële zaken. Patrick is financieel adviseur voor zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen. Hij is erkend Hypotheek adviseur en helpt je graag met jouw bankzaken.
Sander Weel

Sander Weel

Peter Mol

Peter Mol

Directie / Adviseur agrarisch zakelijk
Peggy Oele

Peggy Oele

Directie / Teamleider particulier
Elles Tetelepta

Elles Tetelepta

Adviseur Bankieren
Elles is uw aanspreekpunt voor al uw bankzaken. Zij helpt bij uw vragen en wensen over betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor vragen over internetbankieren kunt u bij haar terecht.
Marieke Hylkema

Marieke Hylkema

Financieel Adviseur
Theo van Eijk

Theo van Eijk

Eigenaar
In 2001 ben ik deze onderneming gestart en werk ik dagelijks met veel plezier voor onze klanten om hen te voorzien van advies op gebied van hypotheken of verzekeringen.
Jorge Dolmans

Jorge Dolmans

Giel Dolmans

Giel Dolmans

Arno Dolmans

Arno Dolmans

Nick Heijmans

Nick Heijmans

Kantoormanager en hypotheekadviseur
Nick is onze kantoormanager en hypotheekadviseur. Nick: “Wanneer u het geschikte huis heeft gevonden, zoek ik voor u de beste hypotheek. Ook voor vragen over uw bestaande hypotheek kunt u bij mij terecht.”
Erik Langermans

Erik Langermans

Hypotheekspecialist
Ik ben Erik Langermans geboren in Ruurlo. Vader van twee kinderen, Lotte en Nick. We wonen met veel plezier in het prachtige groene Lochem met haar gemoedelijke sfeer. Ik zit al ruim 27 jaar in de financiële dienstverlening waarvan ik mij de laatste 25 jaar heb toegelegd op hypotheken. Bij mijn kantoor aan de Nieuwstad komen mensen vaak zo even binnen wandelen met een vraag. Laagdrempelig en ongedwongen, dit vind ik een absolute meerwaarde.
Gertjan Kros

Gertjan Kros

Directie en hypotheekadviseur
Hypotheken zijn mijn passie en specialisatie. Gekscherend zeg ik vaak: “Als ik geen oplossing zie, dan is ‘ie er ook niet”. Of je nu je eerste huis koopt, gaat verhuizen of wilt besparen op je huidige hypotheeklasten, ik help je graag met begeleid je tijdens het gehele traject. Er zijn veel verschillende aanbieders met allemaal hun eigen voorwaarden. Samen bepalen we de beste keuze voor jouw specifieke situatie.
Jan Kaasjager

Jan Kaasjager

Directie/Hypotheek Adviseur
Jan heeft Assurantiekantoor Kaasjager gebracht waar het nu is, en nog steeds is hij met zijn vakkennis actief op kantoor. Met elke financiering helpt hij u graag verder.
Edgar Suurmeijer

Edgar Suurmeijer

Eigenaar en zakelijk adviseur en bankzaken
Iedere dag ben ik bezig om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.
Jan Stormer

Jan Stormer

Adviseur bankzaken
David Gans

David Gans

Financieel Adviseur
Ik ben erg betrokken bij de klanten. Dat maakt het vak afwisselend en leuk. Zoveel mensen en zoveel verhalen. Wij bieden naast professioneel en eerlijk advies ook altijd een luisterend oor.
Sander de Vries

Sander de Vries

Hypotheekadviseur
Heeft u vragen over uw hypotheek of wilt u geheel vrijblijvend advies, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik werk inmiddels alweer meer dan 15 jaar met veel plezier in het hypotheker vak.
Maurice Veltmeijer

Maurice Veltmeijer

Vestigingsmanager en Allround Adviseur
Vivienne Groot-Commandeur

Vivienne Groot-Commandeur

Eigenaar en adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulier
Waar RegioBank voor staat, past bij haar; persoonlijk, klantvriendelijk en servicegericht. U kunt bij haar terecht voor advies over bankzaken en particuliere schadeverzekeringen.
Danny Boes

Danny Boes

Financieel adviseur
Danny is erg gedreven in zijn werk en streeft altijd naar tevreden klanten. U kunt bij hem terecht voor advies over hypotheken, vermogen, bankzaken en particuliere schadeverzekeringen.
Arend Vrolijk

Arend Vrolijk

Financieel Adviseur
Wim den Boer

Wim den Boer

Eigenaar
Gerda Heller

Gerda Heller

Eigenaresse, medewerkster administratie, bankzaken, en verzekeringen
Gerda is echt van alle markten thuis als het gaat om bankzaken of verzekeringen. Laat haar weten wat u nodig heeft en zij zoekt voor u naar de beste oplossing.
Jeroen Hofhuis

Jeroen Hofhuis

Vestigingsmanager & hypotheekadviseur
Berthold van Veen

Berthold van Veen

Directeur en Erkend Hypotheekadviseur
Sinds 1990 ben ik werkzaam in de financiële sector. Als Erkend Hypotheekadviseur vind ik het klantcontact het leukst. Prachtig om mensen hun droom te laten uitkomen.
Edwin de Boer

Edwin de Boer

Directeur
Ilse Lesscher

Ilse Lesscher

Vestigingsleider en Hypotheekadviseur
‘Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld wil worden. Ik ben geboren en getogen in Wierden, daarom ken ik veel klanten persoonlijk. Als ik iemand niet ken, kennen mijn collega’s diegene wel. En zo niet, dan leren wij hem of haar graag kennen!
Peter van Nooijen

Peter van Nooijen

Eigenaar
Vooruitdenken vind ik belangrijk. Daar zijn klanten uiteindelijk het meest bij gebaat. En daar doe ik het voor
Marleen Vrolijk

Marleen Vrolijk

Adviseur Bank en Verzekeringen
Marc van den Mosselaar

Marc van de Mosselaar

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
‘Klantvriendelijkheid staat bij ons bedrijf voorop. Ik vind het heel belangrijk dat al onze klanten met een tevreden gevoel naar buiten lopen. Daarvoor moet je je inleven in de klant en zijn of haar taal spreken. We maken ingewikkelde, financiële zaken voor iedereen begrijpelijk.’
Joris Dirks

Joris Dirks

Marketing en Cliëntadviseur
Thiery Verhage

Thiery Verhage

Winkelcoördinator
Cees de Graaf

Cees de Graaf

Teamleider particulier
We zetten altijd een stapje extra voor onze klanten. Laatst belde een meneer buiten kantooruren voor hulp bij internetbankieren. Natúúrlijk helpen we ook dan. De volgende dag kwam hij langs op kantoor om ons hartelijk te bedanken.
Maarten de Wit

Maarten de Wit

Kantoorleider
Ik ben manager van Commitment Verzekeringen, en het gezicht van de buitendienst. Zakelijke en particuliere klanten adviseer ik van A tot Z. Ik help klanten graag met hun financiële situatie. Een tevreden klant, daar krijg ik energie van
Jannie Schipper

Jannie Schipper

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulier
Betrokken zijn bij onze klanten en streven naar tevreden klanten past goed bij Jannie. U kunt bij haar terecht voor advies over bankzaken en particuliere schadeverzekeringen.
Ardie van Zoest

Ardie van Zoest

Directeur en NVM Makelaar
Als geboren Betuwnaar ben ik sinds 1990 werkzaam bij kantoor Budding. Eerst 7 jaar in de verzekeringen en sinds 1997 in de makelaardij. In 2000 ben ik beëdigd als makelaar-taxateur.
Roy Kisters

Roy Kisters

Commercieel Manager
Van pensioenadvies tot hypotheek: onze klanten kunnen met iedere financiële vraag bij ons terecht. We zijn breed onderlegd op financieel gebied en dat maakt het erg leuk om klanten te helpen. Positieve reacties van klanten geven me energie.
Edwin Lammers

Edwin Lammers

Adviseur
Pedro Klomp

Pedro Klomp

Eigenaar en makelaar
Ik help klanten met de aan- en verkoop van hun woning.
Henk Bultman

Henk Bultman

directie en hypotheek adviseur
Henk Bultman

Henk van Erven

directie en hypotheek adviseur
Robbert Oud

Robbert Oud

Adviseur bankzaken
We zijn betrokken bij onze klanten en willen hen bij al hun financiële zaken van dienst zijn. We komen altijd met persoonlijke, begrijpelijke oplossingen.
Bart van den Brandt

Bart van den Brandt

Directie en financieel adviseur
Peter Ramaker

Peter Ramaker

Inge Paulissen

Inge Paulissen

Adviseur Bankzaken
Nicole Saelmans

Nicole Saelmans

Adviseur bankzaken
Henk van Leerdam

Henk van Leerdam

Directeur / Adviseur
Sinds 1991 ben ik actief als Adviseur. Via Leerdam-Corstanje Advies lever ik daarnaast onafhankelijk hypotheekadvies en bemiddeling. Ik werk daarin samen met alle mogelijke partijen die hypotheken aanbieden. Tijdens gesprekken heb ik alle tijd en aandacht voor de klant. Daarbij wordt alles eerlijk in beeld gebracht.
Marion Bauer-Mast

Marion Bauer-Mast

Adviseur bankzaken
Ik kom uit het nabijgelegen Rilland en ken daardoor veel mensen in Reimerswaal. Dat maakt mijn werk extra leuk! Ik zet graag een stapje extra om zo onze klanten een optimale service en best passend productadvies te bieden.
Martin Corstanje

Martin Corstanje

Directeur / Adviseur
Twintig jaar geleden begon ik dit bedrijf. Betrouwbaarheid en deskundigheid zijn sinds de start belangrijke kenmerken voor iedereen die hier werkt.
Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik werk met veel enthousiasme voor elke klant. Want de klant is voor mij koning en van een tevreden klant word ik blij! Ik adviseer u graag over de betaal-, spaar-, en jeugdproducten van RegioBank.
Cees Dekker

Cees Dekker

Eigenaar/Adviseur
Edwin Donkervoort

Edwin Donkervoort

Vennoot / Algemeen adviseur
Ik maak al 25 jaar woonwensen mogelijk. De uitdaging is om out of the box te willen denken en je netwerk daarvan te kunnen overtuigen. Mijn lijfspreuk is onder andere ‘willen is kunnen’.
Jos Janssen

Jos Janssen

Frank van Heck

Frank van Heck

Eigenaar en oprichter
Ik geef onze klanten graag extra aandacht, want zo word ik zelf ook graag behandeld.
Stefan op den Brouw

Stefan op den Brouw

allround adviseur
Voor ons is het vaak een klein gebaar, maar voor de klant een groot plezier. Ik ben er trots op dat een klant bij ons ook echt een klant is.
Remco Martens

Remco Martens

Allround adviseur
Ik ontzorg graag, zodat u zich niet bezig hoeft te houden met zaken waarvoor u zich niet interesseert. Ik regel het voor u.
Cathy de Ronde

Cathy de Ronde

adviseur bankzaken en gezicht van het kantoor
Het voelt goed dat onze klanten zo bij ons binnen kunnen lopen. Ik help u graag met uw bankzaken.
Guus Basten

Guus Basten

Eigenaar en makelaardij- en hypotheekadviseur
Als familiebedrijf hechten we waarde aan persoonlijk contact. We nemen de tijd voor een gesprek en leveren zo altijd advies op maat.
Erwin Basten

Erwin Basten

Eigenaar en financieel adviseur
Met mijn broer Guus nam ik het bedrijf in 2006 over. Wij zoeken onze klanten graag persoonlijk op. Dat is best bijzonder in de verzekeringswereld, die zich steeds meer online afspeelt.
Jeanine van Schepen

Jeanine van Schepen

Leidinggevende adviseurs bankzaken/Hypotheekadviseur en Adviseur Bankzaken
Willem van Lierop

Willem van Lierop

Oprichter en financieel adviseur
Ik ben hypothecair planner en lid van de NVHP. Voor al uw vragen over hypotheken en financiële planning kunt u altijd bij me terecht.
Arie van der Ende

Arie van der Ende

Financieel Adviseur
Paul van Dijk

Paul van Dijk

Eigenaar / Financieel Adviseur
Met bijna dertig jaar ervaring noem ik mezelf gerust een oude rot in het vak. Met mijn kennis van hypotheken, verzekeringen en belastingaangifte kan ik onze klanten een mooi totaalplaatje aanbieden.
Henk Reedijk

Henk Reedijk

financieel adviseur, gecertificeerd pensioenadviseur en buitendienstmedewerker
Bernard Habers

Bernard Habers

Financieel Adviseur
Ik vind het een plezier om mijn klanten van dienst te zijn op financieel gebied. De uitdaging zit hem in het vinden van een passende oplossing. Als dit lukt, ben ik oprecht blij voor mijn klanten.
Jan van Loo

Jan van Loo

Eigenaar/adviseur
Na twaalf jaar samen met mijn vader onze klanten te hebben geadviseerd, heb ik in 1996 het kantoor overgenomen. Dagelijks adviseer ik nu over financiële zaken vanuit het kantoor aan de Zomerstraat.
Olav Beek

Olav Beek

Directeur, Financieel specialist
Ik ben al meer dan veertig jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Mijn uitdaging is om op een eenvoudige wijze complexe zaken aan klanten uit te leggen.
Henk Kapitein

Henk Kapitein

Directeur
Chris van der Graaf

Chris van der Graaf

Financieel Adviseur - Directeur
André Sollie

André Sollie

Adviseur verzekeringen zakelijk en particulier
Rene Knoops

Rene Knoops

Directeur / Adviseur
Peter Erdman

Peter Erdman

Mede-eigenaar, financieel adviseur en register makelaar taxateur
Met mijn kennis kan ik op alle fronten informatie en advies geven. Ik creëer graag duidelijkheid bij de klanten zodat ze direct weten waar ze aan toe zijn. En dit doe ik met veel plezier.
Vera Lucas

Vera Lucas

Adviseur bankzaken, Verzekeringsadviseur
Het persoonlijk contact en een deskundig advies in begrijpelijke taal staan bij mij centraal. Een tevreden klant geeft veel voldoening. Daar doe je het voor!
Nieuw Promo

Nieuw Promo

Adviseur bankzaken, Verzekeringsadviseur
Het persoonlijk contact en een deskundig advies in begrijpelijke taal staan bij mij centraal. Een tevreden klant geeft veel voldoening. Daar doe je het voor!
Willy Lep

Willy Lep

Financieel adviseur en directeur
In 2002 richtten Age Boskma en ik het verzekeringskantoor Attentiv op. Het meeste houd ik mij bezig met beleidszaken en personeelszaken.
René Dollekamp

René Dollekamp

Directeur/ Adviseur
Ik ben bijna 25 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening maar zie iedere werkdag in deze branche weer als een nieuwe uitdaging. Samenwerken met de klant geeft mij veel voldoening.
Marcel Oomens

Marcel Oomens

Directeur/ Adviseur
Ik heb ruim 30 jaar ervaring als financieel adviseur. Eerlijk en goed advies staat voorop! Dagelijks ben ik met veel plezier voor de klant aan het werk in de financiële dienstverlening.
Henny Mulderij

Henny Mulderij

Algemeen directeur
Ik nam in 2004 samen met mijn compagnon het bedrijf van mijn vader over. Kernwoorden voor mij zijn service en professionaliteit. Alles draait om de klant en dat draag ik ook uit naar mijn medewerkers.
Peter Brouwer de Koning

Peter Brouwer de Koning

Eigenaar
Ik ben Erkend Financieel Adviseur en WFT gediplomeerd verzekeringsadviseur. Daarnaast ben ik ook boekhouder en verzorg voor diverse relaties de boekhouding.
Simone van Dijk

Simone van Dijk - van der Plasse

Eigenaar / Verzekeringsadviseur
Roy Matheeuwsen

Roy Matheeuwsen

Hypotheek- en financieel adviseur
“U wilt lekker leven zonder zorgen over financiële risico’s. Ik help hier graag bij door soms eenvoudige en soms complexe oplossingen voor u te bedenken en te benoemen.”
Paul Godding

Paul Godding

Verzekeringsadviseur
“Het is belangrijk om financiële risico’s goed in kaart te brengen en hierop te anticiperen. Ik help ondernemers met bewustwording van de valkuilen en het voorkomen hiervan.”
Edwin Loohuis

Edwin Loohuis

Eigenaar en allround adviseur
In 2004 heb ik Regioadviescentrum opgericht. Waar bij veel kantoren de klant het gevoel krijgt een nummer te zijn willen wij dit absoluut niet. Persoonlijk contact met onze klanten, weten wat er speelt en daarop je advies aanpassen is ons credo.
Gerard Ijsseldijk

Gerard Ijsseldijk

Teamleider
Mijn naam is Gerard IJsseldijk en ik ben teamleider Financieel Advies en Regiobank in Ootmarsum en de Lutte. Wij zijn lokaal aanwezig waar je gewoon even binnen kunt lopen voor een vraag of een goed advies. Onze enthousiaste adviseurs staan klaar om je te helpen met uw bankzaken, hypotheek en verzekeringen. Je bent van harte welkom!
Gerard Aarts

Gerard Aarts

Directeur
Persoonlijk contact en uitstekende service is wat wij u bieden. Wij kennen onze klant, dat wordt enorm gewaardeerd.
Renzo Bolk

Renzo Bolk

Eigenaar
Ik ben eigenaar van Bolk Assurantiën. Nadat ik ben afgekeurd voor het betaalde voetbal heb ik gekozen voor het assurantie vak. Gedreven, laagdrempelig en klantvriendelijk zijn een paar steekwoorden die bij mij en bij ons kantoor passen. Iets wat ik zeer belangrijk vind. Na mijn werktijd geniet ik van mijn gezin en ben ik fanatiek (assistent)trainer bij UD Weerselo.
Onno Benders

Onno Benders

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen, Hypotheken en Administratie
Wij maken echt even tijd vrij om met aandacht te luisteren naar wat u ons te vertellen heeft. Vervolgens geven we een onafhankelijk advies dat toegespitst is op uw persoonlijke situatie.
Lucien Klerks

Lucien Klerks

Eigenaar, hypotheek- en verzekeringsadviseur en medewerker bankzaken
Elke situatie is anders, waardoor ik mij elke keer opnieuw moet inleven. Ik vind het fantastisch om er voor mensen te zijn en oplossingen te bieden.
Edwin Bruggeman

Edwin Bruggeman

Erkend Financieel/Hypotheek Adviseur
Persoonlijk advies, eerlijke producten, geen gedoe. U stapt bij ons binnen en wordt direct geholpen. Zaken die zo normaal klinken, maar die u bijna nergens meer zo goed uitgevoerd terugvindt.
Sander Mulder

Sander Mulder

Assurantie-, Hypotheek en Pensioen Adviseur
Bert van Elteren

Bert van Elteren

Eigenaar
“Ik vind het fantastisch om veel voor mensen te kunnen betekenen. Niet alleen op financieel vlak, maar ook op persoonlijk gebied. Geduldig hoor ik elke situatie aan als startpunt van sterk advies.”
Linda Alberts

Linda Alberts

Adviseur bankzaken
Jan Kloosterboer

Jan Kloosterboer

Directeur
Als eigenaar van ons familiebedrijf vind ik het belangrijk dat u ontzorgd wordt op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Daar staan wij voor!
Jon Alberts

Jon Alberts

Eigenaar en financieel adviseur
Heeft u net een huis gekocht dan ga ik graag met u in gesprek over een passende hypotheek.
Wendy Nijkamp-Lammertink

Wendy Nijkamp-Lammertink

Adviseur RegioBank
Onze klant staat altijd centraal, we zijn makkelijk te bereiken en nemen altijd even de tijd voor een praatje. Daar word ik ècht gelukkig van.
Chantal Wentrup-Trentelman

Chantal Wentrup-Trentelman

Adviseur RegioBank
Het vertrouwen krijgen van mensen en bedrijven om hun bankzaken te mogen regelen, daar krijg ik nou voldoening van!
Simone Zekhuis-Kamphuis

Simone Zekhuis-Kamphuis

Adviseur RegioBank
Door mensen het gemak te bieden om bij ons naar binnen te lopen en persoonlijke aandacht te geven, kunnen wij samen veel voor onze klanten betekenen. Daar geloof ik in!
Sietze Folkertsma

Sietze Folkertsma

Eigenaar / Allround adviseur
Sietze is de eigenaar van Folkertsma Financiële diensten. Dankzij zijn ruime ervaring, kunt u voor al uw financiële zaken bij hem terecht.
Yvonne van Hooft

Yvonne van Hooft

Cliëntadviseur bankzaken
Yvonne is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen over RegioBank. Op zoek naar de juiste spaarrekening of hulp nodig bij het gebruik van internetbankieren of de App? Yvonne helpt u graag!
Martijn van der Heijden

Martijn van der Heijden

Eigenaar en Verzekeringsadviseur
Ik adviseer particulieren en het MKB over de diverse schade- en inkomensverzekeringen. Ik haal er voldoening uit om in alle situaties de best passende oplossing te vinden. Goed advies is goud waard.
Richard Dijkstra

Richard Dijkstra

Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Hij heeft al ruim 15 jaar ervaring als financieel adviseur, en zoekt als het gaat om uw financiële toekomst of die van uw bedrijf niet naar een standaardoplossing, maar naar de best mogelijke!
Barry Herder

Barry Herder

Erkend Financieel Adviseur
Sinds 1999 werk ik in de financiële dienstverlening en in 2006 startte ik bij Herder Verzekeringen. Bij mij kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek over uw hypotheek, verzekeren en bankzaken.
Henk van Wijngaarden

Henk van Wijngaarden

Eigenaar / Financieel adviseur
Henk is de eigenaar en een allround adviseur. U kunt bij hem terecht voor advies over zakelijke en particulieren verzekeringen, bankzaken, maar ook andere (financiële) zaken.
Erik Jager

Erik Jager

Eigenaar
Erik is de eigenaar en meewerkend voorman van Jager Assurantiën B.V. U kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Aline Berghuizen

Aline Berghuizen

Bank- en assurantieadviseur
Al jaren ervaring in het bank en verzekeringswezen; ook Aline is sinds de opening van onze vestiging in Woudenberg in dienst. Zij helpt u met al uw bank- en verzekeringszaken.
Gerard Tekelenburg

Gerard Tekelenburg

Directeur eigenaar
Gerard is eigenaar van Tekelenburg en Advocaat. En of het nu gaat om uw oudedagsvoorziening of hypotheek, Gerard staat u graag bij met zijn kennis en kunde.
Jeffrey Toorn

Jeffrey Toorn

Hypotheek-, Belasting- en Vermogensadviseur
Ik mag mij al ruim 10 jaar bezighouden met de belangrijkste financiële beslissing van mensen, het aankopen en financieren van hun eigen woning. Met veel passie begeleid ik cliënten in de aankoop maar ook in de oversluiting van hun hypotheek.
Robert Boer

Robert Boer

Assurantie- en Ondernemersadviseur
Het creëren van transparantie binnen de financiële wereld is waar de klant behoefte aan heeft. Het adviseren van goede, gepaste producten waarbij de klant weet waar ze aan toe zijn, dat is waar ik voor sta. Voor ondernemers en particulieren zijn wij een bereikbaar aanspreekpunt.
Ed Peters

Ed Peters

Erkend Financieel Adviseur/Erkend Hypotheek Adviseur
Ed is de adviseur voor al uw financiële zaken. Hij denkt met u mee en geeft u graag een gedetailleerd advies. Samen met u kijkt hij naar uw persoonlijke situatie en naar een passende oplossing.
Nico Raaijmakers

Nico Raaijmakers

Eigenaar/adviseur
Nico is uw aanspreekpunt voor al uw financiële vragen. Voor advies over uw zakelijke schadeverzekeringen, pensioen of hypotheek (Erkend Hypotheekadviseur) bent u bij hem aan het goede adres.
Robert Kersten

Robert Kersten

Directeur/eigenaar, assurantie- en erkend hypotheekadviseur
Ik ben eigenaar van Kersten Assurantiën. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over uw verzekeringen en hypotheken. Ik voorzie u graag van een passend en persoonlijk advies.
Rob Scholten

Rob Scholten

Assurantie- en erkend hypotheekadviseur
Ik adviseer u graag over verzekeringen en hypotheken, zodat uw financiële risico's goed afgedekt zijn. Hierin vind ik het belangrijk om u te ontzorgen en een advies op maat te geven.
Dian van Grinsven

Dian van Grinsven

Commercieel medewerker
Dian is het gezicht van ons kantoor in Den Dungen. Zij beantwoordt graag uw vragen over uw bankzaken en uw verzekeringen. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen.
Foppie van Terwisga

Foppie van Terwisga

Eigenaar
Ik wil graag dat klanten zich welkom en thuis voelen bij ons op kantoor en dat ze tevreden zijn met onze hulp. Dat is voor mij het belangrijkste.
Sietske de Vries

Sietske de Vries

Adviseur Bankzaken
Sietske richt zich binnen het kantoor van De Vries Verzekeringen op bankzaken. Zowel voor uzelf als uw bedrijf bent u bij Sietske aan het goede adres.
Bennie Heller

Bennie Heller

Eigenaar, hypotheek-, verzekerings- en belastingadviseur
Bij Bennie kunt u terecht voor de financiering van uw woonhuis en met vragen over verzekeringen. Daarnaast is hij de specialist op zakelijk financieel en fiscaal gebied.
Erik Jager

Erik Jager

Eigenaar
Erik is de eigenaar en meewerkend voorman van Jager Assurantiën B.V. U kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Ruud Bakker

Ruud Bakker

Directeur
Ruud is directeur en Financieel adviseur voor particulier en MKB. Hij helpt u dus ook graag met uw zakelijke financiële aangelegenheden.
Piet Kuijer

Piet Kuijer

Eigenaar, Allround adviseur
Al meer dan 20 jaar begeleid ik de klanten van Assurantiekantoor Boter van A tot Z. Als adviseur help ik u graag bij het maken van de juiste keuze van uw hypotheek, verzekering en uw bankzaken.
Richard Hendrix

Richard Hendrix

Erkend Financieel Adviseur/ Erkend Hypotheekadviseur
Richard is de adviseur voor al uw financiële zaken. Hij denkt met u mee en voorziet u graag van een passend advies. Samen met u kijkt hij naar uw persoonlijke situatie en naar een passende oplossing.
René Engelen

René Engelen

Eigenaar en Adviseur Bankzaken
Mijn aandachtsgebied? Het bezoeken van nieuwe en bestaande verzekeringsklanten. Samen met hen bekijk ik hun totale financiële situatie. Met ruim 35 jaar ervaring mag u rekenen op een degelijk en betrouwbaar advies, waarbij uw belang bepalend is.
Marc Timmermans

Marc Timmermans

Eigenaar
Ik houd me met name bezig met het adviseren van zakelijke en particuliere relaties en met hypotheekadvisering. Stel uw vragen gerust!
Michel de Grauw

Michel de Grauw

Eigenaar en adviseur Hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Ik ben eigenaar en adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken. Ik ben een echt “mensenmens”, met gevoel voor service, aandacht en kwaliteit. Mijn slogan? “Doen is wat anders dan beloven”.
Nico Dekker

Nico Dekker

Directie
Nico is directeur van Satter Verzekeringen & Hypotheken en is druk doende met het runnen van zijn bedrijf. Service en klantgerichtheid zijn zaken waar hij actief op stuurt.
Hans Satter

Hans Satter

Directie
Ook Hans heeft een directiefunctie binnen Satter. Net als Nico is hij van vele markten thuis. Wel zo handig, gezien de veelzijdigheid van de financiële dienstverlening.
Theo Robben

Theo Robben

Financieel Adviseur
Kom bij ons voor eerlijk advies. Ons motto luidt 'Geef de service die je zelf ook zou willen ontvangen'.
José Manders-Janssen

José Manders-Janssen

Adviseur Bankzaken
Met mijn ruime bankervaring waarvan bijna 20 jaar bij RegioBank, kan ik u op deskundige wijze adviseren over betalen, overstappen en natuurlijk sparen. Dit alles in een persoonlijk gesprek. Bij ons kantoor kunt u zo binnen lopen en hoeft u geen afspraak te maken. Al kan dat natuurlijk ook.
Joan Bekx

Joan Bekx

Directeur en Adviseur
Ik adviseer u graag over de producten die RegioBank u te bieden heeft. RegioBank heeft prima oplossingen en tarieven die de vergelijking meer dan goed kunnen doorstaan.
Gert-Jan Weijers

Gert-Jan Weijers

Directeur / Adviseur assurantiën
Voor advies bij uw zakelijke en particuliere verzekeringen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik draag er graag zorg voor dat uw risico’s goed worden afgedekt.
Mark van de Stolpe

Mark van de Stolpe

Directeur
Mark is directeur en Financieel adviseur voor particulier en MKB. Hij helpt u dus ook graag met uw zakelijke financiële aangelegenheden.
Gilbert Schrijner

Gilbert Schrijner

Eigenaar
Al op jonge leeftijd trad Gilbert in de voetsporen van zijn vader. Het persoonlijk contact met de klant staat voor hem voorop. Hij is sterk in het ‘in kaart brengen’ van uw mogelijkheden.
Claudia Voogt - Zondag

Claudia Voogt - Zondag

Eigenaar en Erkend Financieel Adviseur
Al sinds 1996 ben ik actief in dit mooie vak. Gedurende die tijd ontwikkelde ik een goede band met mijn klanten. Ik geef advies over verzekeringen, hypotheken en bankzaken. Advies van A tot Z dus.
René den Otter

René den Otter

Directeur / eigenaar / Adviseur bedrijven
In 1995 begon René op het Assurantiekantoor van zijn vader. Naast eigenaar, heeft hij ook verstand van verzekeringen en uw RegioBank bankproducten. Een echte allround adviseur dus!
Erwin Otten

Erwin Otten

Eigenaar en allround adviseur
Ik adviseer u graag over al uw financiële zaken. Daarnaast geef ik u gedegen belastingadvies. Ik help u daarbij met het maken van de juiste keuze van uw hypotheek, verzekering en uw bankzaken.
Eric Grispen

Eric Grispen

Eigenaar en Hypotheekadviseur
Ik ben de eigenaar van Grispen - Küppers. Naast mijn rol als eigenaar adviseer ik u ook graag over uw hypotheek.
Lita Bakelaar

Lita Bakelaar

Bankzaken en ondersteuning hypotheken
Ik ben een vertrouwd gezicht voor uw bankzaken in Middelharnis en geruime tijd werkzaam in hypotheken en levensverzekeringen
Arie Verhagen

Arie Verhagen

Financieel adviseur / eigenaar
Ik ben Arie, vanaf 1993 werkzaam bij het kantoor en vanaf 1998 eigenaar. In mijn vrije tijd maak ik graag mooie fietstochten. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te sporten. In de overblijvende tijd ben ik fanatiek bezig om uw verzekeringen, hypotheek en bankzaken optimaal te regelen.
Cindy Holtkuile

Cindy Holtkuile

Adviseur bankzaken | administratie
Samen met Esther en Brigitte neem ik de administratie, balie en de producten van RegioBank voor mijn rekening. Omdat ik graag klantgericht werk en denk, voel ik me binnen deze functie op mijn plek.
Dennis Wilkens

Dennis Wilkens

Erkend financieel adviseur Buitendienst
Creativiteit en doorzettingsvermogen zijn mijn persoonlijke eigenschappen. Financiële zaken zijn vertrouwenskwesties. Het vertrouwen wat u mij geeft zie ik als een groot goed. I’ll get the job done!
Susan van Laar

Susan van Laar

Adviseur hypotheken en verzekeringen
Als echte Lunteraan is Susan het vaste en vertrouwde gezicht van ons kantoor in Lunteren. Zij helpt u graag met uw hypotheek, verzekeringen en bankzaken.
Rudy Leenen

Rudy Leenen

Financieel adviseur
Rudy is dagelijks bezig met hypotheekvormen en rentetarieven. Rudy geeft in begrijpelijke taal uitleg over uw hypotheekmogelijkheden. Gewoon, een adviseur die u kent.
Erik Spierings

Erik Spierings

Eigenaar
Erik houdt zich voornamelijk bezig met het geven van adviezen over hypotheken en verzekeringen. Daarnaast staat hij Mia bij met de activiteiten voor RegioBank.
Wilmar Neelen

Wilmar Neelen

Binnendienstmedewerker
Wilmar is het eerste aanspreekpunt voor verzekeringen. Samen met Kim helpt hij u ook met uw bankzaken
Barbara Versluis

Barbara Versluis

Eigenaar en medewerkster bankzaken
Uw bankzaken regelt u met Barbara. Ze is uw eerste aanspreekpunt, welke financiële vraag u ook heeft. U kunt langslopen of even bellen, wat uw voorkeur heeft.
Marieke de Groot- van de Laak

Marieke de Groot- van de Laak

Adviseur Bankzaken
Een betaalrekening voor uw kind? U kunt bij Marieke terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Brandon B. Schotanus

Brandon B. Schotanus

Directeur/Eigenaar, Adviseur Zakelijk & Particulier
Begonnen tijdens mijn studie ben ik inmiddels niet meer weg te denken bij Bakker-Bloem, langzaam aan doorgegroeid van administratief medewerker tot adviseur. Bankzaken, verzekering, of het nu voor een particulier of bedrijf is, ik ga graag voor u aan de slag. Stap gerust binnen voor een kop koffie!
Jacoline Fluit

Jacoline Fluit

Receptioniste en adviseur bankzaken
Zodra u de deur van kantoor Barneveld opendoet, wordt u warm verwelkomd door Jacoline. Zij kent alle klanten en alle klanten kennen Jacoline.
Huub Theussing

Huub Theussing

Eigenaar en allround adviseur
Als erkend financieel adviseur kunt u bij mij terecht voor al uw vragen over hypotheken, verzekeringen, kredieten en bankzaken. Ik ben sinds 1989 werkzaam in de financiële wereld. Welkom!
Leon Leenders

Leon Leenders

Bankadviseur
U wilt meer weten over Internetbankieren? U kunt bij Leon terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Lambert Leenders

Lambert Leenders

Directeur
Lambert houdt zich voornamelijk bezig met het geven van adviezen over hypotheken, bedrijfsadvies en verzekeringen. Daarnaast staat hij de collega’s bij met de activiteiten voor RegioBank.
Tom van der Wijst

Tom van der Wijst

Eigenaar en Adviseur Verzekeringen
Tom helpt u graag met uw verzekeringen, zowel privé als zakelijk. Hij fungeert hierbij als uw sparringpartner en adviseur.
Ad van de Mierden

Ad van de Mierden

Directeur
Sportief, sociaal, mensgericht en met passie voor zijn vak; dat is Ad van de Mierden ten voeten uit. Hij heeft zijn sporen in de loop der jaren ruim verdiend als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Samen met de klant kijkt hij altijd naar het totaalplaatje.
Edwin van de Panne

Edwin van de Panne

Eigenaar/ Financieel Adviseur hypotheken en verzekeringen
Sinds 2006 ben ik eigenaar van DomburgvandePanne. Als Erkend Financieel Hypotheek Adviseur help ik u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek en verzekeringen.
Walter Busscher

Walter Busscher

Directeur / Eigenaar
Sinds 1992 actief als zelfstandig adviseur in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en bancaire zaken. Laagdrempelig, duidelijkheid, gedrevenheid zijn woorden die perfect bij mij en mijn team passen. Naast mijn werk is voetbal een grote hobby van mij.
Jan Smulders

Jan Smulders

Erkend hypotheek adviseur
Jan beantwoordt al uw vragen over uiteenlopende bankzaken. Hij is ook hypotheek- en verzekeringsadviseur. Daardoor kan Jan u over alle financiële zaken een passend advies geven.
Hans Nelissen

Hans Nelissen

Eigenaar, Hoofdadministrateur en adviseur
Werkzaam sinds 1 januari 1989. Ik ben ontzettend trots op ons geweldige team! Kom eens langs, u bent van harte welkom.
Arco Ketting

Arco Ketting

Allround Adviseur
Arco is inmiddels sinds 1988 werkzaam bij verschillende bedrijven en sinds 2003 (mede) eigenaar van Ketting Financieel Advies en allround adviseur.
Cees Hamelink

Cees Hamelink

Eigenaar, gecertificeerd makelaar-taxateur en erkend hypotheekadviseur
Het geeft energie als een lastig dossier op een goede manier wordt afgesloten. Zowel voor mij als voor de klant! Ik zorg er daarnaast voor dat mijn team bijblijft op het vakgebied.
Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Eigenaar
Caroline is mede-oprichter en het gezicht van FinaSol. U kunt bij haar terecht voor al uw bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast verzorgt zij uw belastingen en toeslagen.
Angelique van Breugel

Angelique van Breugel

Adviseur Bankzaken
U wilt meer weten over Internetbankieren? U kunt bij Angelique terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Max van Leeuwen

Max van Leeuwen

Medewerker bankzaken
Allround financieel adviseur. Weet alles van hypotheek A of verzekering B. Denkt en doet klantgericht. Altijd onafhankelijk, altijd flexibel. Maakt tijd voor uw vraag, op kantoor of bij u thuis.
Marcel Boudesteyn

Marcel Boudesteyn

Directeur
Schopte het tot de eredivisie. Is nu spelbepaler en coach tegelijk. Nog altijd even doelgericht als toen. Steekt tijd in langjarige relaties, ontzorgt klanten met gemak en alles-onder-één-dak-formule.
Robert Jan Roos

Robert Jan Roos

Teamleider/adviseur
Robert Jan Roos draagt met passie zorg voor een volledig en duidelijk financieel advies. Eerlijk, transparant en met uiterste zorg voor u als opdrachtgever.
Jan Bouwmeester

Jan Bouwmeester

Financieel adviseur
Jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening maken dat Jan de klant goed en gedegen van advies kan voorzien. Persoonlijk en op maat gesneden advies staat bij ons hoog in het vaandel.
Bennie Heller

Bennie Heller

Eigenaar, hypotheek-, verzekerings- en belastingadviseur
Bij Bennie kunt u terecht voor de financiering van uw woonhuis en met vragen over verzekeringen. Daarnaast is hij de specialist op zakelijk financieel en fiscaal gebied.
Jeffrey Faber

Jeffrey Faber

Eigenaar
Ik ben directeur van Faber For Finance, hypotheekadviseur, gecertificeerd aankoopbegeleider en Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Ik verzeker u: ik heb oog voor uw belangen!
Gijsbert Verhoeven

Gijsbert Verhoeven

Kantooreigenaar / Erkend financieel adviseur
Gijsbert is kantooreigenaar en erkend financieel adviseur.Gijsbert: “U kunt bij mij terecht met al uw vragen over financiële zaken. Wij helpen u graag.”
Alessa van der Meer

Alessa van der Meer

Administratief medewerkster
In veel gevallen komt een klant aan de balie of aan de telefoon het eerst bij mij terecht. Vooral dat contact met klanten maakt het werk leuk.
Nathalie Warnaar

Nathalie Warnaar

Medewerker bankzaken
U kunt bij Nathalie terecht met al uw vragen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zij neemt de tijd voor u en voorziet u van goed advies.
Moninca Soumokil

Moninca Soumokil

Allround adviseur
Ik wil persoonlijk contact met mijn klanten, weten wat er speelt en daarop het advies aanpassen. Ik wil u kennen en vertel u graag wat ik voor u kan betekenen.
Gerard Tekelenburg

Gerard Tekelenburg

Directeur eigenaar
Gerard is eigenaar van Tekelenburg en Advocaat. En of het nu gaat om uw oudedagsvoorziening of hypotheek, Gerard staat u graag bij met zijn kennis en kunde.
Seger Knops

Seger Knops

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)
Seger helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Het is belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt en ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.
Johan Hiemstra

Johan Hiemstra

Directeur en Erkend Hypotheekadviseur
Ik ben sinds 1987 werkzaam in de financiële dienstverlening en vanaf 2005 eigenaar van Hiemstra Financiële Diensten. Als directeur ben ik eindverantwoordelijk voor onze complete dienstverlening.
Edwin Crombach

Edwin Crombach

Mede-eigenaar
Ik ben sinds 1997 werkzaam als Gecertificeerd Register-Makelaar en -Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Senior-Verzekeringsadviseur en -Adviseur financiële diensten. Kortom, van alle markten thuis!
Miranda Brabant

Miranda Knubben

Directeur, Adviseur Pensioen, Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Naast directeur van Adviesgroep Somers & Brabant B.V. ben ik uw adviseur voor pensioenen, hypotheken, vermogen & inkomen en kan ik u ook een advies bieden voor uw particuliere en zakelijke verzekeringen.
Bert Beks

Bert Beks

Directeur
Als directeur run ik het kantoor en de vele facetten van onze financiële dienstverlening. Ik geloof echt in waar wij voor staan: een dienstverlening die persoonlijk, betrokken en dichtbij is.
Peter van Grunsven

Peter van Grunsven

Financieel adviseur
Peter van Grunsven heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de verzekeringsbranche, met als specialisme zakelijk en risicomanagement. Ook is Peter de aangewezen persoon voor uw bankzaken van RegioBank.
Marlies Scheepers

Marlies Scheepers

Medewerkster bankzaken
Voor uw vragen over uw bankzaken kunt u bij Marlies terecht.\rU kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen.
Bennie Heller

Bennie Heller

Eigenaar, hypotheek-, verzekerings- en belastingadviseur
Bij Bennie kunt u terecht voor de financiering van uw woonhuis en met vragen over verzekeringen. Daarnaast is hij de specialist op zakelijk financieel en fiscaal gebied.
Bas van der Weij

Bas van der Weij

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Volledig eigenaar sinds januari 2014. Adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ook erkend financieel adviseur.
Eddy van Doorn

Eddy van Doorn

Financieel adviseur / directeur
Eddy is -samen met Marijke van Doorn- directeur van Van de Zandschulp assurantiën B.V. Hij helpt u graag bij vragen over particuliere en zakelijke verzekeringen en betaal- en spaarproducten.
Pieter van der Steen

Pieter van der Steen

Directeur en Financieel Adviseur
Als allround hypotheekspecialist helpt Pieter u graag met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek, verzekering en bankzaken. Hij wil graag dat u ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.
Kasper van Otterlo

Kasper van Otterlo

Eigenaar en financieel adviseur, adviseur bankzaken, erkend hypotheekadviseur
We proberen met onze relaties eens in de zoveel jaar om tafel te zitten. Kijken wat er in uw situatie is veranderd en of er financiële zaken zijn die daardoor beter bij u aansluiten.
Jan Willem Smit

Jan Willem Smit

Eigenaar en Financieel Adviseur
Jan Willem is de eigenaar en meewerkend voorman van Finenzo Deventer. U kunt bij hem terecht voor hypotheekadvies, zakelijk advies en verzekeringsadvies.
Eric van Riet

Eric van Riet

Vennoot / Algemeen adviseur
Met ruim 20 jaar ervaring werk ik dagelijks hard aan de financiële gang van zaken van onze klanten. Door mijn ruime kennis en ervaring zie ik nooit problemen. Hooguit een uitdaging en het is mijn passie hiermee aan de slag te gaan.
Sebastian Fiks

Sebastian Fiks

Financieel adviseur / eigenaar
Ik vind het belangrijk om mijn deskundigheid goed op peil te houden, door mij regelmatig te (bij)scholen. Ik sta bij de collega’s bekend om mijn grondigheid.
Maarten Otten

Maarten Otten

Directeur
Maarten is directeur en eigenaar van Otten & Flim. Hij is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.
Rinus Obdam

Rinus Obdam

Eigenaar
Vanaf 1980 heb ik mij ontwikkeld tot allround adviseur van o.a. hypotheken, financieringen, pensioenen en bancaire zaken. Dat doe ik samen met mijn team, met alle plezier!
Monique Terlouw

Monique Terlouw

Adviseur bankzaken
Monique is een vertrouwd gezicht voor onze klanten. Zij begon als bankmedewerker in 1995 en kent bijna al onze klanten bij naam. Of u nu particulier producten nodig heeft of zakelijke, Monique geeft u een eerlijk advies.
Jan Gjaltema

Jan Gjaltema

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Jan kan u alles vertellen over verzekeringen en hypotheken. Privé én zakelijk! Hij treedt daarbij graag op als uw vraagbaak.
Siebe de Vries

Siebe de Vries

Functie Eigenaar, adviseur zakelijke relaties
Ik ben in 1979 als eenmanszaak begonnen. Tegenwoordig bestaat mijn taak uit het leidinggeven aan het kantoor en het onderhouden en werven van de zakelijke relaties.
Pieter Swinkels

Pieter Swinkels

Eigenaar - Makelaar - taxateur
Pieter komt uit een echte verzekeringsfamilie. Het persoonlijk contact met mensen, daar draait het bij hem om. Zo runt hij zijn bedrijf al meer dan 40 jaar met succes.
Marina Veerman

Marina Veerman

Eigenaar, Erkend Financieel Adviseur en Financial Life Planner
Marina is samen met Joke directeur van Veldsink – Veerman. Al bijna 35 jaar werken ze samen. Als Erkend Financieel Adviseur helpt zij u graag met uw hypotheek en wat de producten van RegioBank voor u kunnen toevoegen.
Janet van Erk

Janet van Erk

Adviseur Bankieren
Janet is uw aanspreekpunt voor al uw bankzaken. Zij helpt u bij uw vragen en wensen over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ook voor vragen over internetbankieren kunt u bij haar terecht.
Erwin Otten

Erwin Otten

Eigenaar en allround adviseur
Ik adviseer u graag over al uw financiële zaken. Daarnaast geef ik u gedegen belastingadvies. Ik help u daarbij met het maken van de juiste keuze van uw hypotheek, verzekering en uw bankzaken.
Carien van Geel

Carien van Geel

Medewerkster bankzaken
Door de kleinschaligheid heb ik écht contact met de mensen en ken ik ze ook persoonlijk. Een bezoek duurt wel eens langer dan strikt noodzakelijk, maar dat maakt dit werk voor mij juist zo leuk.
Pascal Wispels

Pascal Wispels

Directeur
Ik ben eigenaar van Wispels Verzekeringen en tevens Erkend Hypotheek Adviseur. Ik houd me dagelijks bezig met alle facetten binnen de financiële dienstverlening. Ik help u graag met het maken van een verantwoorde keuze.
Harrie Kroeze

Harrie Kroeze

Directielid / Erkend Hypotheekadviseur / Registered Life Planner
Ik ben eigenaar van Verzekerings Collectief en help klanten met hun hypotheek. Bovendien geef ik klanten inzicht in hun levensdoelen, in combinatie met hun financiële- of budgetplanning.
Jan Stoffers

Jan Stoffers

Financieel adviseur en makelaar
Oprichter & familieman. Aan pensioen doet hij nog niet. Als oprichter van het familiebedrijf, doet Jan niets liever dan maatwerk leveren en zijn klanten objectief adviseren. Nog steeds weet hij als geen ander hoe een complexe financiële oplossingen om te zetten in begrijpelijke taal. Zodat de klant weet waar hij het over heeft. Hij is daar waar het werk wordt uitgevoerd. Om zijn team aan te sturen, maar ook om de klant te woord te staan. Daar gaat zijn hart nog iedere dag sneller van kloppen. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek. Om de klant beter te leren kennen en de service te geven die hij of zij verdient. Tussen de bedrijven door, draagt hij met liefde zijn kennis over op zijn zoon Jory. Die, als het zover is, het bedrijf zal overnemen.p in Elsloo.
Jory Stoffers

Jory Stoffers

Financieel adviseur en makelaar
Challenge acceptor. “Saai, de hele dag achter zo’n computer zitten,” dat is wat Jory dacht toen zijn vader hem vroeg om in het bedrijf te komen werken. Toch waagde hij een sprong in het diepe. Spijt heeft hij nooit gehad. Voor Jory is elke dag een nieuwe uitdaging. Dat krijg je als je een beroep uitvoert dat veelzijdig is en vereiste kennis vraagt. Klanten helpen met hun financiële vraagstukken en hen begeleiden bij de aan- of verkoop van hun woning, inmiddels doe hij niets liever. Door zijn kennis te delen en zijn klanten als het ware op te leiden, is hij ervan overtuigd dat zijn klanten uiteindelijk hun eigen financiële keuzes kunnen maken. Hij maakt het verschil met de kleinste details.
Bea Stoffers-Crommentuijn

Bea Stoffers-Crommentuijn

Administratief medewerker
Zonnetje in huis. Oorspronkelijk komt ze uit Brabant, maar inmiddels is ze een bekend gezicht in Elsloo. Samen met haar man Jan opende Bea de zaak. Vanuit de thuiszorg belandde ze in de financiële wereld. Twee totaal verschillende werelden, althans dat zou je denken, maar Bea kon nog altijd doen wat ze het liefst doet: werken met mensen. Ze heeft persoonlijke aandacht voor iedereen. Al jaren is ze verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden. Hoewel de komst van de kleinkinderen haar hebben doen besluiten minder te gaan werken, is ze nog altijd even betrokken. Grote kans dat je haar dan ook ergens op de werkvloer vindt. Het liefst samen met haar collega’s, want dan is ze op haar best.
Wim Wante

Wim Wante

Eigenaar en financieel adviseur
Ik ben eigenaar van LHW Groep. Al sinds 1983 actief in dit vak. Gedurende die tijd ontwikkelde ik een goede band met mijn klanten. Ik geef advies over verzekeringen, kredieten en bankzaken.
Lijanne Simons – Körver

Lijanne Simons – Körver

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Het geeft mij voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik streef er dan ook naar dat iedere klant ons kantoor verlaat met een glimlach. Ik ben onze klanten zo breed mogelijk van dienst.
Bert Budding

Bert Budding

Directeur en verzekeringsadviseur
Ik vind het een uitdaging om een passend verzekeringspakket voor u samen te stellen. We verzorgen een goede polis maar bieden ook een goed netwerk van diverse reparateurs. Dat heet ontzorgen!
Bart Budding

Bart Budding

Directeur en verzekeringsadviseur
Ik ben de derde generatie binnen kantoor Budding. Graag begeleid ik u bij het kiezen van de beste verzekering en sta u bij wanneer u schade heeft. Persoonlijk contact is hierbij erg belangrijk!
Hilke Alexiou

Hilke Alexiou

Medewerker bankzaken
Of het nu om zakelijke of particuliere betaal- en spaarproducten gaat: ik adviseer over al uw bankzaken en help u graag op weg met een bankproduct van RegioBank dat bij u past. U kunt hiervoor altijd binnenlopen, e-mailen of bellen.
Roy Kisters

Roy Kisters

Commercieel Manager
Roy Kisters is onze Eigenaar/beleidsbepaler, hij is uw aanspreekpunt voor alle vragen omtrent hypotheken, schadeverzekeringen particulier en zakelijk, bankzaken en andere financiele diensten. Roy is de nieuwe eigenaar van deze nieuwe onderneming. Voor Bankzaken, tot verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, hypotheken, vermogensadvies en diverse andere zaken vindt u bij Roy altijd een luisterend oor en passend advies. Wanneer u kiest voor een samenwerking met ons dan bent u gegarandeerd verzekerd van een jarenlange trouw.
Huub Derksen

Huub Derksen

Eigenaar en Financieel Adviseur
Sinds 1995 in dienst, vanaf 2016 enig eigenaar en al jaren een erkend hypotheekadviseur. Daarnaast adviseert Huub in zowel bedrijfsmatige als particuliere schadeverzekeringen en Inkomensverzekeringen. Denkt hierbij aan een arbeidsongeschiktheidsverzekering.
Willem van Oosterom

Willem van Oosterom

Allround adviseur
Willem staat klaar als financieel- en verzekeringsadviseur. Samen met u komt hij tot een maatadvies.
Lucie Pennings

Lucie Pennings

Receptioniste en adviseur bankzaken
Lucie is het gezicht van ons kantoor als het gaat om uw bankzaken. Ze helpt u als klant van A tot Z. Hebt u een vraag over een spaar- of betaalrekening? Dan moet u bij Lucie zijn.
Rick Wolbrink

Rick Wolbrink

Eigenaar/ adviseur
Al jaren werk ik in het verzekeringswezen. Met een klein team helpen we onze klanten. Met onze collega’s in Wijchen werken we nauw samen. Dat is prettig en zorgt voor extra professionaliteit.
Krijn Koijen

Krijn Koijen

Financieel Adviseur
Met name ben ik met hypotheken bezig. En daarmee maak ik veel mensen blij. Zij staan aan het begin van een nieuw avontuur. Het is mooi om daaraan mee te helpen. We bouwen samen iets op.
Elise Scherphof

Elise Scherphof

Adviseur RegioBank
Onze klanten ervaren dat we dichtbij en vooral toegankelijk zijn, dat vind ik belangrijk! Ik kijk er elke dag naar uit om klanten aan de bankbalie te ontvangen en te helpen met hun financiële zaken.
Henk Gielen

Henk Gielen

Directeur
Henk houdt zich voornamelijk bezig met het geven van fiscale adviezen. Zowel particulier als zakelijk. Daarnaast staat hij de collega’s bij met de activiteiten voor RegioBank.
Mathieu Gerritsen

Mathieu Gerritsen

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Sinds 2000 ben ik adviseur bij Acam op het gebied van schadeverzekeringen en bankzaken. Ik maak graag tijd voor een persoonlijk gesprek om uw wensen te inventariseren en daar invulling aan te geven.
Johan Steenge

Johan Steenge

Eigenaar en allround adviseur
Mijn naam is Johan Steenge. Ik ben woonachtig in Odoorn en werk vanaf 2000 in het financiële vak. Ik kan u helpen met financiële vragen over hypotheken en verzekeringen.
Jop Richard

Jop Richard

Adviseur/specialist levensverzekeringen
Persoonlijke aandacht voor u als klant vind ik erg belangrijk. U wilt graag herkend worden. Voor advies van al uw bankzaken en op het gebied van levensverzekeringen ben ik uw aanspreekpunt.
Jurgen Jansen

Jurgen Jansen

Financieel adviseur hypotheken / verzekeringen / bankzaken
Jurgen is mede-eigenaar en een ervaren financieel adviseur. Hij vertelt u alles over hypotheken, verzekeringen en uw bankzaken.
Foto van Patrick Evers

Patrick Evers

Directeur/financieel adviseur particulier en zakelijk en scheidingsmediator
Als Erkend Financieel adviseur geef ik u een totaaladvies op een persoonlijke manier. RegioBank past met haar vriendelijke en vertrouwde producten uitstekend in dit proces. U bent welkom!
Emiel van Erp

Emiel van Erp

Financieel Adviseur
Emiel staat u met raad en daad bij om uw financiële vraagstukken op te lossen. Aarzel niet om hem te benaderen!
Sietze Eelsingh

Sietze Eelsingh

Adviseur bankzaken & verzekeringsadviseur
Persoonlijke aandacht voor de klant is voor mij erg belangrijk. U wilt graag herkend worden. Voor advies van al uw bankzaken en op het gebied van verzekeringen ben ik uw aanspreekpunt.
Sylvia de Block

Sylvia de Block

Adviseur bankzaken
Ik ben sinds 1997 werkzaam in het bankwezen. Ik zit helemaal op mijn plek bij RegioBank omdat betrokken, dichtbij de klant en persoonlijke aandacht belangrijke speerpunten voor mij zijn. Onder het genot van een bakje koffie of thee bespreek ik graag de bankzaken met u.
Natalie van de Mierden

Natalie van de Mierden

Office manager
Met oog voor mensen en zorgzaamheid in het bloed ben ik een drijvende kracht als office manager: waar ik een aantal dagen in de week bezig ben met PR, klantcontact, personeelszaken en administratie.
Joke Scheffers-Veerman

Joke Scheffers-Veerman

Eigenaar en Erkend MKB Adviseur
Joke is directeur van Veldsink – Veerman. Als allround financieel adviseur helpt zij u graag bij uw verzekeringen voor uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers en met bankzaken.
Martine Arends

Martine de Vries-Arends

Secretaresse en medewerkster Bankzaken
Jean Paul Deterink

Jean Paul Deterink

Directeur / adviseur
Ons prachtige bedrijf interessant houden voor klanten en medewerkers dat is mijn dagelijkse doel. Een lange termijn relatie op basis van vertrouwen in elkaar is hierbij altijd mijn uitgangspunt. Vertrouwen hebben in en krijgen van iemand geeft energie en dat is prettig. Samen blijven we bouwen aan een beter Deterink!
Foto van Suzan Egthuijsen-Hoffer

Suzan Egthuijsen-Hoffer

Adviseur bankzaken en schadeverzekeringen particulier & zakelijk
Suzan werkt 1 mei 2018 met veel plezier bij ons kantoor. Daarvoor heeft zij bij Reaal gewerkt en de overstap naar een klein kantoor in de buurt, bevalt haar heel goed. Suzan is het aanspreekpunt voor al uw verzekeringen en bankzaken. Suzan helpt u graag verder als u schade heeft of als u een nieuwe auto heeft gekocht. Ook voor een reisverzekering bent u bij haar aan het juiste adres en u kunt bij haar terecht om een bankrekening te openen.
Foto van Ruud Mulder

Ruud Mulder

Financieel adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen
Ruud werkt sinds 1 oktober 2020 bij RegioBank Niesten Assurantiën en is financieel adviseur voor de particuliere en zakelijke verzekeringen. Heeft u een nieuwe auto of boot gekocht? Krijgt u gezinsuitbreiding of gaan de kinderen het huis uit? Dan bent u bij Ruud aan het juiste adres om de verzekeringen weer up-to-date te maken. Hij komt graag bij u thuis, zodat u de deur niet uit hoeft. Voordat Ruud bij ons kwam werken, was hij werkzaam bij Dekra die de expertise rapporten opmaakt bij autoschades.
Hennie Maas

Hennie Maas

Directeur/Financieel adviseur
Lars van Dijk

Lars van Dijk

Adviseur Bankzaken
Femke Harbers

Femke Harbers

Het mooiste aan mijn werk vind ik het persoonlijke contact. Wij nemen alle tijd voor u en geen vraag is voor ons te gek. Samen met u vinden wij een passend product bij uw wensen.
Sandra van Loenhout

Sandra van Loenhout

Adviseur Bankzaken & Assistent Assurantiën
Lucienne Hoogendam

Lucienne Hoogendam

Schade- en polisbehandelaar
Wie heeft er zin in om zelf uit te zoeken wat de beste verzekeringspolis is? Het is mijn vak, en ik weet precies waar je op moet letten.
Rick van Wilgen

Rick van Wilgen

Medewerker particuliere verzekeringen
Een nieuwe verzekering nodig en u wilt even zwart op wit weten wat-ie kost? Dan ben ik uw contactpersoon die daar snel en goed antwoord op kan geven.
Wil van der Meer

Wil van der Meer

Financieel medewerkster
Achter de schermen gebeurt er een hoop bij een verzekeringskantoor. Geef mij maar de boekhouding, dat doe ik met plezier!
Dianne Bouman

Dianne Bouman

Adviseur bankzaken & Medewerkster assurantiën
“Ik ben enorm punctueel in mijn werk. Deze houding wissel ik altijd af met humor. Door deze combinatie ben ik in staat u op een persoonlijke, maar ook solide wijze te helpen.”
Jessica de Groot

Jessica de Groot

Assurantie Adviseur particulier en zakelijk
Jolanda Lenes

Jolanda Lenes

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Heeft u vragen of wilt u informatie over uw bankzaken of verzekeringen, dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik help u graag verder. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat u tevreden ons kantoor uitloopt!
Sanne van der Zee

Sanne van der Zee

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik adviseer u graag bij vragen over verzekeringen en bankzaken. Door samen naar uw persoonlijke situatie te kijken help ik u met het maken van de juiste keuze.
Marijke Rollingswier

Marijke Rollingswier

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij mij kunt u terecht voor advies en vragen rondom uw verzekeringen of bankzaken. Wij zijn telefonisch goed bereikbaar maar u mag ook altijd even binnen lopen bij ons op kantoor. Wij helpen u graag verder.
Mart Wilmink

Mart Wilmink

Adviseur bankzaken en verzekeringen
In mijn dagelijkse werkzaamheden geef ik advies in verzekeringen en bankzaken. Door in de klantgesprekken goed te luisteren en door te vragen probeer ik tot een passend advies te komen.
Binck de Groot

Binck de Groot

Assistent Hypotheekadviseur
Willem van der Woude

Willem van der Woude

Assistent Hypotheekadviseur
Wouter Breider

Wouter Breider

Niek Orsel

Niek Orsel

Henry Kuil

Henry Kuil

Gerda Kuil

Gerda Kuil

Esther Bergsma

Esther Bergsma

Tom de Jonge

Tom de Jonge

Makelaar
Corrie Huisman

Corrie Huisman

Hypotheekbemiddelaar
Natasja van de Pol

Natasja van de Pol

Adviseur bankzaken / Front Office
Marieke Stolte

Marieke Stolte

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Hans Setz

Hans Setz

MKB Adviseur
Hans Haulez

Hans Haulez

Eigenaar/Financieel Adviseur
Ik ben de tweede generatie Haulez. Het persoonlijke contact vind ik het leukste aan het vak. Meedenken met klanten en communiceren in begrijpelijke taal zijn mijn sterkste punten.
Caroline Weemaes

Caroline Weemaes

Adviseur bankzaken
Graag neem ik tijd voor de klant om elkaar goed te leren kennen in een persoonlijk gesprek. Om vervolgens een deskundig advies in begrijpelijke taal te kunnen geven, zodat u tevreden én met een passende oplossing of juiste producten weer buiten stapt.
Melissa Bennik

Melissa Bennik

Adviseur bankzaken
Hanny Mutsaers

Hanny Mutsaers

Zakelijk specialist
Leen Keijzerwaard

Leen Keijzerwaard

David Keijzerwaard

David Keijzerwaard

Elly van Ree

Elly van de Ree

Matthijs Keijzerwaard

Matthijs Keijzerwaard

Jacqueline van der Oost

Jacqueline van der Oost

Sonja Mahu

Sonja Mahu

Jeanine Wieland

Jeanine Wieland

Cornelis Boersma

Cornelis Boersma

Financieel adviseur
“Waarmee kan ik u helpen?”, is eigenlijk de vraag die steeds de leidraad is binnen het bedrijf en binnen de werkzaamheden die ik doe. Uw vraagstuk is mijn start om te bekijken hoe ik u het beste kan adviseren en het vraagstuk kan invullen. Van bankvraag tot hypotheek, van verzekering tot pensioen.
Sabine Enting

Sabine Enting

Financieel adviseur
Heeft u vragen over uw verzekeringen, hypotheek of bankzaken? Kom maar op met uw vraag! Ik help u graag verder. Voor mij is het van groot belang dat u mijn uitleg duidelijk vindt en dat de uitleg goed te begrijpen is, juist voor mensen die niet thuis zijn in de financiële sector.
Greta Klok

Greta Klok

Financieel Adviseur
Met enkele jaren ervaring op zak in de bank en verzekeringswereld help ik klanten en collega’s van Combivé Financieel Advies. Ik sta u graag te woord als het gaat om schadeverzekeringen (voornamelijk de particuliere verzekeringen) en bankzaken, maar uiteraard zal ik ook met andere onderwerpen proberen u zo goed mogelijk te helpen.”
Cornelia Dokter

Cornelia Dokter

Financieel Adviseur
U kunt bij mij terecht met uw vragen over verzekeringen. Ook voor advies over bankzaken kunt u bij mij terecht, denk hierbij aan het openen van een betaalpakket, het blokkeren van een bankpas of het aanvragen van een Zilvervlootrekening voor uw kind.
Janine Braamskamp

Janine Braamskamp

Financieel Adviseur
Met mijn betrokken en servicegerichte instelling probeer ik u zo goed mogelijk te helpen met uw vragen over verzekeringen en bankzaken. Ik ben pas tevreden wanneer u ook tevreden bent!
Henriëtte Hettinga-Kamies

Henriëtte Hettinga

Financieel Adviseur
Met jarenlange ervaring in de verzekeringswereld, ben ik, Henriëtte Hettinga, u graag van dienst voor zakelijke en particuliere verzekeringen. Service en klantgerichtheid staan daarbij voorop. Natuurlijk adviseer ik u ook graag over onze bankproducten.
Martje Vochteloo

Martje Vochteloo

Administratief Ondersteuner
Ik ondersteun mijn collega’s met allerhande zaken op verzekeringsgebied, maar ook hou ik me met veel plezier bezig met het thema Leefbaarheid van de Regiobank. Lokale projecten steunen door het delen van onze kennis, helpen met crowdfunding en het onder de aandacht brengen van verschillende projecten.
Sonja van Lingen

Sonja van Lingen - Welbergen

Medewerker schadeverzekeringen
Jos van Happen

Jos van Happen

Adviseur schadeverzekeringen
Jordy van der Lee

Jordy van der Lee

Adviseur Bankzaken
Ingrid van Boven

Ingrid van Boven

Managementassistente
Elise Bergman

Elise Bergman - Witte

Relatiebeheerder hypotheken
Judith Barkey

Judith Barkey

Commerciële binnendienst medewerkster
Binnen Theussing ben ik op verschillende plekken werkzaam. Onder het genot van een kopje koffie/thee bent u altijd welkom met uw vragen en/of voor een vrijblijvend advies.
Monique van Werkhoven-Kraakman

Monique van Werkhoven-Kraakman

Adviseur Bankzaken
Het openen van rekeningen, de klanten helpen met een betaling, even een praatje met de klanten, dat maakt mijn werk zo leuk.
Esmee Penders

Esmee Penders

Met haar jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening is Esmee een deskundig aanspreekpunt voor onze particuliere en zakelijke relaties. In haar vrije tijd staat Esmee graag in de keuken om wat lekkers te bakken.
Anton Schoester

Anton Schoester

John Willems

John Willems

Hypotheekadviseur
Dominique Poschmann

Dominique Poschmann

Jeroen van der Waal

Jeroen van der Waal

Josette van Dam-Melens

Josette van Dam-Melens

Lars Trouw

Lars Trouw

Linsey Donkers

Linsey Donkers

Lisette Moree

Lisette Moree

Marianne van Rij

Marianne van Rij

Sylvia Hollander

Sylvia Hollander

Wieneke Briggeman

Wieneke Briggeman

Pieter Kant

Pieter Kant

Bij Pieter ben je aan het juiste adres voor al je vragen over bankzaken en verzekeringen. Pieter ademt klantvriendelijkheid. Hij kan luisteren als geen ander en legt je alles duidelijk en rustig uit.
Lucienne van Ruitenbeek

Lucienne van Ruitenbeek

Saskia de Goede

Saskia de Goede

Lysanne Hartogsveld

Lysanne Hartogsveld

Foto van Roland Schepers

Roland Schepers

Isabel van As

Isabel van As

Ingeborg Vissers

Ingeborg Vissers

Hendrik-Jan Rinkel

Hendrik-Jan Rinkel

Allard Posthuma

Allard Posthuma

Foto van Irene Konst

Irene Konst

Foto van Lisa Jansen

Lisa Jansen

Mariët Dingemans

Mariët Dingemans

Adviseur Bankzaken
Jeroen van Laar

Jeroen van Laar

Tom Compiet

Tom Compiet

Foto van Martijn Bisselink

Martijn Bisselink

Foto van Esther Lammers

Esther Lammers

Foto van Remko Smeitink

Remko Smeitink

Ramona van Oijen

Ramona van Oijen

RegioBank / commercieel medewerker
Heeft u vragen over uw verzekeringen of RegioBank? Dan help ik u graag.
Frank Beek

Frank Beek

Commercieel medewerker / Adviseur schadeverzekeringen
Heeft u vragen over uw verzekeringen of RegioBank? Dan help ik u graag.
Sabrine Kamperman

Sabrine Kamperman

Elbrig van der Meulen

Elbrig van der Meulen

Financieel adviseur
Berber van der Horn

Berber van der Horn

Financieel Adviseur
Hylke Bandstra

Hylke Bandstra

Hypotheekadviseur
Arend van der Veen

Arend van der Veen

Adviseur schadeverzekeringen en bankzaken
Sinds 1996 ben ik werkzaam in het bank- en verzekeringswezen. Vanaf november 2021 ben ik werkzaam bij K. Venema Assurantiën. Ik help u graag met al uw dagelijkse bankzaken en particuliere verzekeringen. Graag zoek ik samen met u naar de best passende oplossing voor al uw bank- en verzekeringszaken.
Gea de Jong – Oud

Gea de Jong – Oud

Adviseur bankzaken
Brigitte Zandhuis

Brigitte Zandhuis

Adviseur Bankzaken
Sander Zweers

Sander Zweers

Ivar Nijboer

Ivar Nijboer

Maaike Schlepers

Maaike Schlepers

Floris Schinkelshoek

Floris Schinkelshoek

Binnendienst hypotheken
Gerard Dikken

Gerard Dikken

Verzekeringsadviseur zakelijk
Simone Meijer

Simone Meijer

Adviseur bankzaken
Martin ter Haar

Martin ter Haar

Eigenaar en Hypotheekadviseur
Tessa de Jong

Tessa de Jong

Binnendienstmedewerker
Annette Veenstra-Jager

Annette Veenstra-Jager

Adviseur bankzaken Particulier
Marianne van Esch-Schreiner

Marianne van Esch-Schreiner

Servicemedewerkster Hypotheken en medewerker bankzaken
Ria Pieterman

Ria Pieterman

Adviseur schadeverzekeringen
Voor al uw vragen over verzekeringen kunt u bij mij terecht. Ook help ik met veel plezier bij uw bankzaken.
Marloes Gerrits-Koks

Marloes Gerrits-Koks

Adviseur Binnendienst Particulier en Bankzaken
Jacqueline Elmas

Jacqueline Elmas

Erkend onafhankelijk hypotheekadviseur l Directie assistent
Met ontzettend veel plezier help ik u bij het vinden van een passende hypotheek! Ook voor een bedrijfshypotheek bent u bij mij aan het juiste adres!
Maureen Muller

Maureen Muller

Erkend onafhankelijk hypotheekadviseur
Altijd binnen 24 uur een reactie met betrekking tot al uw hypotheek en inkomens/vermogens vragen. Tevens verkoop ik snel en goed uw woning
Pauline Kuiper

Pauline Kuiper

Hypotheekadviseur
Marjolijn van Linden

Marjolijn van Linden

Hypotheekadviseur
Ezra Koffeman

Ezra Koffeman

Zakelijk adviseur
Mirjam te Brake

Mirjam te Brake

Medewerkster Bank en Verzekeringen
Graag adviseer ik onze particuliere- en zakelijke klanten over producten als betalen, sparen, beleggen en verzekeren. Ik bespreek met u buurtzaamheid en presenteer workshops veilig internetbankieren. Ook geef ik samen met mijn collega´s gastlessen over geldzaken voor de scholieren in de regio.
Marianne Derksen-Kleinstapel

Marianne Derksen-Kleinstapel

Medewerkster bankzaken en verzekeringen
Persoonlijk contact en het ontzorgen van klanten, dat maakt ons vak zo leuk. Ik help u dan ook graag met uw bank- en verzekeringsvragen.
Rick Dijkhuis

Rick Dijkhuis

Adviseur bankzaken
Valerie Kraal

Valerie Kraal

Adviseur Bankieren
Esmee de Zwart

Esmee de Zwart

Adviseur Bankieren
Willem de Goede

Willem de Goede

Tim van Benthem

Tim van Benthem

Marja Ludema

Marja Ludema

Dennis Keuning

Dennis Keuning

Annett de Boer

Annett de Boer

Johan Pashouwers

Johan Pashouwers

Financieel adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)
Bij mij kunt u terecht voor uw hypotheek en daarnaast geef ik financieel advies. Het team van Hoogheuvel staat voor u klaar!
Patricia Wessels-Wetzels

Patricia Wessels-Wetzels

Adviseur bankzaken
Karin Schaap

Karin Schaap

Bankadviseur
Karin is een ervaren Regiobank adviseur. Zij helpt u graag met de overstap van uw huidige bank naar de Regiobank.
Renate Hol

Renate Hol

Bankadviseur
Een betaalrekening voor uzelf, uw bedrijf of uw kind? U kunt bij Renate terecht met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank, zowel zakelijk als particulier.
Germa Niks-Doldersum

Germa Niks-Doldersum

Bankadviseur
Advies over betalen en sparen? Of bent u hulp nodig met internetbankieren? U kunt bij Germa terecht met al uw vragen over de Regiobank.
Majorie Jager

Majorie Jager

Bankadviseur
Wilt u persoonlijk advies over uw bankzaken? Majorie gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden die de Regiobank biedt.
Marjolein van den Berg

Marjolein van den Berg

Verzekeringen
Marjolein is een ervaren zakelijke verzekeringsadviseur. Ze staat voor u klaar en helpt u graag om uw zakelijke risico’s goed af te dekken.
Karin Dierx

Karin Dierx

Jeffrey Schouten

Jeffrey Schouten

Adviseur Regiobank en Schadeadviseur Particulieren
Ronald Bergman

Ronald Bergman

Erik Gritter

Erik Gritter

Mark van Dam

Mark van Dam

Bianca Lok

Bianca Lok

Cindy de Haan

Cindy de Haan

Adviseur bankzaken
Vanaf 2015 ben ik werkzaam als bankadviseur. Waar Regiobank voor staat spreekt me zeer aan: persoonlijk, betrokken en saamhorigheid in de buurt. Daarnaast vind ik het fijn om de mensen te helpen bij hun bankzaken en we gaan samen net zo lang door totdat alles duidelijk is! Het doel is altijd om iedereen weer blij en tevreden de deur uit te laten gaan. Het is heerlijk om in een team te werken om samen te kunnen bespreken hoe we de service en kennis op een hoog niveau kunnen houden.
Emine Eren-Ozen

Emine Eren-Ozen

Medewerkster binnendienst
Emine is het de een na laatste nieuwste lid van het team en is overgekomen vanuit Bureau van de Wiel. Voorheen werkte ze als administrateur, maar vond dat niet helemaal bij haar passen, dus is ze op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Bij Bureau van de Wiel kreeg ze de kans om haar certificaten te behalen en heeft die kans met beide handen aangegrepen. Nu werkt ze als Adviseur Schadeverzekering particulier en zakelijk. Ook al vond ze het vakgebied altijd al interessant, ze had nooit gedacht dat ze het zó leuk zou vinden. Emine is nog jong, altijd enthousiast en erg ambitieus en is momenteel bezig met het behalen van haar WFT Adviseur Inkomen.
Kyle van de Mierden

Kyle van de Mierden

Medewerker binnendienst
De meest leergierige binnendienstmedewerker van het zuidelijk halfrond – oké, we kennen niet alle binnendienstmedewerkers op het zuidelijk halfrond, dus kunnen we het niet met 100% zekerheid zeggen, maar we geloven dat hij zeker in de prijzen zou vallen. Kyle wil gewoon alles weten en dat siert hem. Sinds april 2021 is hij werkzaam binnen bij Van de Mierden en al binnen een jaar tijd is hij niet meer weg te denken. Kyle houdt van de goede werksfeer binnen het team, die het best te typeren is als een afwisseling tussen hard werken en de nodige ontspanning op z’n tijd.
Manon de Rouw

Manon de Rouw

Medewerkster binnendienst
Manon is met haar komst in februari 2022 het nieuwste lid van het team. Maar laat je vooral niet afleiden door de nieuwigheid van haar gezicht bij Van de Mierden, want ze heeft al meer dan 13 jaar ervaring in het vak. Ze is fulltime actief op de binnendienst en houdt zich (onder andere) bezig met particuliere en zakelijke verzekeringen, schadebehandelingen en zaken met betrekking tot de RegioBank.
Landa Beije

Landa Beije

Medewerker Makelaardij
Mijn naam is Landa en sinds 1 april 2022 mag ik onderdeel uitmaken van het Suelmann team als binnendienst medewerker makelaardij. Samen helpen wij u graag met de aan-/verkoop of taxatie van uw woning.
Edwin Vos

Edwin Vos

Hypotheekadviseur
Mijn naam is Edwin Vos. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur en sinds 2020 maak ik deel uit van het team van Suelmann. Graag kijk ik samen met u naar de hypotheekmogelijkheden.
Arend Jan van Faassen

Arend Jan van Faassen

Al meer dan 20 jaar werk ik als makelaar in Zuidoost-Drenthe, ik begeleid mensen bij de verkoop van hun woning of bij het aankopen of taxeren van een huis. Ik ben een echte Emmenaar en ken deze regio dan ook op mijn duimpje.
Linda Fouchier

Linda Fouchier

Medewerkster binnendienst
Als de binnendienst medewerkster houd ik me bezig met schadeverzekeringen en ondersteun ik vooral de adviseurs bij de afwikkeling van hypotheekdossiers en alle zaken die daarbij komen kijken.
Carin Vos

Carin Vos

Medewerkster binnendienst
Afwikkeling van hypotheken zijn mijn voornaamste werkzaamheden. Wat mijn werk leuk maakt, is dat ik deel uitmaak van een gezellig en enthousiast team. In mijn vrije tijd doe ik aan yoga.
Henrico van Best

Henrico van Best

Financieel adviseur
Na een carrièreswitch en de daarbij gekregen kans om te werken in dit leuke top team en daarnaast het stoppen met sporten op hoog niveau in 2017, heb ik me volledig toegelegd op het mooie vak van financieel adviseur. Begonnen met het adviseren in schadeverzekeringen en uitgegroeid tot waar ik nu sta! Professioneel, doorzetter en altijd zoeken naar de beste oplossing voor de klant
Ruth van Veldhoven

Ruth van Veldhoven

Adviseur bankzaken en schadeverzekering particulieren
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom bankzaken en voor advies over uw verzekeringen. Bel ons of loop even binnen op ons kantoor en ik help u graag verder.
Esther Schimmer

Esther Schimmer

Financieel adviseur / Case manager hypotheken
Hessel Bais

Hessel Bais

Adviseur bankzaken
Foto van Cara Grooteman-Niesten

Cara Grooteman-Niesten

Financiën, P&O, ICT, onderhoud en advertentie/sponsoring
Cara is de vrouw van Patrick en is verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen op kantoor. In haar takenpakket zitten de personeelszaken, de financiën, ICT, onderhoud en alle reclame- en sponsoruitingen. Daarnaast is Cara adviseur bankzaken en schadebehandelaar particuliere verzekeringen. Voordat Cara bij RegioBank Niesten Assurantiën kwam werken, werkte zij 11 jaar als leerkracht op een basisschool.
Mirre van de Laar

Mirre van de Laar

Verzekeringsadviseur
Wouter van der Steen

Wouter van der Steen

Adviseur hypotheken en verzekeringen particulieren
Sinds 2012 ben ik binnen Assurantiekantoor W. Verheijen werkzaam als adviseur hypotheken en particuliere verzekeringen (Erkend Financieel Adviseur). Tevens coördineer ik de particuliere afdeling.
Tom Arts

Tom Arts

Adviseur Hypotheken en Financieel Planner
Sinds mei 2019 ben ik binnen Assurantiekantoor W. Verheijen werkzaam als adviseur hypotheken en financieel planner. Voor al uw vragen rondom hypotheken en financiële planning kunt u bij mij terecht.
Jacqueline Engels

Jacqueline Engels

Adviseur Bankzaken
Na een 14 jaar elders gewerkt te hebben ben ik sinds 2021 wederom werkzaam binnen Assurantiekantoor W. Verheijen. Voor al uw vragen over RegioBank producten kunt u bij mij terecht.
Eva Verhoeven

Eva Verhoeven

Adviseur bankzaken en pr en marketing
Sinds 2022 ben ik binnen Assurantiekantoor W. Verheijen werkzaam als adviseur van RegioBank en de pr – marketing afdeling.
Frank Ohoilulin

Frank Ohoilulin

Adviseur verzekeringen particulieren en bankzaken
Ik ben sinds 2002 werkzaam binnen Assurantiekantoor W. Verheijen. Voor al uw vragen rondom particuliere verzekeringen en uw RegioBank producten kunt u bij mij terecht.
Mariëtte Langens

Mariëtte Langens

Adviseur verzekeringen bedrijven en administratie
Ik ben sinds 2007 werkzaam binnen Assurantiekantoor W. Verheijen. Ik ondersteun mijn collega William bij zakelijke verzekeringen. Tevens verzorg ik de financiële administratie van ons kantoor.
William Jans

William Jans

Adviseur zakelijk
Sinds 2005 ben ik binnen Assurantiekantoor W. Verheijen werkzaam als zakelijk adviseur. Vooral uw vragen rondom zakelijk advies kunt u bij mij terecht.
Jurgen Engels

Jurgen Engels

Schadebehandelaar
Sinds 2004 ben ik binnen Assurantiekantoor W. Verheijen werkzaam als schadebehandelaar. Voor al uw vragen over schade kunt u bij mij terecht.
Janneke Verhoeven

Janneke Verhoeven

Medewerker Algemeen
Ik ben sinds 2015 werkzaam binnen Assurantiekantoor W. Verheijen. Ik draag zorg voor de marketing, personeels- en facilitaire zaken binnen ons kantoor.
Michella Sleking-van Dartel

Michella Sleking-van Dartel

Dirk Horzelenberg

Dirk Horzelenberg

Bob Dijkema

Bob Dijkema

Patrick van den Hoven

Patrick van den Hoven

Karin van der Linden

Karin van der Linden

Ingrid van den Hoven

Ingrid van den Hoven

Mandy Siemes

Mandy Siemes

Adviseur Bankzaken
Martin Bevers

Martin Bevers

Adviseur Bankzaken
Pepijn Bruil

Pepijn Bruil

Adviseur Bankzaken
Rudi Boschman

Rudi Boschman

Adviseur bankzaken
Marion van den Berg

Marion van den Berg

Medewerker Bankzaken
‘Een goede indruk achterlaten is me heel wat waard. Als klanten tevreden de deur weer uitgaan, ben ik ook blij.’
Marco Spijker

Marco Spijker

Eigenaar en Adviseur Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken
‘Van bankzaken tot verzekeringen: ik zorg voor overzicht en oplossingen waar u mee verder kunt. U kunt voor alle financiële vragen bij me terecht.’
Hiske Huisman

Hiske Huisman

Adviseur Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken
‘Ik creëer rust bij klanten door ze een duidelijk en realistisch overzicht te geven. Als complexe zaken begrijpelijk zijn, gaan ze met een gerust gevoel naar huis.’
Stefanie Deekman-Mand

Stefanie Deekman-Mand

Adviseur bankzaken en medewerker binnendienst
Femmieke Koelewijn

Femmieke Koelewijn

Baliemedewerkster
Heeft u een vraag over uw bankzaken? Met een gezellige groet en een vriendelijke lach staat Femmieke u graag aan de balie of telefonisch te woord.
Olga van der Weerd

Olga van der Weerd

Baliemedewerkster
Olga loopt al heel wat jaren mee. Zij helpt u graag aan de balie of telefonisch met uw bank- of verzekeringszaken.
Ellen Brendeke

Ellen Brendeke

Hypotheken Binnendienst
Ik ben er voor u om het hypotheektraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met mijn collega's maken wij met veel plezier de financiering van uw droomhuis rond. Ik sta graag klaar voor al uw vragen!
Cynthia Hageman

Cynthia Hageman

Hypotheekadviseur
Financieel adviseur die geen moeilijke vragen uit de weg gaat. Probeert voor elke financiële vraag een oplossing te vinden. Gaat altijd voor de glimlach van de klant.
Bob Dijkema

Bob Dijkema

Hypotheekadviseur
Allround adviseur, weet op iedere vraag een antwoord en gaat geen probleem uit de weg!
Evert-Jan den Boon

Evert-Jan den Boon

Adviseur Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken
‘Ik kijk goed naar de situatie van de klant en ga voor het best passende product. De hypotheek met de meeste zekerheid en de laagste maandlasten, bijvoorbeeld.’
Juliën Baakman

Juliën Baakman

Allround adviseur
Slim verzekeren is kijken naar het totaalplaatje. Dit betekent dat ik naar ál uw financiële zaken kijk. Daar is namelijk vaak veel voordeel te behalen. Door bijvoorbeeld verzekeringen te bundelen kunt u veel geld besparen.
Marieke Gieling

Marieke Gieling

Adviseur bankzaken
Ik vind de lokale en persoonlijke betrokkenheid in mijn werk erg belangrijk. Ik luister naar de wensen van de klant en ontzorg ze met passende producten van RegioBank.
Iris Reinders

Iris Reinders

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik word enorm vrolijk van het contact dat ik heb met de klanten. Van jong tot oud en iedereen met zijn eigen wensen. Geen dag is hetzelfde.
 Marusha van Amerongen

Marusha van Amerongen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik doe altijd een stap extra voor de klant, niets is mij te veel. Daarnaast ben ik open en eerlijk naar de klant toe. Dit bespaart een hoop vraagtekens.
Do Hung

Hung Do

Adviseur Bankzaken
De klant persoonlijke aandacht kunnen geven vind ik erg belangrijk. Als de klant tevreden is, ben ik dat ook.
 Kimera Meijer

Kimera Meijer

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij mij ontvangt u een advies op maat met betrekking tot uw bankzaken. Ik vind het belangrijk om u een heldere uitleg te geven.
Kim Ambting

Kim Ambting

Adviseur bankzaken en verzekeringen
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom bancaire zaken, maar ook voor advies over uw verzekeringen en schade-afhandeling.
Richard Souisa

Richard Souisa

Adviseur Bankzaken
Patricia Hennevelt-van Bergen

Patricia Hennevelt-van Bergen

Adviseur particuliere verzekeringen en medewerker bankzaken
Sonja van Poorten

Sonja van Poorten

Adviseur Verzekeringen
Eliana van der Jagt - Kalverda

Eliana van der Jagt - Kalverda

Adviseur Bankzaken
Foto van Erna Meutstege

Erna Meutstege

Adviseur Bankzaken
Voor al uw bankzaken kunt u gewoon bij ons kantoor binnenlopen en help ik u verder. Het persoonlijke contact met klanten spreekt mij erg aan.
Foto van Jolien van Dijk

Jolien van Dijk

Adviseur Bankzaken
Heeft u vragen over uw bankzaken dan sta ik u graag te woord, zowel telefonisch als persoonlijk.
Foto van Sabine de Rouw

Sabine de Rouw

Adviseur Bankzaken
Graag ontvang ik onze klanten aan de balie. Bent u de pinpas kwijt of wilt u hulp met het internetbankieren, ik help u graag.
Cindy Hofstede

Cindy Hofstede

Adviseur Bankzaken
Foto van Bert van den Born

Bert van den Born

Foto van Henk Takken

Henk Takken

Foto van Monique Berkhof

Monique Berkhof

Foto van Jan Bouterse

Jan Bouterse

Foto van Martijn Bouterse

Martijn Bouterse

Foto van Rohalt Bouterse

Rohalt Bouterse

Foto van Marielle van de Vorst

Marielle van de Vorst

Foto van Martijn van der Veer

Martijn van der Veer

Foto van Ineke Bol

Ineke Bol

Foto van Teun Linssen

Teun Linssen

Foto van Susanne Stultiens-Dings

Susanne Stultiens-Dings

Foto van Kim Verkoeijen

Kim Verkoeijen

Foto van Reynold Bontes

Reynold Bontes

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Foto van Camilla Zeelen

Camilla Zeelen

Adviseur bankzaken
Foto van Ronnie Roctus

Ronnie Roctus

Foto van Anja Roctus-Bonte

Anja Roctus-Bonte

Foto van Kelly Duerinck

Kelly Duerinck

Foto van Daphne van Damme

Daphne van Damme

Foto van Ronald van den Berg

Ronald van den Berg

Vestigingsdirecteur en Adviseur Financieringen
Foto van Klaartje Eckhardt

Klaartje Eckhardt

Adviseur Bankzaken
Foto van Danny Boer

Danny Boer

Adviseur Zakelijk Verzekeringen
Foto van Mieke Caljouw

Mieke Caljouw

Adviseur Financiële Planning
Foto van Aynsley Jansen

Aynsley Jansen

Adviseur Hypotheken
Foto vanEmily Kortlever

Emily Kortlever

Adviseur Binnendienst Particuliere Verzekeringen
Foto van Judith Verschuur

Judith Verschuur

Binnendienst Hypotheken
Foto van Annemiek Poortvliet

Annemiek Poortvliet

Schadebehandelaar
Mark Bekker

Mark Bekker

Marcel Kok

Marcel Kok

Diserée Plaisier-Hofkens

Diserée Plaisier-Hofkens

Commercieel Medewerker
Diserée Plaisier is Commercieel medewerker. Voor al uw vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Diserée uw persoonlijk aanspreekpunt.
Stephanie van Harn

Stephanie van Harn

Adviseur RegioBank & verzekeringsadviseur
Renate Nieuwenhuijs

Renate Nieuwenhuijs

Verzekeringsadviseur
Colinda van Olst

Colinda van Olst

Colinda helpt je graag met het oplossen van schades of het zoeken naar een passende verzekering . Dit zowel particulier als zakelijk. Het kantoor fleurt ze op met haar gezelligheid en een praatje.
Bianca van der Zouwen

Bianca van der Zouwen

Bij Bianca kun je terecht met jouw vragen over de RegioBank rekeningen. Een advies nodig over jouw verzekeringen? Ook dan ben je bij haar aan het juiste adres! Ze helpt je met een glimlach.
Peter de Haas

Peter de Haas

Peter wordt door relaties vaak geprezen om zijn persoonlijke benadering. Hij neemt de tijd voor het regelen van jouw bank- en verzekeringszaken en wikkelt graag de schades tot in de puntjes af.
Timo Boiten

Timo Boiten

De volgende generatie Boiten staat al klaar. Timo begeleidt u graag van A tot Z. Met verzekeringen, bankzaken of andere financiële oplossingen. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.
Laura Boiten

Laura Boiten

Laura is bij ons het gezicht van RegioBank. Hét aanspreekpunt voor jouw particuliere en zakelijke bankzaken. Daarnaast draagt ze zorg voor de administratie, marketing en lokale activiteiten.
Barto Boiten

Barto Boiten

Barto vindt het lokale aspect en betrokkenheid van zijn kantoor erg belangrijk. Je kunt bij hem terecht voor het complete pakket; van bankzaken tot verzekeringen en hypotheken. Barto staat voor je klaar!
Petra van Beljouw

Petra van Beljouw

Adviseur particulier
Theo Valen

Theo Valen

Theo ondersteunt met het opmaken en administratief afhandelen van hypotheekdossiers. Door zijn jarenlange ervaring in de hypotheekwereld is hij ook een goede bron van kennis.
Tycho Gijsberts

Tycho Gijsberts

Tycho kan als geen ander in begrijpelijke taal jou alles uit te leggen over jouw hypotheek. Een nieuw huis op het oog? Neem eens contact met hem op, hij helpt je graag.
Martijn Blok

Martijn Blok

Martijn is je aanspreekpunt voor alle vragen rondom hypotheken. Of het nu gaat om een particuliere of een bedrijfshypotheek. Bij Martijn zit je goed.
Timothy Hiemstra

Timothy Hiemstra

Dinie Visser

Dinie Visser

Dani Sieben

Dani Sieben

RegioBank adviseur
Marjola Houtman

Marjola Houtman

Particulier adviseur binnendienst
Michiel Kerkhofs

Michiel Kerkhofs

Zakelijk adviseur buitendienst
Chantal Breukers

Chantal Breukers

Monic Pluimers

Monic Pluimers

Eigenaresse / adviseur
Vanaf 1986 werkzaam bij Baartman Assurantiën, eerst als medewerkster in het bedrijf van vader, en dit overgenomen. Na alle vakdiploma's te hebben behaald, is niets meer onbekend op het gebied van verzekeringen, bankzaken en hypotheken.
Debby Hesselink

Debby Hesselink

Adviseur verzekeringen
Verantwoordelijk voor de polis opmaak, offertes schade verzekeringen en debiteurenbeheer.
Nancy ter Wal

Nancy ter Wal

Schade behandelaarster
Verantwoordelijk voor de afhandeling van schade's, diverse administratieve taken, en opvang klanten.
Rachel Pultrum

Rachel Pultrum

Binnendienst hypotheken
Verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling hypotheken.
Haike Engelbertink

Haike Engelbertink

Administratief medewerkster verzekeringen
Verantwoordelijk voor administratieve afwikkeling verzekeringen.
Ronald van den Booren

Ronald van den Booren

Peter de Groot

Peter de Groot

Martin Hollenberg

Martin Hollenberg

Iris Careford

Iris Careford

Angelique Thamm

Angelique Thamm

Martine van Esch

Martine van Esch

Adviseur Bankzaken
Bart van der Zon

Bart van der Zon

Adviseur Bankzaken
Marten Kamstra

Marten Kamstra

Financieel Adviseur
“Mijn hart ligt bij het omgaan met klanten. Met een luisterend oor ga ik met u aan tafel zitten en zorg ik dat u na afloop tevreden de deur uit gaat.”
Tiny Phielix

Tiny Phielix

Financieel Adviseur
Marjan Boere

Marjan Boere

Financieel Adviseur
Nico van Leeuwen

Nico van Leeuwen

Hypotheekadviseur
Janke Terlouw

Janke Terlouw

Financieel Adviseur
Tjitze Bouma

Tjitze Bouma

Financieel Adviseur
Bouke Geertsma

Bouke Geertsma

Financieel Adviseur
Eric Jagersma

Eric Jagersma

Medewerker Binnendienst
Jelly Veenstra

Jelly Veenstra

Adviseur Bankzaken, Hypotheken en Verzekeringen
Erik Srowig

Erik Srowig

Financieel adviseur
Sharona Gayadhar

Sharona Gayadhar

Medewerker commerciële binnendienst
Jacco Bron

Jacco Bron

Financieel adviseur
Jolanda van Donselaar

Jolanda van Donselaar

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Leonie Kleine-Woltinge

Leonie Kleine-Woltinge

Adviseur Bankzaken
Klaas Jan Stellema

Klaas Jan Stellema

Eigenaar
Ik ben één van de twee eigenaren van Stellema Verzekeringen. Mijn doel is klanten volledig te ontzorgen en hun financiële zaken goed te regelen. De klant kan achteroverleunen, wij maken het in orde.
Hendrik Kamstra

Hendrik Kamstra

Hypotheek adviseur/financieel planner
Een huis kopen is meer dan een hypotheek afsluiten. Wij weten dat als geen ander. Ik attendeer klanten ook op de risico´s, op gebieden zoals bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en overlijden.
Lina Bouma

Lina Bouma

Financieel adviseur
Bauke Jan de Vries

Bauke Jan de Vries

Financieel adviseur
Merel Lelieveld

Merel Lelieveld

Financieel adviseur
Joyce Hagenaar

Joyce Hagenaar

Adviseur Bankzaken
Samantha de Jager

Samantha de Jager

Adviseur Bankzaken
Roy Visscher

Roy Visscher

Vestigingsleider en Adviseur hypotheken, verzekeringen en bankzaken
Ik help onze relaties graag bij het realiseren van hun dromen. Of dat nu een woonwens is of een ander financieel vraagstuk, zowel zakelijk als particulier, ik denk met u mee en kijk naar de mogelijkheden. Samen met mijn collega’s proberen we u net dat beetje extra service te geven, zodat u met een tevreden gevoel de deur uit loopt.
Henriët Groen-Zwiers

Henriët Groen-Zwiers

Adviseur bank- en verzekeringszaken
Niet alleen voor uw bankzaken maar ook voor verzekeringen kunt u bij mij terecht. Heeft u een vraag over uw verzekering of, helaas, een schadegeval? Ik doe mijn best om uw vraag zo snel en goed mogelijk af te handelen.
Ralph van Gogh

Ralph van Gogh

Relatiebeheerder Particulier / Adviseur Bankzaken
Al ruim 30 jaar thuis in bankzaken en verzekeringen. Ik heb daarom een goed inzicht in en overzicht over al uw financiële zaken en zoek voor u naar de meest gunstige oplossing.
Ankie Pruijmboom

Ankie Pruijmboom

Adviseur Bankzaken
In 2020 ben ik in Waddinxveen gaan werken bij Theo van Eijk. Na 30 jaar bij een aantal banken en verzekeringskantoren blijft luisteren naar mensen mij nog altijd boeien. Ik help u graag met uw vragen.
Anneke Zwaneveld

Anneke Zwaneveld

adviseur bankzaken en Schadeverzekeringen
Al ruim 25 jaar werk ik in de financiële wereld en sinds 2015 bij Van Eijk & Partners. Naast adviseren over de bankproducten van RegioBank, ondersteun ik ook de afdeling verzekeringen.
Johan Veldhuis

Johan Veldhuis

Hypothecair planner
Vanaf 2005 ben ik voor Theo gaan werken en kon ik mijzelf ontwikkelen tot hypothecair planner. Het contact met de klanten en het oplossen van de moeilijke vraagstukken maakt mijn werk leuk!
Renate Kuijf

Renate Kuijf

Financieel adviseur/ Case manager hypotheken
Ik werk sinds 2000 in de financiële dienstverlening. Een uitdagende sector, waar het nooit saai is. Ik vind het bijzonder om bij te dragen aan de groei van dit mooie bedrijf.
H. Ernst

Herna Ernst

Financieel adviseur/ Case manager hypotheken
Sinds 1988 werk ik in het bank- en verzekeringswezen en vooral op het vakgebied hypotheken. Een klein, betrokken en gemotiveerd team zoals hier, dat werkt heel prettig.
Hans Belterman

Hans Belterman

Adviseur schadeverzekeringen
Ik werk sinds 1999 in de financiële dienstverlening. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij van Eijk & Partners. Ik ben verantwoordelijk voor de schade afhandeling. Iedere dag een leuke uitdaging!
Johan Koks

Johan Koks

Adviseur zakelijke verzekeringen
Akash Ramtahal

Akash Ramtahal

Commercieel medewerker hypotheken
Yvonne van Orsouw

Yvonne van Orsouw

Hypotheek- en vermogensadviseur
Christel Claessen

Christel Claessen

Verzekeringsadviseur en adviseur bankzaken
Koen van Laarhoven

Koen van Laarhoven

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Jacqueline Snoeijen

Jacqueline Snoeijen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Rachel Jansen - Engelen

Rachel Jansen - Engelen

Maurice Bertjens

Maurice Bertjens

Maureen van Zundert - Knarren

Maureen van Zundert - Knarren

Emiel van Riet

Emiel van Riet

Tiny Nijssen

Tiny Nijssen

Dave Hubbers

Dave Hubbers

Commercieel binnendienstmedewerker
Ik behandel met name de zakelijke verzekeringsdossiers en schades. Daarnaast sta ik u te woord bij uw bankzaken.
Roy Verstraaten

Roy Verstraaten

Binnendienstmedewerker
Voor vragen over verzekeringen en bankzaken, sta ik u graag te woord.
Irma van Kempen

Irma van Kempen

Commercieel binnendienstmedewerkster
Ik geef u graag advies over een betaal- of spaarrekening. Natuurlijk help ik u ook graag met het regelen van uw verzekeringen.
Ingrid Logtens

Ingrid Logtens

Commercieel binnendienstmedewerkster
Ik behandel mede uw hypotheek-aanvraag of die van andere complexe producten.
Patricia van Laar

Patricia van Laar

Marian Stoffels

Marian Stoffels

Linda Janssen

Linda Janssen

Annette Hogeboom-Freriks

Annette Hogeboom-Freriks

Adviseur Bankzaken
Bjorn Heezen

Bjorn Heezen

Adviseur Bankzaken
Donna Bruens-Piek

Donna Bruens-Piek

Adviseur Bankzaken
Eddy Wenneker

Eddy Wenneker

Adviseur Bankzaken
Francis Muller-Sikkes

Francis Muller-Sikkes

Adviseur Bankzaken
Karin Buitink-Ten Vregelaar

Karin Buitink-Ten Vregelaar

Adviseur Bankzaken
Marieke Leemreize-Hulzink

Marieke Leemreize-Hulzink

Adviseur Bankzaken
Petra Bollen-Spekschoor

Petra Bollen-Spekschoor

Adviseur Bankzaken
Yvonne Trienes-Damkot

Yvonne Trienes-Damkot

Adviseur Bankzaken
Josine Mulder

Josine Mulder

Adviseur Banzkaken
Monique Thyssen-Joppen

Monique Thyssen-Joppen

Adviseur Bankzaken
Frank Gielen

Frank Gielen

Adviseur Bankzaken
Tiny Kras

Tiny Kras

Adviseur Bankzaken
Sonja van Dort

Sonja van Dort

Adviseur Bankzaken
Mol Lisanne

Lisanne Mol

Adviseur Bankzaken
Bianca Dreessen

Bianca Dreessen

Adviseur bankzaken en adviseur verzekeringszaken
Met meer dan twintig jaar ervaring in de branche ken ik de financiële wereld door en door. Met mijn kennis weet ik lastige stof te vertalen naar begrijpelijke zinnen.
Hans Raven

Hans Raven

Adviseur buitendienst particulier
Ik ben uw financiële huisarts en ben bevoorrecht om mij met name bezig te houden met vele fraaie woningen voorzien van een rieten kap. Maar mijn expertise zet ik graag ook op andere vlakken in, dus voor al uw vragen over verzekeringen of uw bankzaken kunt u bij mij terecht. De Onderlingen is een wat kleinschaliger en zeer betrokken onderlinge verzekeringsmaatschappij waarbij ik dagelijks weer ervaar hoe prettig het is om vrijwel altijd een oplossing te kunnen bieden, zowel als verzekeraar maar ook voor uw bankzaken vanuit de RegioBank. Kortom, we kunnen alle kanten op als het voor ú maar de goede kant op is!
Davy Barkey

Davy Barkey

Adviseur Bankzaken, Schadeverzekeringen Particulier en Zakelijk
‘Elke dag zoek ik de juiste financiële- of verzekeringsoplossing voor onze particuliere en zakelijke relaties. Een uitdaging waar ik steeds weer positieve energie uit put. Ik maak bank- en verzekeringszaken duidelijker en eenvoudiger. Kom gerust eens langs voor een kop koffie!’
Pauline Gerits

Pauline Gerits

Assurantieadviseur en adviseur bankzaken
Met veel geduld bied ik een luisterend oor. Ik weet direct wanneer een klant behoefte heeft aan nog iets meer uitleg, zodat de hele situatie helder wordt.
Jeanine Schra

Jeanine Schra

Adviseur buitendienst zakelijk & agrarisch
Met mijn 50 jaar en een kleine beetje, maar al 25 jaar werkzaam in de financiële wereld, heb ik een ruime ervaring opgedaan. Ik heb zowel in het verzekeringswezen als bankwezen gewerkt, dus je kunt bij mij terecht voor al je vragen. Ik hou van sporten en reizen en werk nu voor de Onderlingen als adviseur zakelijk en agrarisch in de buitendienst. Bel mij dus gerust om een afspraak te maken, dan kom ik langs voor een bakje koffie en een adviesgesprek!
Patrick Barkey

Patrick Barkey

Financieel- en hypotheekadviseur
‘Op 1 september 2021 vier ik mijn 25-jarig jubileum in de financiële dienstverlening. Door het enorme plezier in mijn werk is iedere dag voor mij een feestje. Ik adviseer klanten over allerlei zaken – van schadeverzekering en bankrekening tot hypotheek. Ik sta je graag te woord en nodig je graag uit om “mijn feestje” mee te vieren.’
Lieneke Speksnijder

Lieneke Speksnijder

Adviseur binnendienst zakelijk
Deirdre van der Zee

Deirdre van der Zee

Financieel- en hypotheekadviseur
‘Ik vind het een uitdaging om u in elke situatie advies op maat te geven. Of het nu gaat over een verbouwing of een maatwerkhypotheek. Ik begeleid en ontzorg u hierin van A tot Z.’
Jaquelline Hillen

Jacquelline Hillen

Hoofd klantzaken en adviseur bankzaken
Al meer dan 18 jaar werk ik met veel passie en plezier bij Triade Hypotheken - Verzekeringen BV. Door de financiële zaken van de klant goed te regelen, creëer ik veelgevraagde rust.
Madeleine Link

Madeleine Link

Adviseur binnendienst zakelijk
Ik adviseer u graag op het gebied van bankzaken en verzekeren. Waarom kiezen voor RegioBank? Gewoon omdat wij de drempel laag houden. Vooral luisteren, begrijpen en eerlijk advies geven vind ik belangrijk.
Rogier Offermans

Rogier Offermans

Adviseur Bankzaken
Daryl Toar

Daryl Toar

Adviseur Bankzaken en Schadeverzekeringen Particulier
‘Ik word blij van persoonlijk contact met klanten. Daardoor kan ik goed inschatten hoe ik de klant het beste kan helpen. Want wat voor de ene klant eenvoudig is, is voor de ander juist ingewikkeld.’
Wim Offermans

Wim Offermans

Adviseur Bankzaken
Melissa Onink

Melissa Onink

Adviseur binnendienst particulier
Door mijn samenwerking met Hans Raven van de Buitendienst heb ik een ruime ervaring mogen opdoen op het gebied van verzekeren. De verschillende wensen en omstandigheden van klanten zijn wat mij uitdaagt om elke keer weer te zoeken naar een passende oplossing. Ook in mijn functie als medewerker bankzaken help ik je graag; loop gerust binnen voor vragen, want ik help u graag verder!
Damon Aaldring

Damon Aaldring

Adviseur Bankzaken en Schadeverzekeringen Particulier
‘Ik help klanten graag met alles wat ze nodig hebben, uiteraard met een lekker kopje koffie erbij. U bent altijd welkom op ons mooie kantoor, doordeweeks of in het weekend.’
Ramon Paula

Ramon Paula

Adviseur binnendienst particulier
Ik werk voor de RegioBank Schoonhoven en Benschop. Wat ik leuk vind aan het werken voor de RegioBank is het directe contact met onze klanten. In tegenstelling tot veel andere banken kun je bij ons nog gewoon binnenlopen voor het openen van een rekening, maar ook als je alleen maar een vraag hebt. Zo zie ik ook de mens achter de rekening, wat echt werkt om een goede band op te bouwen met onze klanten. Wij vinden het belangrijk om zichtbaar in de buurt te blijven en ik zie u dan ook graag eens bij ons langs op kantoor!
Sandra Stolk

Sandra Stolk

Adviseur binnendienst particulier
Ik ben sinds oktober 2019 in dienst bij Onderlingen/Regiobank. De klant centraal, een kantoor dichtbij, betrokken en persoonlijk contact maken het werk bij Regiobank voor mij zo leuk.
Wanda Muijs

Wanda Muijs

Adviseur binnendienst particulier
Ik heb de nodige ervaring met het adviseren van particulieren in de regio en zal u een eerlijk advies geven voor zowel uw verzekeringen als uw bankzaken bij de RegioBank. Bij de RegioBank kunt u nog gewoon binnenstappen! Dat maakt het adviseren voor mij zo leuk.
Ingmar Ramaker

Ingmar Ramaker

Vestigingsmanager en Hypotheekadviseur
Het persoonlijke en laagdrempelige waar Veldsink De Wolden zelfstandig adviseur van RegioBank voor staat is precies wat ik leuk vind.
Helen Hogenhorst

Helen Hogenhorst

Adviseur bankzaken
We bieden een breed pallet aan geldzaken aan en mensen waarderen dat ontzettend. Klanten vinden het fijn om hier te zijn en vertellen dat weer door aan de buurman. Zo verspreidt het zich steeds verder.
Janice Zwiep

Janice Zwiep

Adviseur Schade particulier
Ik kijk graag de verzekeringen van onze klanten na. Daarbij is persoonlijk contact voor mij belangrijk. Het is fijn dat we de kennis en kunde van een grote organisatie achter de hand hebben.
Arthur Janssen

Arthur Janssen

Allround Adviseur
Astrid Verheij

Astrid Verheij

Adviseur Consumptief krediet/ Adviseur Bankzaken
Danny Schuler

Danny Schuler

Hypotheekadviseur / Allround adviseur Particulier
Hanita Oostrom

Hanita Oostrom

Hypotheekadviseur / Allround adviseur Particulier
Marion Sikkelbein

Marion Sikkelbein

Adviseur Bankzaken
Paul van Disseldorp

Paul van Disseldorp

Hypotheekadviseur / Allround adviseur Particulieren bedrijven
Martine Rozema – Jager

Martine Rozema – Jager

Adviseur Bankzaken
Daphne Jonker

Daphne Jonker

Adviseur Bankzaken
Lana Steller

Lana Steller

Adviseur bankzaken RegioBank
Erik Steller

Erik Steller

Verzekering- & Hypotheekadviseur
Nina Pettinga-Lenstra

Nina Pettinga-Lenstra

Administratief medewerker & ondersteuning binnendienst
Gerrie van der Meulen-Jansma

Gerrie van der Meulen-Jansma

Adviseur Bankzaken
Josee Jenneskens

Josee Jenneskens

Adviseur Bankzaken
Wilma Jilisen

Wilma Jilisen

Adviseur Bankzaken
Jordi Arts

Jordi Arts

Adviseur Bankzaken
Diana Van Boekholt

Diane Dokman

Adviseur Bankzaken
Noeki Kraaij

Noeki Kraaij

Adviseur Bankzaken
Nathalie Kant

Nathalie Kant

Adviseur Bankzaken
Lennart Veldhuijzen

Lennart Veldhuijzen

Adviseur Bankzaken
Kevin van Kilsdonk

Kevin van Kilsdonk

Adviseur Bankzaken
Kevin Schreuder

Kevin Schreuder

Adviseur Bankzaken
Chris Janssen

Chris Janssen

Adviseur Bankzaken
Tom de Koning

Tom de Koning

Adviseur Bankzaken
Stefan van Osch

Stefan van Osch

Adviseur Bankzaken
Remon van Loon

Remon van Loon

Adviseur Bankzaken
Dianca de Wit

Dianca de Wit

Adviseur Bankzaken
Marjan Beemster

Marjan Beemster

Adviseur Bankzaken
Willem

Willem Jenneskens

Adviseur Bankzaken
Carla Warmerdam

Carla Warmerdam

Adviseur Bankzaken
Voor de betaal en spaarrekeningen en alles wat daarmee samenhangt bent u bij mij aan het juiste adres. Ook vertel ik u graag wat over ons leuke jeugdpakket zoals de Zilvervloot en de Jongwijsrekeningen.
Ritchie Siereveld-Goossens

Ritchie Siereveld-Goossens

Adviseur bankzaken en binnendienst
Financiële Dienstverlening is mensenwerk. Het gaat niet alleen om de prijs en de voorwaarden, maar om grote zaken die van invloed zijn op iemands leven. En dat nemen wij uiterst serieus. Waar we trots op zijn? Dat onze klanten zeggen dat ze zich bij ons geen nummer voelen en genieten van ‘ouderwetse’ service!
Gerwin van den Brand

Gerwin van den Brand

Adviseur Bankzaken
Een zichtbaar tevreden klant, die blij geholpen is met onze dienstverlening, daar krijg ik energie van. Daar doen we het samen toch voor?
Teun Bakcx

Teun Bakcx

Hoofd binnendienst
Financiële dienstverlening kan complex zijn, dat weten wij als geen ander. Daarom vinden we het belangrijk dat mensen weten waar ze aan toe zijn. Wij leggen alles helder uit in gewone-mensentaal!
Merian Boon

Merian Boon

Adviseur bankzaken
Aangenaam! Mijn naam is Merian Boon. Ik woon met veel plezier in Lochem, samen met mijn man en onze twee kinderen. Persoonlijke aandacht voor klanten, een goede dienstverlening en net even dat stapje extra kunnen doen voor de klant zijn mijn persoonlijke drijfveren. Dit heb ik gevonden in mijn functie bij RegioBank, waar ik op maandag, dinsdag en vrijdag werkzaam ben als klantadviseur. Een bank waar je welkom bent! Daarnaast draagt RegioBank ook bij aan de buurt, wat ik als Lochemse erg belangrijk vind. Heb je een vraag over je schadeverzekeringen? Het kan zijn dat je mij dan ook treft. Ik ondersteun namelijk mijn collega’s van de VerzekeringenDesk. Op deze manier heb je voor al onze dienstverleningen vaste contactpersonen en ben je bij ons in goede handen. Wij kennen jou en jij kent ons!
Caroline Meijer

Caroline Meijer

Adviseur Bankzaken
Wilt u informatie over een betaal- of spaarrekening, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Een afspraak maken hoeft niet. Dat is Habithuis: persoonlijk en gemakkelijk.
Henriëtte Martens

Henriëtte Martens

Adviseur bankzaken
Mijn naam is Henriëtte Martens, in 2015 ben ik vanuit Drenthe verhuisd naar Lochem en woon samen met mijn vriend Paul. Ik ben 17 jaar werkzaam geweest bij een bank, gespecialiseerd in buitenlandse valuta’s. Ik sluit mij graag aan bij het motto van RegioBank, de bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Bij RegioBank voel ik me thuis, hier wordt nog tijd genomen voor de klant. Ik geef je graag persoonlijk advies over betalen en sparen voor jong en oud. Kom gerust langs voor informatie, de koffie staat klaar!
Robert Donkers

Robert Donkers

Erkend Hypothecair Planner
Graag stel ik mijzelf aan je voor. Mijn naam is Robert Donkers en ik ben werkzaam als hypotheekadviseur binnen ons kantoor. Ik breng ruim 20 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening mee. Dit doe ik met veel enthousiasme en met oog voor mijn klanten. Ik geef graag een duidelijk en persoonlijk advies over het realiseren van uw woonwensen met creatieve en vindingrijke hypotheekoplossingen. Een adviseur met het hart op de juiste plaats. Nieuwsgierig geworden naar mijn werkwijze? Ik maak graag een afspraak met je voor een informatief hypotheekgesprek.
Loes Creutzberg

Loes Creutzberg

Binnendienst medewerker hypotheken
Mijn naam is Loes Creutzberg, samen met mijn man en twee dochters woon ik in Lochem. Samen met onze hypotheekadviseurs zorg ik ervoor dat het gehele aanvraagtraject van de hypotheek zo goed en snel mogelijk verloopt. Na mijn afstuderen ben ik de financiële dienstverlening terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij diverse organisaties op het gebied van de bank – en verzekeringswezen en makelaardij . Deze jaren lange ervaring zet ik nu vol enthousiasme in om samen met ons hele team uw vragen te beantwoorden op het gebied van hypotheken, verzekeren, bankzaken en makelaardij. Iedereen is van harte welkom op ons kantoor aan de Nieuwstad.
Carolien Langermans

Carolien Langermans

Aankoop- en verkoopbegeleiding
Mijn naam is Carolien Langermans, geboren en getogen in Lochem. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, Lotte en Nick. Ons huis staat in Lochem en we vinden het hier nog steeds heerlijk wonen, in deze prachtige en gemoedelijke omgeving. Een eigen huis is de plek waar je woont, waar je je veilig voelt, en dat moet goed voelen. Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij kan ik wel stellen dat voor iedereen het zoeken, bekijken en vinden van een huis best een hele spannende fase is. Mijn passie is om die zoektocht met jou samen aan te gaan en het huis te vinden dat bij je past. Mijn ervaring, gecombineerd met workshops styling (o.a. bij Hans Slim) die ik heb gevolgd, stellen mij in staat anders naar een huis te kijken en me goed in jouw situatie in te leven.
Kim Blaauw

Kim Blaauw

Office manager
Mijn naam is Kim Blaauw. Ik ben geboren en getogen in Holten. Vanaf 2018 ben ik werkzaam bij de MakelaardijDesk en volg ik een studie aan de Vastgoed Academie. Van dinsdag tot en met vrijdag doe ik mijn uiterste best om Carolien te ondersteunen bij de MakelaardijDesk, en waar nodig vul in mijn collega's aan. Dagelijks vergroot ik mijn kennis om je nog beter te woord te staan en van dienst te zijn. Benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Ik plan graag een afspraak voor je in bij één van mijn collega's. Tot snel aan de Nieuwstad 7 in Lochem!
Helga Arends

Helga Arends

Adviseur Bankzaken
Ineke Pullen

Ineke Pullen

Adviseur Bankzaken
Linda Loijenga

Linda Loijenga

Adviseur Bankzaken
Mirjan Bos

Mirjan Bos

Adviseur Bankzaken
Karel Evers

Karel Evers

Adviseur Bankzaken
Anita Nouwens

Anita Nouwens

Adviseur Bankzaken
Bram Evers

Bram Evers

Adviseur Bankzaken
Karin van Wezel

Karin van Wezel

Adviseur Bankzaken
Walter de Kok

Walter de Kok

Adviseur Bankzaken
Esther Koops

Esther Koops

Adviseur bank- en verzekeringswezen
Mijn naam is Esther Koops en ik ben geboren en getogen in de Achterhoek. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Winterswijk. Mijn hele carrière ben ik al werkzaam in het bank- en verzekeringswezen, een uitdagende branche met een vakgebied dat nooit verveelt! Iedere situatie en iedere klant kent unieke aspecten en specifieke uitdagingen. Het is dan ook een fantastische taak om extra dimensie te geven aan het fenomeen RegioBank en om onze klanten te laten zien welke mogelijkheden wij kunnen bieden op het gebied van verzekeringen zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je hier graag bij!
Ad Murre

Ad Murre

Adviseur Bankzaken
Margo de Clerck

Margo de Clerck

Adviseur Bankzaken
Rianne van Os

Rianne van Os

Adviseur Bankzaken
Yoeri Ursinus

Yoeri Ursinus

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Ik help u graag verder als u vragen heeft over uw verzekeringen of als er een schade is. Ook voor vragen over uw bankzaken ben ik uw aanspreekpunt.
Ineke Eenink

Ineke Eenink

Adviseur bankzaken
Ik help u graag bij al uw bankzaken, zowel particulier als zakelijk. U bent altijd welkom, ook zonder afspraak! Voor ons kantoor in Zelhem ben ik uw eerste aanspreekpunt.
Chantal van ’t Hof

Chantal van ’t Hof

Adviseur bank- en verzekeringswezen
Mijn naam is Chantal van ’t Hof en ik ben geboren en getogen in Ruurlo. Na het afronden van mijn opleiding Directiesecretaresse ben ik, vanuit mijn stageperiode, aan het werk gegaan bij HypotheekDesk. De afgelopen jaren heb ik bij alle dienstverleningen van HypotheekDesk mogen meekijken en nu, na het afronden van de benodigde examens, ben ik werkzaam bij VerzekeringenDesk. Het leuke aan verzekeringen is dat iedere klant en iedere situatie anders is. Dit maakt een werkdag erg divers en uitdagend. Graag zorg ik ervoor dat het afsluiten van verzekeringen zo voorspoedig mogelijk verloopt waarbij je, als klant, zoveel mogelijk ontlast wordt. Zodat dit niet meer jouw zorg, maar onze zorg is! Ik help je graag bij het vinden van de verzekeringen die aansluiten bij jouw situatie en wensen, graag tot snel!
Sammy

Sammy

Hoi! Ik ben Sammy de kantoorhond en ik woon samen met mijn baasjes, Erik, Carolien, Lotte & Nick in Lochem. Bijna elke morgen mag ik mee naar kantoor aan de Nieuwstad 7 waar ik graag iedereen begroet. Ik haar en pluis niet, dus mensen met een allergie (of zwarte kleren..) hoeven niet bang voor mij te zijn.
Hans Knipscheer

Hans Knipscheer

Directie en hypotheekadviseur
Als assurantieadviseur ben ik al sinds 1986 werkzaam. Na jarenlang zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringen te hebben verzorgd houd ik me op dit moment voornamelijk bezig met het adviseren van hypotheken en lijfrentes. Juist als de vraag niet standaard is voel ik mij als een vis in het water. Wij kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar het product, op die manier kunnen wij advies op maat geven en tot de beste oplossing komen.
Paul Vermeer

Paul Vermeer

Directie en adviseur verzekeringen
Ik ben sinds 2007 in dienst gekomen en vanaf 2021 ben ik lid geworden van de directie. Met veel passie en enthousiasme adviseer en ontzorg ik zowel de zakelijke als de particuliere verzekeringsrelatie. Daarnaast ben ik geregistreerd riskmanager en help zo het MKB inzicht te krijgen in de diverse risico’s.
Nancy van der Oost

Nancy van der Oost

Hypotheekadviseur
Na jaren de backoffice te hebben verzorgd binnen ons kantoor heb ik in 2020 de stap gemaakt om hypotheekadviseur te worden. Met persoonlijke aandacht en korte lijnen ga ik voor een zo hoog mogelijke service.
Lotte Trouw

Lotte Trouw

Backoffice hypotheken
Vanaf 2020 ben ik werkzaam bij Kros Knipscheer & Vermeer en ben direct aan de slag gegaan als backoffice hypotheken. Met een brede glimlach verzamelen we op de achtergrond alle stukken en zaken omtrent de hypotheekaanvraag.
Nathalie Vermeer

Nathalie Vermeer

Backoffice hypotheken
In 2004 ben ik begonnen als medewerkster particuliere schadeverzekeringen maar tegenwoordig ondersteun ik samen met Lotte de hypotheekadviseurs Gertjan, Hans en Nancy. Ik zorg er graag voor dat uw hypotheekaanvraag vlekkeloos verloopt.
Silvia Snel

Silvia Snel

Schadebehandelaar
Vanaf 1997 ben ik werkzaam bij ons kantoor. Ik heb diverse functies binnen ons kantoor gehad en ben nu werkzaam als schadebehandelaar. Ik neem het hele schadeproces voor u uit handen en zorg er voor dat alles naar tevredenheid wordt afgerond.
Esther Remers-Otto

Esther Remers-Otto

Adviseur bankzaken, boekhouding en backoffice verzekeringen
Met veel plezier vervul ik diverse functies binnen ons bedrijf wat mijn werk erg afwisselend maakt. Graag en met veel enthousiasme voorzie ik onze RegioBank- en verzekeringsrelaties van een goed advies.
Claire Jacobszoon

Claire Jacobszoon

Adviseur Bankzaken
Ik help u met heel veel plezier met al uw vragen over uw rekeningen en neem hierbij de tijd om u een zo goed mogelijk advies te geven over de mogelijkheden van de Regiobank.
Foto van Hond Bailey

Hond Bailey

Jeanette Schiphorst

Jeanette Schiphorst

Adviseur Hypotheken
Wout-Jan Kaasjager

Wout-Jan Kaasjager

Financieel Adviseur
Wout-Jan is uw aanspraakpunt voor elke hypotheek. Voor maatwerk bent u bij hem aan het juiste adres.
Josien Kaasjager

Josien Kaasjager

Schadebehandelaar
Heeft u schade? Dan helpt Josien u graag verder. Heeft u vragen over een schadegeval, bel haar dan gerust.
Han Kaaasjager

Han Kaasjager

Verzekeringsadviseur
Han is een ervaren verzekeringsadviseur en helpt u graag met uw vragen over bedrijfs- en particuliere verzekeringen. Ook bedrijfsfinancieringen behoren tot zijn kwaliteit.
Dagmar de Jong

Dagmar de Jong

Adviseur Bankzaken
Dagmar is een allround medewerkster. Zij helpt u met al uw vragen over uw bankzaken bij RegioBank. Zij doet dit met veel enthousiasme. Ook met uw verzekeringen kan zij u helpen.
Evelyn Fraaije

Evelyn Fraaije

Adviseur Bankzaken/Schadebehandelaar
Evelyn is een enthousiaste en gedreven medewerkster, die u met passie en betrokkenheid helpt. Zij geeft in heldere taal antwoord op al uw vragen over bankzaken en schades.
Loek Slosser

Loek Slosser

Verzekeringsadviseur
De altijd goedlachse Loek gaat geen verzekeringsvraag uit de weg. Hij komt graag bij de klanten thuis om alle zaken op de juiste manier te regelen.
Woudy de Kock

Woudy de Kock

Adviseur Bankzaken
De duizendpoot van ons kantoor. Van een betaalrekening openen tot uw autoverzekering wijzigen: Woudy helpt u graag verder met vragen over uw bankzaken of verzekeringen.
Ron Schrier

Ron Schrier

Financieel Adviseur
Ron is een ervaren hypotheekadviseur. Met zijn jarenlange ervaring en actuele vakkennis helpt hij u graag verder met de juiste hypotheek voor uw woning.
Mika de Bresser

Mika de Bresser

Administratief medewerker
Mika is onze benjamin en volgt diverse opleidingen om dit vak hem eigen te kunnen maken. Ook hij staat voor uw vragen klaar!
Hanny van Hooft

Hanny van Hooft

Adviseur Bankzaken
Florianne Vink

Florianne Vink

Adviseur Bankzaken
Arnold Visser

Arnold Visser

Adviseur Bankzaken
Sandra Sterrenburg

Sandra Sterrenburg

Adviseur Bankzaken
Jacqueline Nieuwkoop

Jacqueline Nieuwkoop

Mike Koops

Mike Koops

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Ik neem de tijd om rustig uw bankzaken en verzekeringen door te nemen en ze zo te regelen dat u met een gerust hart naar huis gaat.
John Stuut

John Stuut

Zakelijk adviseur en adviseur bankzaken
Ik maak voor zakelijke klanten in één oogopslag duidelijk welke risico’s zij lopen en hoe ze preventieve maatregelen kunnen nemen.
Rebecca Liedermooij

Rebecca Liedermooij

Adviseur Bankzaken
Naomi van Boxel-Stoop

Naomi van Boxel-Stoop

Adviseur Bankzaken
Marije Stricker-Daalman

Marije Stricker-Daalman

Adviseur Bankzaken
Nick de Jager

Nick de Jager

Vennoot en makelaardij
Het is fantastisch dat klanten zich zodanig thuis voelen bij ons, dat ze soms gewoon binnenwandelen voor een praatje. Klanten succesvol helpen met de aankoop en verkoop van hun huis geeft me echt een kick!
Ricardo Guijt

Ricardo Guijt

Adviseur Bankzaken
Jan-Willem Prinsen

Jan-Willem Prinsen

Hypotheekadviseur
Ik vind het geweldig om klanten te verbinden aan de juiste hypotheek.
Roland Corstjen

Roland Corstjens

Hypotheekadviseur
De droom van een klant verwezenlijken door een hypotheek af te sluiten, daar krijg ik energie van.
Yvonne van Erp

Yvonne van Erp

Commercieel binnendienst particuliere en Zakelijke verzekeringen en Ondersteuning RegioBank
Ik hou ervan om uit te zoeken wat de beste oplossing is voor de klant, zodat hij met een tevreden gevoel terugdenkt aan onze dienstverlening.
Loes Hendrix

Loes Hendrix

Adviseur Particulier
Loes heeft in het verleden al ca. 8 jaar bij Zeqer Advies gewerkt en heeft in 2020 na 10 jaar besloten weer terug te keren. Een adviseur voor particuliere verzekeringen, die al vele jaren ervaring en kennis heeft opgebouwd. Daarnaast staat zij u ook te woord voor vragen over schades en RegioBank.
Gaby de Koning

Gaby de Koning

Adviseur Bankzaken
Jannicke Arends

Jannicke Arends

Adviseur bankzaken
Pascal Huser

Pascal Huser

Adviseur bankzaken
Ralf van Dorp

Ralf van Dorp

Hypotheekadviseur
Ralf van Dorp heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij u graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Erik Dijkstra

Erik Dijkstra

Allround Financieel Specialist
Erik Dijkstra is Allround Financieel Specialist. Hij is Gecertificeerd Financieel Planner (FFP) en Pensioenadviseur. Hij staat u graag bij met de beste oplossingen op het gebied van hypotheken, pensioen en vermogensopbouw.
Sandy Rademaker

Sandy Rademaker

Relatiebeheerder
Sandy Rademaker is Relatiebeheerder. Zij is u graag van dienst met al uw vragen op hypotheekgebied. Ook voor vragen over de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank is Sandy uw persoonlijk aanspreekpunt.
Reinier de Zeeuw

Reinier de Zeeuw

Hypotheekadviseur
Monica van Meel

Monica van Meel

Verzekering Binnendienst en RegioBank
Matthijs Saenger

Matthijs Saenger

Makelaar
Valery Fintelman

Valery Fintelman

Adviseur Bankzaken RegioBank
Hans den Hartog

Hans den Hartog

Eigenaar MHG Groep Financiele Diensten en Den Hartog Financiele Diensten, adviseur verzekeringen buitendienst
Dion Roelofs

Dion Roelofs

Verzekeringen Binnendienst en RegioBank
Carmen van Pommeren

Carmen van Pommeren

Adviseur Bankzaken RegioBank
Marinus van Pommeren

Marinus van Pommeren

Eigenaar MHG Groep
Miriam Ebisch

Miriam Ebisch

Adviseur Bankzaken
Ans Lommen

Ans Lommen

Adviseur Bankzaken
Douwe Kloostra

Douwe Kloostra

Adviseur Bankzaken, Verzekeringen Particulier & Zakelijk
Henk Broersma

Henk Broersma

Adviseur Hypotheken en Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij van Wieren Adviseurs als allround financieel adviseur. Dit op het gebied van leven, schade verzekeringen en hypotheken. Key-woorden die voor mij centraal staan zijn; vertrouwen en oplossingsgericht denken.
Auke Meinema

Auke Meinema

Adviseur Schadeverzekeringen Particulier & Zakelijk
U kunt bij mij terecht voor verzekeringstechnische zaken, daarnaast behartig ik de schades welke onze relaties zijn overkomen. Op de achtergrond ben ik verantwoordelijk voor de ICT gerelateerde zaken zodat o.a. uw gegevens veilig en conform wettelijke eisen worden verwerkt.
Evert van Wieren

Evert van Wieren

Adviseur Hypotheken en Verzekeringen Particulier en Zakelijk
Samen met mijn compagnon Jelly Veenstra, geef ik leiding aan dit kantoor. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd en beschikken over de vereiste papieren om te mogen adviseren. Samen streven wij ernaar om persoonlijk betrokken te zijn en een stabiel, onafhankelijk bedrijf neer te zetten.
John de Bruijn

John de Bruijn

Adviseur Verzekeringen, Hypotheken en Bankzaken
‘Wat de vraag ook is, ik neem de tijd voor u. Het persoonlijke contact vind ik leuk aan mijn werk en ik ben blij als er weer een tevreden klant de deur uitloopt.’
Melinda Velnaar – van der Bijl

Melinda Velnaar – van der Bijl

Particulier Adviseur
Ik help je graag om je te voorzien van het best passende advies. Of het nu gaat om betalen, sparen of verzekeren, je kunt op mij rekenen!
Erna Ruiter

Erna Ruiter-Slooijer

Particulier Adviseur
Ieder mens is uniek, graag voorzie ik je van een passend advies wat betreft betalen, sparen en verzekeren.
Frans Ramacers

Frans Ramakers

Medewerker Bankzaken
Esther Wanders

Esther Wanders

Bankmedewerkster
Jeroen Weitering

Jeroen Weitering

Adviseur Bankzaken
Mark Enoch

Mark Enoch

Adviseur Bankzaken
Lindsy Pansier

Lindsy Pansier

Commercieel Medewerkster
Arno Lubbers

Arno Lubbers

Hypotheekadviseur
Wendy van Rossum

Wendy van Rossum

Commercieel Medewerkster
Ramona van Hoeij

Ramona van Hoeij

Commercieel Medewerkster
Wouter Dielissen

Wouter Dielissen

Vestigingsmanager en Zakelijk Adviseur
Melinda van Maasakkers-Lepelaars

Melinda van Maasakkers-Lepelaars

Adviseur Bankzaken
Jamie van Gerwen

Jamie van Gerwen

Adviseur Binnendienst Particulier en Bankzaken
Robert Huijbrechts

Robert Huijbrechts

Assistent Hypotheekadviseur
Caspar de Groot

Caspar de Groot

Buitendienst adviseur Hypotheken (eigenaar)
Ibtisam el Moudni

Ibtisam el Moudni

Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen
Rachne Braaksma

Rachne Braaksma

Adviseur Bankzaken
Joke Brink

Joke Brink

Adviseur Bankzaken
Met mijn jarenlange ervaring met RegioBank kan ik de bank van harte aanbevelen bij onze klanten. Als bank zonder poespas met veel aandacht voor persoonlijk contact, past RegioBank heel goed bij mij. Niet voor niets krijgt RegioBank voor het vierde jaar op rij de hoogste waardering van de klanten. Ik help u graag met al uw bankvragen.
Marijn Obdam

Marijn Obdam

Adviseur Bankzaken
Gerdie Rovers

Gerdie Rovers

Adviseur Bankzaken
Hannah van de Kraats

Hannah van de Kraats

Commercieel medewerker
Ik houd mij vooral bezig met de marketing en communicatie. Ik vind het waardevol om als bedrijf betrokken te zijn in de buurt en om te kunnen verbinden. Daarnaast ben ik één dag in de week het vaste aanspreekpunt aan de balie op ons kantoor in Voorthuizen. Persoonlijk contact, weten wat er speelt, daarmee maken we graag het verschil!
Tessa Botman

Tessa Botman

Adviseur Bankzaken
Jannie Schipper

Jannie Schipper

Adviseur Bankzaken
Claudia van de Pol - van de Kleur

Claudia van de Poll

Commercieel medewerker
Met mijn 20 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen en bankzaken werk ik sinds september 2020 met veel plezier bij Van den Hul & Luigjes. Het is fijn om een vast en vertrouwd gezicht te zijn aan de balie in Voorthuizen en iedereen de binnenstapt meteen op een persoonlijke manier te kunnen helpen met vragen. Mijn motto is: doen wat je zegt en zeggen wat je doet!
De foto van Sijjanne van der Meijden

Sijjanne van der Meijden

Adviseur Bankzaken
Sylvia de Jonghe

Sylvia de Jonghe

Adviseur Bankzaken
Donald Sodenkamp

Donald Sodenkamp

Adviseur Bankzaken
Sandra van den Broek

Sandra van den Broek

Adviseur Bankzaken
Tineke Dijk

Tineke Dijk

Adviseur Bankzaken
Simon Meijer

Simon Meijer

Adviseur Verzekeringen
Ik neem altijd de tijd om naar de klant te luisteren en hem de verschillende mogelijkheden uit te leggen.
Pieter Willem Meinema

Pieter Willem Meinema

Adviseur Bankzaken
Door de tijd te nemen voor een adviesgesprek met de klant, kunnen we een totaalpakket van financiële producten samenstellen die goed op elkaar aansluiten.
Esther de Jonge

Esther de Jonge

Adviseur Bankzaken
José Reijnen

José Reijnen

Adviseur Bankzaken
Nico Korterink

Nico Korterink

Adviseur Bankzaken
Annemieke van Schaik

Annemieke van Schaik

Adviseur Bankzaken
Ayse Cagilci-Bulut

Ayse Cagilci-Bulut

Adviseur Bankzaken
Teunie Bossenbroek

Teunie Bossenbroek

Medewerker RegioBank
Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Daarom sta ik u graag te woord om uw bankzaken te regelen. Dit kan telefonisch of gewoon bij ons aan de balie. Kom gerust eens binnenlopen!
Yvonne Wissink

Yvonne Wissink

Commerciële binnendienst medewerkster
Ik help u graag met uw bankzaken en particuliere verzekeringen. Onze kracht is de directe betrokkenheid bij de klant en de buurt. De RegioBank staat midden in de samenleving. Wilt u ook een bijdrage leveren aan een veilige, sociale woonomgeving? Dan kan ik u daarbij ondersteunen.
Evelien van der Brink

Evelien van den Brink

Adviseur Bankzaken
Daan Schouten

Daan Schouten

Medewerker RegioBank / Hypotheekadviseur
Elke dag ga ik met plezier naar mijn werk en dit komt door mijn fijne collega’s en de klanten. Als hypotheekadviseur en medewerker van de RegioBank help ik klanten met hun financiële vraagstukken. Het geeft mij voldoening als ik klanten advies kan geven wat past bij hun wensen.
Bram Meijboom

Bram Meijboom

Adviseur Bankzaken
Mathilde Hofstee-Westerhof

Mathilde Hofstee-Westerhof

Adviseur RegioBank
Wat ik heel fijn vind is dat de klant hier zomaar binnen kan lopen op elk moment van de dag. Betrokkenheid, dichtbij en persoonlijke aandacht dat is voor mij de meerwaarde. Met 35 jaar bankervaring kan ik één ding zeggen: ik wil de klant centraal stellen!
Sharon Dirks

Sharon Dirks

Adviseur Bankzaken
Roger Coenders

Roger Coenders

Adviseur Bankzaken
Hennie de Vries

Hennie de Vries

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Hennie adviseert u over uw verzekeringen en bankzaken. Ook staat Hennie voor de klas in de Week van het Geld en het hele jaar door met Eurowijs. Want jong geleerd is oud gedaan.
André Pelle

André Pelle

Erkend Hypotheekadviseur
Peter Grimbergen

Peter Grimbergen

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Sinds 2017 ben ik één van de adviseurs voor producten van RegioBank bij Van Veen Assurantiën. RegioBank vindt dat de binding met de klanten belangrijk is. Elk bezoek begint dan ook met een kopje koffie. Dit waardeer ik zeer. Bij de andere financiële instellingen merk je dat dit steeds minder wordt.
Peter Postel

Peter Postel

Financieel adviseur particulieren
Als financieel adviseur weet ik dat financiële zekerheid iets persoonlijks is en wil daarom mijn klanten graag beter leren kennen. Ik word een gelukkiger mens als ik iets voor mijn klanten en collega’s kan betekenen en hen verder kan helpen. Hierbij kan ik putten uit ruim 30 jaar ervaring en heb als uitgangspunt een lange termijnrelatie op basis van vertrouwen en persoonlijke aandacht.
Ruud van Aerssen

Ruud van Aerssen

Adviseur Bankzaken
Cindy van den Nieuwenhof

Cindy van Nieuwenhof

Adviseur Bankzaken
Voordat ik in 2020 bij Zekerheuts kwam, werkte ik jarenlang bij een verzekeringskantoor. Ik neem dus een flinke bank ervaring mee!
Felicia van Britsum

Felicia van Britsum

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Sinds begin 2016 werk ik bij Van Veen Assurantiën. Ik heb mij vanaf het begin gericht op bankzaken en help met alle plezier de klanten die hier binnenkomen en ons bellen met vragen hierover.
Floris Breugem

Floris Breugem

Adviseur bankzaken en Binnendienst Verzekeringen
Floris helpt u bij de dagelijkse bankzaken en adviseert over de betaal- en spaarproducten van RegioBank en verzekeringen.
Astrid de Jong

Astrid de Jong

Adviseur Bankzaken
Astrid is uw eerste aanspreekpunt in ons kantoor. Astrid helpt u bij uw dagelijkse bankzaken en adviseert u over de betaal- en spaarproducten van RegioBank.
Gerrit de Boer

Gerrit de Boer

Directeur
Gerrit-Jan van der Meer

Gerrit-Jan van der Meer

Hypotheekadviseur
John van der Meer

John van der Meer

Hypotheekadviseur
Jan-Jaap van der Deen

Jan-Jaap van der Deen

Hypotheekadviseur
Pauline Kuiper

Pauline Kuiper

Hypotheekadviseur
Ik wil dat klanten voelen dat ik meeleef op weg naar het vervullen van hun woonwens. Met een appje, mailtje of belletje houd ik ze daarom regelmatig op de hoogte van de status van hun hypotheek. Dat extra beetje service vind ik erg belangrijk.
Magriet Logtmeijer-Gelmers

Magriet Logtmeijer-Gelmers

Adviseur Bank- en Verzekeringszaken
Ik vind het belangrijk dat klanten een goed advies krijgen, zodat zij met een goed gevoel de deur uitlopen en graag nog eens terugkomen.
Tom Holtzer

Tom Holtzer

Eigenaar en Adviseur Bankzaken, Verzekeringen en Zakelijke Financieringen
Ik help klanten graag met alles wat ze nodig hebben. Laagdrempelig, met een lekker kopje koffie op ons mooie kantoor of bij de mensen thuis.
Marjorie Jager

Marjorie Jager

Bankmedewerkster
Ik werk al een aantal jaren bij RegioBank in Wierden en heb het er ontzettend naar mijn zin. Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuw pand, waar we meer ruimte hebben om klanten te ontvangen. Een mooi pand met een herkenbare uitstraling. Wees welkom!
Walther Willemsen

Walther Willemsen

Manager Bankzaken
Ik help klanten vooral met hun bankzaken, maar sta ook voor ze klaar als ze advies willen over hun verzekering of hypotheek.
Susan van Diepen

Susan van Diepen

Financieel Adviseur
Karin Keur

Karin Keur

Adviseur bankzaken
Ook bij Karin kunt u terecht met al uw vragen over bankzaken. Betrokken en persoonlijk, dat zijn eigenschappen die Karin hoog in het vaandel heeft.
Angèle Ravenek

Angèle Ravenek

Adviseur Bank en Verzekeringen
Bea Zijlstra

Bea Zijlstra

Ondersteunt de directie en binnendienst verzekeringen
Bea is graag het aanspreekpunt voor vragen aangaande uw (particuliere) verzekeringen en betalingen
Olav Kranendonk

Olav Kranendonk

Adviseur Bankzaken
Fred van Leeuwen

Fred van Leeuwen

Erkend MKB Adviseur en schadebehandelaar
Fred heeft alle kennis in huis om u goed te adviseren over uw zakelijke verzekeringen. Hij helpt u graag bij uw verzekeringen voor uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers.
Mark van Vliet

Mark van Vliet

Financieel Adviseur Hypotheken en verzekeringen
Mark adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek en (particuliere) verzekeringen.
Yvonne Fiddelers

Yvonne Fiddelers

Adviseur Verzekeringen
U kunt bij mij terecht met al uw vragen. Ik help u graag verder.
Max van der Heijden

Max van der Heijden

Adviseur Bankzaken
Ik werk doordeweeks op ons kantoor in Halsteren, maar sta elke woensdag voor u klaar in Breda.
Jeske Vermeer

Jeske Vermeer

Adviseur bankzaken
Ik voorzie u van een persoonlijk advies op maat. Het uitgangspunt is daarbij altijd uw wens.
Patricia Vervaart

Patricia Vervaart

Adviseur Bankzaken
Als adviseur van de Regiobank sta ik dicht bij u, onze klant, en neem ik nog echt de tijd voor u.
Raymond Pulles

Raymond Pulles

Financieel Adviseur
Astrid Unlandt

Astrid Unlandt

Adviseur Bankzaken en Verzekeringsadviseur
Miranda van Lutterveld

Miranda van Lutterveld

Binnendienstmedewerker
Ik word blij van het informele contact met onze klanten. Sommige vragen zijn best complex, maar ik zoek altijd naar een passende oplossing. Dat vereist een scherpe blik en een flinke dosis pit.
Gerrie Gielen

Gerrie Gielen

Bankzaken
Er bestaan geen domme vragen, alleen antwoorden die je wijzer maken.
Angelique Niessen

Angelique Niessen

Bankzaken
Wat het verschil maakt? Echt contact. In één persoonlijk gesprek wordt vaak meer duidelijk dan in tien standaard e-mails.
Dennis Klompmakers

Dennis Klompmakers

Financieel advies
Klanten verrassen, daar draait het om. Laatst belde een klant die in een scheiding lag. Kon ze nog met haar jonge kind in haar woning blijven? Ze was niet via ons verzekerd, maar we hebben het toch voor haar geregeld.
Aart Jonker

Aart Jonker

Schadebehandelaar, Particuliere Verzekeringen en Financieel Adviseur Hypotheken
Aart helpt graag bij het zo goed mogelijk behandelen van uw schade. Ook heeft hij veel kennis over verzekeringen en hypotheken.
Yvonne Spooren

Yvonne Spooren

Adviseur particulieren
Martijn Maas

Martijn Maas

Hypotheek- en financieel adviseur
Jolanda de Jong

Jolanda de Jong

Binnendienst Hypotheken en Financieel Advies
Voor de administratieve afhandeling van de hypotheekdossiers draai ik mijn hand niet om. Daarnaast help ik in voorkomende gevallen klanten met hun dagelijkse bankzaken.
Hein Adriaansen

Hein Adriaansen

Functioneel beheerder en Cliëntadviseur
Peter Dirks

Peter Dirks

Directeur-eigenaar en Financieel Specialist
Ik heb ruim 37 jaar ervaring. Alle facetten binnen de financiële dienstverlening houden me dagelijks bezig. Voor uw bedrijfsverzekeringen en zakelijke financieringsaanvragen kunt u bij me terecht!
Peter Dirks

Peter Dirks

Directeur-eigenaar en Financieel Specialist
Ik heb ruim 37 jaar ervaring. Alle facetten binnen de financiële dienstverlening houden me dagelijks bezig. Voor uw bedrijfsverzekeringen en zakelijke financieringsaanvragen kunt u bij me terecht!
Peter Dirks

Peter Dirks

Directeur-eigenaar en Financieel Specialist
Ik heb ruim 37 jaar ervaring. Alle facetten binnen de financiële dienstverlening houden me dagelijks bezig. Voor uw bedrijfsverzekeringen en zakelijke financieringsaanvragen kunt u bij me terecht!
Peter Dirks

Peter Dirks

Directeur-eigenaar en Financieel Specialist
Ik heb ruim 37 jaar ervaring. Alle facetten binnen de financiële dienstverlening houden me dagelijks bezig. Voor uw bedrijfsverzekeringen en zakelijke financieringsaanvragen kunt u bij me terecht!
Marlou Dirks

Marlou Dirks

Directeur interne zaken
Ronald Rook

Ronald Rook

Verzekeringsadviseur
Voor veel mensen ben ik het eerste aanspreekpunt voor zakelijke verzekeringen en andere vragen aan de telefoon of face-to-face.
Roy Krijnen

Roy Krijnen

Hypotheekadviseur
Roy is erkend financieel adviseur en uw eerste aanspreekpunt voor hypotheekzaken.
Ella Eindhoven

Ella Eindhoven

Binnendienst Verzekeringen
Ella regelt alle administratieve zaken tot in de puntjes.
Marja Nap-van Dolder

Marja Nap-van Dolder

Binnendienst verzekeringen
Marja regelt onder andere de controle van de verzekeringspolissen. Zij is van vele markten thuis. Zij helpt u graag verder.
Karin de Geus

Karin de Geus

Verzekeringsadviseur
Stijn Bevelander

Stijn Bevelander

Adviseur bankzaken
Denkt u na over een overstap met uw bankzaken? Twijfel niet langer, maar neem contact op. Ik leg u graag in een gesprek uit hoe eenvoudig het is.
Lisa Marie Strijbosch

Lisa Marie Strijbosch

Adviseur bankzaken
Bankzaken lastig? Ik ga graag met u in gesprek voor een duidelijke uitleg!
Karin van Haaften

Karin van Haaften

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Bij Overbeeke werken we hard voor de waardering van onze klanten. Ik zie het als mijn uitdaging om mensen met vragen of onzekerheid zó te adviseren dat ze blij en tevreden vertrekken.
Ilse Wolters

Ilse Wolters

Medewerker binnendienst
Ik help klanten met het openen van betaal- en of spaarrekeningen. Ik neem graag de tijd om al hun vragen te beantwoorden. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s die zich bezighouden met particuliere verzekeringen en hypotheken.
Emmy van Doornspeek

Emmy van Doornspeek

Employer Benefits adviseur
Na vijftien jaar bij dit kantoor ben ik van alle markten thuis. Ik begeleid zakelijke klanten als ze zieke medewerkers hebben, en schiet te hulp bij financiële vragen. Daarnaast open ik rekeningen en weet ik veel van bedrijfspensioenregelingen. Voor RegioBank regel ik vooral de zakelijke aanvragen.
Anita

Anita

Adviseur bankzaken
Totaal ontzorgen is ons doel. Wij nemen u het werk uit handen. Als u ons het vertrouwen geeft, geven wij u er optimale dienstverlening voor terug.
Annet

Annet

Adviseur bankzaken
Ik begeleid u graag van a tot z. Of het nu gaat om geld storten of een hypotheek afsluiten, ik sta voor u klaar.
Edwin

Edwin

Kantoormanager & adviseur zakelijk verzekeren
Bij ons bent u geen nummer, wij geven u persoonlijke aandacht. Graag gaan we met u een relatie aan voor de lange termijn. We zijn uw financiële vriend.
Gerrit van der Bosch

Gerrit van der Bosch

leidinggevende RegioBank en Assurantiekantoor, en adviseur bankzaken
Ik merk aan de klanten dat ze het erg fijn vinden om lokaal hun bankzaken te regelen. Daar word ik natuurlijk ook blij van.
Diane van den Bosch

Diane van den Bosch

schadebehandelaar en adviseur bankzaken
Het persoonlijke contact met onze klanten maakt RegioBank zo’n fijne bank. Waar andere banken de drempel voor contact verhogen, blijft die bij RegioBank standaard laag.
Anja Smits-van Leeuwen

Anja Smits-van Leeuwen

verzekeringsadviseur particulier/zakelijk en adviseur bankzaken
Het is prettig dat we een totaalpakket kunnen aanbieden. En ik hou van de persoonlijke sfeer. Klanten kunnen bij ons kantoor zo nog even binnen lopen. Dat is fijn.
Evelien van der Weide

Evelien van der Weide

receptioniste/telefoniste en adviseur bankzaken
Ik word blij van een tevreden klant. Van een spaarrekening openen tot een creditcard aanvragen: als ik iemand kan helpen is mijn dag goed.
Niels Kliebisch

Niels Kliebisch

Vestigingsmanager en zakelijk adviseur
Yolanda Weijers

Yolanda Weijers

Particulier adviseur binnendienst & RegioBank adviseur
Martijn van Horne

Martijn van Horne

Particulier adviseur binnendienst & RegioBank adviseur
Dorothe Evers

Dorothe Evers

Particulier adviseur binnendienst & RegioBank adviseur
Danielle Koppens

Danielle Koppens

Particulier adviseur binnendienst & RegioBank adviseur
Katinka Stas

Katinka Stas

Adviseur Bankzaken en Particuliere Verzekeringen
Zoekt u een luisterend oor, dan bent u bij mij aan het goede adres. Met mijn 35 jaar bankervaring denk ik graag met u mee en kan ik u helpen met een deskundig advies mbt regelen van uw bankzaken en verzekeringen. Het feit dat je gewoon binnen kunt lopen als er iets speelt en we onze klanten kennen maakt ons contact persoonlijk en laagdrempelig.
Carla

Carla

Schadebehandelaar
Als Maud of Daniëlla er niet zijn, help ik u met kleine bankzaken zoals geld storten, overboeken of opnemen.
Maud

Maud

Adviseur bankzaken en verzekeringsadviseur
Hoe ingewikkeld het probleem ook is: ik zoek altijd naar een passende oplossing. Als een klant tevreden naar huis gaat, ben ik helemaal blij.
Monique Wissink

Monique Wissink

Adviseur Bancair/Marketing & Communicatie
Ik help de klant met advies over bankzaken, zodat hij of zij financiële rust ervaart.
Irene Vredegoor

Irene Vredegoor

Adviseur Bancair/Consumptief Krediet
Klanten adviseren aan de balie of aan de telefoon – het persoonlijke contact met klanten spreekt mij erg aan.
Patricia Postulart

Patricia Postulart

Adviseur Bancair/Verzekeren
Ik help klanten met inzicht krijgen in hun financiële- en verzekeringszaken.
Suzan Wanders-Heveling

Suzan Wanders-Heveling

Teamleider Bancair
Ik help klanten graag door mee te denken.
Foto van Marjan de Wit

Marjan de Wit

Adviseur bankzaken
Ik verwelkom de klanten bij binnenkomst. Samen met hen kijk ik hoe ik ze het best kan helpen en ondersteunen. Waar nodig geef ik uitleg en ontzorg ik de klant.
Foto van Yvonne van Mullekom

Yvonne van Mullekom

Adviseur bankzaken
Vooruitdenken voor klanten vind ik belangrijk. Het is een mooie uitdaging om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dat extra stapje zet ik graag.
Mia Messink-Lammers

Mia Messink-Lammers

Adviseur Bancair/Consumptief Krediet
Ik vind het fijn dat ik voor onze klanten klaar mag staan. Ik help ze met alle vragen die zij hebben. Een tevreden klant maakt mijn dag weer goed.
Sharon Troost

Sharon Troost

Medewerker Hypotheken, Leven en Bank
We bouwen een band op met onze klanten. Daardoor kunnen we hen goed advies geven.
Ineke Bremer

Ineke Bremer

Eigenaar
Samen met de klant bekijken we wat nodig is en hoe we dit op de beste manier kunnen regelen. In goede, maar ook in mindere tijden denken we graag met onze klanten mee.
Marco Hage

Marco Hage

Adviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen
Tot een goede oplossing komen, dat vind ik belangrijk. Het liefst zo voordelig mogelijk, het gaat tenslotte wel over andermans portemonnee. Maar kwaliteit staat altijd op de eerste plaats.
Brenda Wit

Brenda Wit

Adviseur bankzaken en adviseur particulier
Ik vind het prettig dat we een kantoor zijn waar onze klanten met elke vraag terecht kunnen. Samen vinden we altijd wel een passend antwoord.
Boukje Verplanke

Boukje Verplanke

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere schadeverzekeringen
We zijn een klein team. Daardoor zijn we flexibel, en is ons werk heel afwisselend en divers. Het is bij ons nooit saai.
Sandra Witte

Sandra Witte

Adviseur particuliere en zakelijke schadeverzekeringen
Laagdrempelig. Zo kan ik ons kantoor wel omschrijven. Ons contact met klanten is heel prettig en makkelijk. Netjes en servicegericht, maar niet te formeel.
Bart van der Sterren

Bart van der Sterren

Eigenaar en adviseur zakelijk
Persoonlijk aandacht en oprechte interesse is wat ons werk zo leuk maakt.
Davey Janssen

Davey Janssen

Adviseur zakelijk en RegioBank
Ik vind het belangrijk om goed en persoonlijk contact te hebben met klanten, zodat zij zich op hun gemak voelen. Ik wil hen totaal ontzorgen op financieel gebied, waaronder de bankzaken.
Lineke Kempen

Lineke Kempen

Schadebehandelaar en adviseur RegioBank
Het geeft mij voldoening als klanten positief verrast reageren door net dat stapje verder te gaan. Het is elke keer opnieuw een leuke uitdaging om de daadwerkelijke vraag boven water te krijgen.
Carin Coppis

Carin Coppis

Mede-eigenaar
Samen met Mark ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van ons kantoor. Ik kan enorm genieten van een tevreden klant. Ik ben schadespecialist en vind het fijn om problemen op te lossen.
Mark Coppis

Mark Coppis

Mede-eigenaar
Hypotheken zijn mijn specialiteit. Daarnaast ben ik adviseur bankzaken, en adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen. Ik ben pas tevreden als ik zie dat mijn klanten de materie begrijpen. Als het nodig is, leg ik het nog eens uit. Een hypotheek moet een weloverwogen keuze zijn.
Mick Vullings

Mick Vullings

Adviseur bankzaken
Ik ben adviseur bankzaken en doe de particuliere- en zakelijke verzekeringen. Daarnaast ben ik junior hypotheek adviseur. Mijn werk is ontzettend gevarieerd, iedere klant is anders. Dat maakt het werk hier zo leuk.
Nina Goes

Nina Goes

Adviseur bankzaken
Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van RegioBank, daarnaast ondersteun ik Carin met de schadeafhandeling. Ik geniet van het contact met klanten en help ze graag. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is.
Hetty Aerts-de Kruijf

Hetty Aerts-de Kruijf

Adviseur bankzaken
Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt en de administratie klopt.
Foto van Ida Pruijssers

Ida Pruijssers

Adviseur bankzaken
Ik ben blij met de producten van RegioBank, maar houd vooral van het warme contact met onze klanten.
Mirella Thielen

Mirella Thielen

Binnendienst zakelijk adviseur en adviseur bankzaken
Het is fijn dat ik de klant op een persoonlijke manier kan helpen.
Jeroen Brokke

Jeroen Brokke

Particulier adviseur en adviseur bankzaken
Iedere inwoner van Gilze en omstreken verdient een bank in de buurt.
Ilona van den Hout

Ilona van den Hout

Adviseur bankzaken
Klanten komen bij ons voor een totaalervaring. Wij leren ze écht kennen en adviseren altijd wat het best bij ze past.
Catriona Broekhuijsen

Catriona Broekhuijsen

Adviseur Bankieren
Ik help u graag met al u vragen over uw bank- en spaarrekening, internetbankieren en overstappen. Voor jong en oud. Geen vraag is mij te gek. Dus stel hem gerust.
Thijs Schippers

Thijs Schippers

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere verzekeringen
Maroesja Scheers

Maroesja Scheers

Adviseur bankzaken en adviseur particuliere verzekeringen
Bij Maroesja kunt u terecht met al uw vragen over bankzaken. Ook houdt Maroesja zich bezig met overige financiële zaken.
Richard de Vos

Richard de Vos

Eigenaar
Wij streven ernaar om onze relaties financieel te ontzorgen door een brede financiële dienstverlening onder één dak aan te bieden.
Foto van Jolanda Diepenhorst

Jolanda Diepenhorst

Adviseur RegioBank en verzekeringen
Adriaan Osseweijer

Adriaan Osseweijer

Hypotheekadviseur
Ik adviseer klanten al 35 jaar met veel plezier over hypotheken en particuliere verzekeringen. Door deze jarenlange ervaring ken ik veel verschillende geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen, waardoor ik u optimaal kan adviseren.
Dennis Hoke

Dennis Hokke

Salarisadministrateur
U kunt bij mij terecht voor de totale ontzorging van uw salarisadministratie. Daarnaast help ik u graag bij het voeren van een efficiënte boekhoudadministratie.
Tom Pipping

Tom Pipping

Bedrijfsadministrateur MKB
Ik vind het leuk om altijd klaar te staan voor de klant door vragen snel te beantwoorden, en te helpen bij het oplossen van problemen.
Arda Waakop Reijers

Arda Waakop Reijers

Adviseur particuliere verzekeringen
Het allerleukste aspect aan mijn werk is en blijft het persoonlijke contact met de klant.
Justin Moerland

Justin Moerland

Bedrijfsadministrateur MKB
Mijn drijfveer is u te ontzorgen op het gebied van administratie, jaarrekeningen en aangiften zodat u zich kunt focussen op uw core business.
Huib-Jan Bom

Huib-Jan Bom

Adviseur verzekeringen
Verzekeren is een kwestie van vertrouwen. Samen op zoek naar een passende verzekeringsoplossing voor uw onderneming.
Bas de Vogel

Bas de Vogel

Binnendienstadviseur particulier en Adviseur RegioBank
U kunt bij Bas terecht met al uw vragen en wensen rondom particuliere verzekeringen. Bas zorgt ervoor dat uw risico’s goed worden afgedekt. Ook is hij specialist op het gebied van RegioBank producten. Neem gerust contact op.
Foto van Githa Aerts

Githa Aerts

Medewerker bankzaken en marketing
Graag help ik u met uw particuliere betaal- of spaarrekening. Ook kunt u terecht voor het huren van een safeloket. Heeft u vragen? Neem even contact op of loop gerust een keer binnen.
Marieke van Roon

Marieke van Roon

Adviseur Bankzaken
Bij ons wordt u nog persoonlijk verwelkomd. Ik geloof dat dichtbij en persoonlijk werkt.
Gerben Slingerland

Gerben Slingerland

Eigenaar, adviseur zakelijk
John Willems

John Willems

Hypotheekadviseur
Ancella Raaijmakers

Ancella Raaijmakers

Financieel adviseur
Met ruim 25 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening ga ik graag voor u op zoek naar de best passende oplossing voor uw bank- en/of verzekeringszaken.
Marjolein Bastiaansen

Marjolein Bastiaansen

Financieel adviseur
Ik adviseer u graag over uw bankzaken en verzekeringen. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we uw situatie om zo tot een passend advies te komen. U persoonlijk beter leren kennen vind ik belangrijk.
Gerda Anbeek

Gerda Anbeek

Adviseur Bankzaken
Diana Ooms

Diana Ooms

Adviseur Bankzaken
Dave Klein Gunnewiek

Dave klein Gunnewiek

Hypotheekadviseur
Ik ben dagelijks met onze klanten in gesprek. Ik geef ze onafhankelijk advies en help bij het maken van de juiste keuze. Dat, én het persoonlijke contact met de klant, maakt mijn werk zo leuk.
Alex de Graaf

Alex de Graaf

Adviseur Bankzaken
Het leukste aan mijn werk vind ik de verhalen die loskomen als ik met klanten in gesprek ben over hun financiële zaken.
Chantel Buijs

Chantel Buijs

Adviseur Bankzaken
Omdat ik in Lopik woon kennen veel klanten mij al. Dat is prettig samenwerken.
Vincent Ruijg

Vincent Ruijg

Adviseur
Agatha Slootweg

Agatha Slootweg

Adviseur
Lian Hermans-Vissers

Lian Hermans-Vissers

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Diana Vranken

Diana Vranken

Eigenaar, Adviseur bankzaken en Verzekeringsspecialist
Ik ben hulpvaardig en zorg dat ik de vragen van mijn klanten kan oplossen. Ze weten dat ze hier altijd terecht kunnen. Ik denk dat het voor de meeste mensen wel prettig is dat ze mij uit het dorp kennen. Dan loop je toch makkelijker binnen.
Maarten de Heer Kloots

Maarten de Heer Kloots

Directeur
Ik geloof erin dat eerlijk en deskundig advies altijd de basis moet zijn van een bedrijf als het onze. Aan het eind van de dag telt vooral het klantbelang.
Stefanie de Heer Kloots

Stefanie de Heer Kloots

Adviseur
We hebben met veel van onze klanten goed en persoonlijk contact. Hoe langer je hier werkt, hoe beter de band tussen jou en de klant wordt. Ik vind het belangrijk om te investeren in die persoonlijke relatie. Veel klanten hebben ook behoefte aan een informeel gesprek.
Josette van Dam

Josette van Dam

Leidinggevende
‘“Wat fijn dat jullie er nog zijn” en “Jullie blijven toch wel?” Dit zijn twee opmerkingen die we vaak van klanten horen. Nu ben ik geboren en opgegroeid in Zuidland en ken daardoor veel mensen persoonlijk. Dat is natuurlijk een voordeel en ook makkelijker om je in de situatie van de klant in te leven. Al bijna 20 jaar werk ik hier met veel plezier.”
Marianne Versteeg-Heerebrand

Marianne Versteeg-Heerebrand

Persoonlijke aandacht kunnen geven aan onze klanten binnen de huidige samenleving vind ik erg belangrijk.
Nelleke Schep-Lakerveld

Nelleke Schep-Lakerveld

Als u ons kantoor binnenloopt ben ik uw eerste aanspreekpunt aan de balie. Ik help u met veel plezier, met zowel kleine als lastige vragen.
Nicolette van Dam

Nicolette van Dam

Met mijn kennis van bank- en hypotheekzaken maak ik de financiële wereld voor klanten graag wat eenvoudiger.
Frank Rikken

Frank Rikken

Marc Rikken

Marc Rikken

Saskia Winkelhorst

Saskia Winkelhorst

Yvonne Ubachs

Yvonne Ubachs

Annet Kusters

Annet Kuster

Karina van den Mosselaar

Karina van den Mosselaar

Adviseur Bankzaken
Wat wil iemand graag; meedenken en daarbij zo goed mogelijk aansluiten met wat wij kunnen bieden. Voor uw bankzaken ga ik deze uitdaging graag met u aan. Daarnaast verzorg ik de boekhouding voor al onze kantoren en spits ik me toe bepaalde verzekeringsgebieden. Hierdoor ontstaat een afwisseling in werkzaamheden die heel goed bij mij past. U kunt mij zowel op ons kantoor in Lichtenvoorde als in Groenlo tegenkomen.
Manon Jochems

Manon Jochems

Bankadviseur
Manon vindt het belangrijk dat u met een goed gevoel de deur uit gaat en dat u vakkundig bent geholpen. Dankzij onze kennis en ervaring zorgen wij voor een passende oplossingen voor financiële complexe zaken. Wij gaan een uitdaging niet uit de weg.
Anita Vermeulen

Anita Vermeulen

Bankadviseur
Anita is betrokken met haar klanten en vindt het belangrijk dat u altijd zonder afspraak kunt binnenlopen. Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij zaken omtrent pensioenopbouw begrijpelijk.
Sonja de Haan

Sonja de Haan

Financieel administratief medewerkster
Tessa Steenbakkers

Tessa Steenbakkers

Adviseur bankzaken, Schadebehandelaar en Commercieel binnendienst particuliere verzekeringen
Ik krijg veel energie van het dagelijks contact met onze klanten. Het doet mij goed als een klant tevreden de deur uitgaat.
Jolanda Goedmakers

Jolanda Goedmakers

Adviseur Bankzaken
Ik hou ervan om met een klant een financieel plaatje te schetsen.
Angela Klomp

Angela Klomp

Eigenaar en hypotheekadviseur
Klanten kunnen bij mij terecht voor het aanvragen van een hypotheek.
Stephan Sneijder

Stephan Sneijder

Verzekeringsadviseur
Ik help klanten graag met het sluiten van een passend verzekeringspakket en het indienen van schades. Daarnaast adviseer ik over pensioen en spaarpolis.
Wendy van Wijchen

Wendy van Wijchen

Hypotheekadviseur
Klanten kunnen bij mij een hypotheek aanvragen.
Imka Kooijmans

Imka Kooijmans

Verzekeringsadviseur
Jasper Lenkens

Jasper Lenkens

Verzekeringsadviseur
Klanten kunnen via mij een passend verzekeringspakket afsluiten, en ik help ze met het indienen van schades.
Hessel Bais

Hessel Bais

Al meer dan 20 jaar werk ik met plezier in het bankwezen. Mijn passie is klanten goed te informeren en te adviseren op financieel gebied. Daar sluiten de rekeningen van RegioBank mooi op aan. U bent altijd welkom bij ons op kantoor!
Carla Sander

Carla Sanders

Bankadviseur
Ik help klanten graag met het openen van een betaal- of spaarrekening van RegioBank, of met lijfrenterekeningen.
Henk van Erven

Henk Bultman

directie en hypotheek adviseur
Ben van Loenen

Ben van Loenen

buitendienst adviseur
René Bultman

René Bultman

buitendienst adviseur en schade afhandeling
Christian Bultman

Christian Bultman

adviseur particulier, schade afhandeling en RegioBank
Gerjo Helmholt

Gerjo Helmholt

adviseur particulier en RegioBank
Rik van Erven

Rik van Erven

adviseur particulier
Hans Jansen

Hans Jansen

adviseur particulier
Rosanne Ridderinkhof

Rosanne Ridderinkhof

adviseur particulier en hypotheken
Hetty Beekhof

Hetty Beekhof

adviseur particulier en hypotheken
Ingrid Martlé-Faes

Ingrid Martlé-Faes

Adviseur bankzaken
Luc Schuurkes

Luc Schuurkes

Financieel adviseur
Bij mij kunt u terecht voor al uw vragen over bankzaken, hypotheek en particuliere verzekeringen. Ik help u graag met het adviseren van diensten die bij uw situatie en wensen aansluiten.
Renee van Hal

Renee van Hal

Adviseur Particulieren
U kunt bij mij terecht of het openen van een rekening, vragen omtrent uw bankzaken. Ook help ik u met uw particulieren verzekeringen, het offreren, aanvragen, beheren en het behandelen van schades.
Greet Blok

Greet Blok

adviseur zakelijk
Linda Schakenraad

Linda Schakenraad

Werkzaam voor RegioBank en Makelaardij
Klanten kunnen met bankgerelateerde vragen en vragen over woningen bij mij terecht. Ik help de klant graag met bankzaken en ondersteun onze afdeling makelaardij.
Foto van Marlie Wanten

Marlie Wanten

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Mayke Coopmans

Mayke Coopmans

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Joke Hol-van de Kamp

Joke Hol-van de Kamp

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Voor velen in Lunteren is Joke een bekend gezicht. Heeft u vragen over uw verzekeringen of bankzaken? Zij neemt graag de tijd u alles uit te leggen.
Anja Borjans

Anja Borjans

Medewerkster binnendienst
Tonny Delhez-Koijen

Tonny Delhez-Koijen

Medewerkster binnendienst
Femke Hendrix

Femke Hendrix

Adviseur bankzaken
Paulien Spaans-Schilder

Paulien Spaans-Schilder

Adviseur Bankzaken
Ik werk sinds 2003 in het bankwezen en ben in 2018 bij nemassdeboer begonnen als adviseur bankzaken voor RegioBank. Het persoonlijke contact met de klant is voor mij een fijn aspect van mijn werk. Daar past RegioBank als de persoonlijke bank bij u in de buurt goed bij.
Diane van Boxtel

Diane van Boxtel

Adviseur RegioBank / Relatiebeheerder Leven
Doen wat je belooft, dat staat bij mij hoog in het vaandel. Naast bankzaken adviseer ik ook over lijfrente-, overlijdensrisico- en uitvaartpolissen.
Marjo Beekman

Marjo Beekman

Administratief medewerker
Ik ben uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon en aan de balie. Klantvriendelijkheid vind ik het belangrijkste dat er is. Ik zal u altijd passend advies geven.
Wendy Klompmaker

Wendy Klompmaker

Binnendienstmedewerker
Michelle Opzitter

Michelle Opzitter

Commercieel & Administratief medewerkster
Vooral de diversiteit en het persoonlijk contact met klant maar ook zeker met mijn collega's waardeer ik. Geen vlot gebabbel maar wel vlot handelen, de mogelijkheid om aanspreekpunt te zijn op alle financiële vlakken.
Brigitta J. Jager-Baard

Brigitta J. Jager-Baard

Erkend Financieel Adviseur, Adviseur Particulier
Bij Bakker-Bloem is mij opgevallen dat we juist investeren in lange termijn relaties en wederzijds vertrouwen. Dat gevoel probeer ik mee te geven aan klanten die binnenstappen. Rustig blijven en duidelijke uitleg geven bij (grote) financiële beslissingen.
Audrey Janssen

Audrey Janssen

Tristan Knapen

Tristan Knapen

Commerciële Binnendienst Zakelijk
In dienst sinds 2017 en werkzaam als binnendienstmedewerker voor zakelijke verzekeringen en hypotheken. Als de hypotheekofferte binnen is, is Tristan uw contactpersoon en zorgt er samen met de adviseur voor dat de aanvraag correct wordt afgerond.
Thijs Hebben

Thijs Hebben

Adviseur Hypotheken
Thijs is hypotheekadviseur en sinds begin 2019 werkzaam in ons team. Hij is zeer geïnteresseerd in financiële zaken en breidt zijn kennis steeds verder uit. Ook hij kan u verder helpen met diverse verzekeringen, zowel Schade- als Levensverzekeringen.
Henriëtte Hanegraaf

Henriëtte Hanegraaf

Adviseur
Of het nu kleine administratieve klusjes zijn of een hypotheekaanvraag van a tot z: ik regel het.
Kim van Zutphen

Kim van Zutphen

Adviseur
Ik ben niet graag gebonden aan één taak, en dat is goed nieuws voor u als klant. Ik kan veel tegelijk en voer al die taken goed uit.
Rob van Heugten

Rob van Heugten

Eigenaar en oprichter
Geen vraag is voor mij te gek. Klanten weten dat ze altijd bij me terecht kunnen.
Nel van den Maagdenberg

Nel van den Maagdenberg

schadeafhandeling
Jolanda Rommers-Frijters

Jolanda Rommers-Frijters

commercieel medewerkster en degene die u begroet op de dagen dat Cathy niet werkt
Ik vind persoonlijk contact erg belangrijk, dus loop gerust binnen voor hulp of uitleg over al uw bankzaken. Ik sta voor u klaar.
Janneke van den Berg

Janneke van den Berg

hypothecair ondersteuner
Yvette Hukkelhoven

Yvette Hukkelhoven

Manager, Adviseur Hypotheek, Vermogen & Inkomen en Verzekeringen particulier en zakelijk
Naast mijn managementtaken ben ik er, als adviseur hypotheken, vermogen & inkomen en verzekeringen, vooral om u de best passende oplossing voor uw persoonlijke omstandigheden te bieden.
Wobbe de Vries

Wobbe de Vries

Schadebehandelaar en Budgetcoach
Als schadebehandelaar en budgetcoach ben ik uw aanspreekpunt bij schade. Mijn streven is hierbij de schade zo snel en zorgvuldig mogelijk af te handelen.
Viola Zuidweg

Viola Zuidweg

Adviseur Bankzaken & Verzekeringen
Sinds 2006 ben ik werkzaam in het bankwezen. Als Adviseur Bankzaken en verzekeringen staat de klant bij mij centraal. De RegioBank is een bank dat midden in de samenleving staat met een vestiging in Zoeterwoude dorp. Persoonlijk contact staat bij mij voorop.
Alex Hornhuis

Alex Hornhuis

Mechtelt Schotanus

Mechtelt Schotanus

Peter Hornhuis

Peter Hornhuis

Wilco Klasen

Wilco Klasen

Jacqueline Breure

Jacqueline Breure

Erwin Gram

Erwin Gram

Ad Henkelman

Ad Henkelman

Adviseur Bankzaken
Ik voorzie u graag van deskundig advies en zorg ervoor dat u na een adviesgesprek tevreden naar huis gaat.
Foto van Leonie Welten

Leonie Welten

Foto van Johan Schriks

Johan Schriks

Foto van Daniëlle Heijen

Daniëlle Heijnen

Monique Vos-van Wijnen

Monique Vos-van Wijnen

Adviseur in; Inkomen, Schade- en Zorgverzekeringen
Anja van Doren

Anja van Doren

Adviseur in; Hypotheken, Inkomen, Vermogen, Kredieten, Schade- en Zorgverzekeringen
Hans van der Linde

Hans van der Linde

Adviseur in; Kredieten, Schade- en Zorgverzekeringen
Angelique Geerts-vd. Bogaert

Angelique Geerts-vd. Bogaert

Adviseur in; Kredieten, Schade- en Zorgverzekeringen
Bart van Beurden

Bart van Beurden

Verzekeringen
U staat centraal in onze werkwijze. Uw persoonlijke situatie en wensen dienen altijd als leidraad.
Simone Spee

Simone Spee

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen particulier
Ik sta als adviseur bankzaken en particuliere verzekeringen klaar om uw vragen te beantwoorden en met u mee te denken. ‘’Gewoon goede producten met een heldere uitleg.’’ Dit is waarvoor u bij ons terecht kunt.
Lilian Hameleers

Lilian Hameleers

Adviseur bankzaken
Het ‘huiskamer’ gevoel spreekt me aan. U hoeft geen nummertje te trekken. Niet het afsluiten van het product, maar de dienstverlening daaromheen is van grote waarde voor mij!
Conny Poland

Conny Poland

Adviseur bankzaken & schadeverzekeringen
Contact met mensen, dat spreekt mij aan. Een persoonlijke benadering, zowel telefonisch als op kantoor. Ik ben pas tevreden als de klant ook tevreden is!!!
Sandra Bouman

Sandra Bouman

Adviseur Bankzaken
Het contact met mensen, dat spreekt mij aan. Het geeft mij voldoening als mensen tevreden zijn en hun vragen zijn beantwoord.
Peter den Hollander

Peter den Hollander

Adviseur zakelijke verzekeringen
Mia Helwegen

Mia Helwegen

Eigenaar
Wat ik zo leuk vind aan onze RegioBank-klanten is dat ze er heel bewust voor kiezen hun bankzaken in de buurt te regelen, in plaats van alles digitaal op afstand te doen.
Manon Bonten

Manon Bonten

Adviseur bankzaken en al vijftien jaar de rechter- en linkerhand van Mia
Helpt u, net als Mia, met al uw bankzaken.
Chantal Kok

Chantal Kok

Bank- assurantieadviseur en schadebehandelaar
Als u schade hebt is zij het eerste aanspreekpunt. Vanaf schademelden tot ondersteunen van het schadeproces bent u bij Chantal aan het juiste adres. Ook adviseert ze u in bankzaken en particulieren verzekeringen. “Het persoonlijke contact met klanten zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik streef ernaar dat klanten een goed gevoel aan een gesprek overhouden en ben altijd bereid om een stapje extra te doen voor de klant”
Henrieke Kamperman

Henrieke Kamperman

Adviseur bankzaken
Ine Wolterink

Ine Wolterink

Adviseur bankzaken
Linda Wezinkhof

Linda Wezinkhof

Adviseur particuliere verzekeringen en Adviseur bankzaken
Jacquelien de Pooter

Jacquelien de Pooter

Adviseur Particulier
Gerhard Oosterveld

Gerhard Oosterveld

Zakelijk adviseur en hypotheekadviseur
Robert Ritsema

Robert Ritsema

Zakelijk en particulier adviseur verzekeringen.
Corné Ritsema

Corné Ritsema

Kantoormanager en bankzaken
Ik zorg er als kantoormanager voor dat de organisatie op rolletjes loopt en help RegioBank-klanten aan de balie.
Nicole van Lierop

Nicole van Lierop

Financieel adviseur
Heeft u financieel advies nodig over bijvoorbeeld verzekeringen, inkomen of uw hypotheek? Dan ben ik er voor u. Ook help ik u bij uw bankzaken.
Karin van Heesbeen

Karin van Heesbeen

Adviseur bankzaken
Ik help klanten aan de balie met al hun bankzaken. Van geld storten en opnemen, tot het openen van een rekening.
Marc Beers

Marc Beers

Directeur
Marcel Frenken

Marcel Frenken

Financieel adviseur
Kim Habets

Kim Habets

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Marloes Huijnen

Marloes Huijnen

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Nicole Meijs

Nicole Meijs

Adviseur verzekeringen en bankzaken
Geert Strabbing

Geert Strabbing

Bank- en verzekeringsadviseur
Sinds 1979 werkzaam in het verzekeringsvak. Eerst 8 jaar als medewerker bij een grote verzekeraar en van 1987 tot 2015 zelfstandig verzekeringsadviseur in Zuidbroek. Begin 2015 is Assurantiekantoor Strabbing op gegaan in Huis Verzekeringen, waar u nu ook nog een beroep op mij kunt doen als Adviseur voor al uw verzekeringen en schade behandeling.
John Huis

John Huis

Directeur
Ik startte mijn bedrijf Huis Verzekeren en hypotheken in 1989. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen bij Huis kan binnenlopen, in de vestigingen in Zuidbroek en Exloo.
Henk Stuy

Henk Stuy

Eigenaar/administrateur en adviseur bankzaken
Alweer ruim veertig jaar ben ik werkzaam in de administratieve branche. Ons kent ons, zonder poespas en om klanten te kunnen helpen met hun financiële zaken geeft mij veel voldoening.
Mineke Duffener-van der Maas

Mineke Duffener-van der Maas

Administrateur en adviseur bankzaken
Ik ben hier sinds 1 november 2000 werkzaam. Het mooie aan mijn werk is het contact met de klanten. Het geeft mij veel voldoening om de klanten van a tot z te mogen helpen met hun bankzaken.
Rianne Pepping-Jumelet

Rianne Pepping-Jumelet

Administrateur en adviseur bankzaken
Toen ik begon met werken bij Administratiekantoor Stuy was ik heel snel vertrouwd met mijn collega's en de klanten. Ik streef ernaar om de klant zo goed mogelijk en naar tevredenheid te kunnen helpen.
Arjan Kobus

Arjan Kobus

Financieel Adviseur en eigenaar
Mijn passie is om mensen te helpen met de belangrijkste aankoop in hun leven: de eigen woning. Ik help en denk graag mee. Ik leg helder en duidelijk uit wat u te wachten staat, al meer dan 25 jaar.
Ellen Lankheet

Ellen Lankheet

Receptioniste en RegioBank Adviseur
Ik ben graag het vertrouwde gezicht bij wie u terecht kunt met al uw vragen over bankzaken. Mijn jarenlange ervaring in de bankwereld zet ik graag in om u van dienst te zijn.
Maarten Nijland

Maarten Nijland

Financieel Adviseur en eigenaar
Mijn passie is om mensen financieel inzicht te geven in hun persoonlijke situatie en daarbij te ontzorgen. Ik denk in oplossingen en kijk breder en verder dan de directe klantvraag om te verrassen.
Willy Eijkenboom

Willy Eijkenboom

Ik sta als adviseur verzekeringen en hypotheken voor u klaar en helpt u graag onder het genot van een kopje koffie.
Robert Goossens

Robert Goossens

Ik behandel als directeur en adviseur hypotheken met plezier al uw vragen over hypotheken, maar weet ook alles van verzekeringen en bankzaken.
Kevin Piëtte

Kevin Piëtte

Ik geniet er vooral van als het contact met de klant losjes verloopt en ik zijn vraag of probleem kan oplossen.
Joep van Heugten

Joep van Heugten

Adviseur
Mark van de Broek

Mark van den Broek

Adviseur bankzaken
Jolanda Pisters

Jolanda Pisters-Mertens

Bankzaken en particuliere verzekeringen
Cindy Zusterzeel

Cindy Zusterzeel-Storms

Hypotheekadvies en bankzaken
Jeanine Storms

Jeanine Storms

Hypotheekadvies, verzekeringen algemeen, bank- en belastingzaken
Corrie Bronkhorst

Corrie Bronkhorst

Medewerker RegioBank
Het is fijn om samen met een gezellig team de mensen van dienst te kunnen zijn zodat zij tevreden de deur uit gaan en graag terugkomen.
Karina Dijkxhoorn

Karina Dijkxhoorn

Adviseur Bankzaken
Lang wachten is frustrerend. Kan ik u niet meteen een antwoord geven? Dan zoek ik het voor u uit en bel ik u erover terug
Louise van den Akker

Louise van den Akker

Adviseur Bankzaken en Vermogen
Ik heb ervaring als verzekeringsadviseur Vermogen en help u graag op weg met de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Ik word blij als u goed geholpen bent.
Paul Has

Paul Has

Financieel Adviseur / Consultant / Trainer & coach
Kaylee Primowees

Kaylee Primowees

Financieel adviseur
Na mijn studie ben ik hier in 2016 in dienst getreden. Mijn werkzaamheden zijn het ondersteunen van de adviseur bij de hypotheekdossiers en de dagelijkse bankzaken uitvoeren.
Duncan van Dijk

Duncan van Dijk

Adviseur Dagelijkse Bankzaken
Sara Mendes

Sara Mendes

Adviseur bankzaken en vermogen
Marlene Visser

Marlene Visser

Financieel adviseur, gecertificeerd financieel planner en buitendienstmedewerkster
Linda Rijnberg

Linda Rijnberg

adviseur bankzaken, verzekeringen en kredieten
Daniëlle Rietdijk

Daniëlle Rietdijk

Klantadviseur Bankzaken en Commercieel Medewerker Binnendienst
Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij mij hoog in het vaandel. Of u nu komt voor het openen van een rekening, een adreswijziging of uitleg over internetbankieren: ik sta voor u klaar.
Dominique Schijven-Vos

Dominique Schijven-Vos

Adviseur Bankzaken
Karen de Kort - van Oostrom

Karen de Kort - van Oostrom

Adviseur RegioBank
Hanneke Sanders van Mil

Hanneke Sanders van Mil

Ondersteunend adviseur
Saskia de Laat

Saskia de Laat

Adviseur zakelijke en particuliere verzekeringen en Adviseur Bankzaken
Annette Dijkhuizen

Annette Dijkhuizen

Medewerker RegioBank
Ik vind het fijn om de klanten te adviseren en ze van dienst te zijn. Geen dag is hetzelfde. Dat komt door de veelzijdigheid van het werk en de contacten met onze klanten en mijn fijne collega’s.
Bertus Schouten

Bertus Schouten

Directeur / Hypotheekadviseur
Al jarenlang mag ik een bijdrage leveren aan de activiteiten bij HGS-RegioBank. Het blijft als financieel adviseur steeds een dankbare taak om te bemiddelen in bankzaken en in het oplossen van de diverse financiële vraagstukken. Samen gaan we voor een tevreden klant.
Harry van het Goor

Harry van het Goor

Directeur / Hypotheekadviseur
Ik ben geïnteresseerd in de mens achter de klant. Het persoonlijke aspect van de brede klantenkring van HGS en zeker ook van de RegioBank is dan ook een reden dat ik elke dag weer met plezier mijn werk mag doen. Maar het fijne team van HGS met leuke mensen is daar uiteraard ook debet aan.
Suzanne van der Heijden

Suzanne van der Heijden

medewerker commerciële binnendienst
Patrick van Ruremonde

Patrick van Ruremonde

Adviseur
Huib-Jan Bom

Huib-Jan Bom

Adviseur
Ik ben na mijn stage in 1999 in dienst gekomen. Mijn belangrijkste taken zijn het adviseren van particuliere en zakelijke relaties op het gebied van financiële zaken. Zowel op locatie als op kantoor.
Joke Steg

Mr. Joke Steg

Adviseur schade- en levensverzekeringen
Ik ben de spin in het web van onze organisatie. Dagelijks geef ik onze klanten gepast advies over schade- en levensverzekeringen.
Anneke Hamminga

Anneke Hamminga

Medewerker Bankzaken
Belt u of komt u bij ons langs dan ben ik uw eerste aanspreekpunt. Voor bankzaken op gebied van sparen en betalen help ik u verder. Persoonlijk en altijd bereid om met u mee te denken.
 Daniel Tijl

Daniel Tijl

Adviseur
Voorheen was ik werkzaam bij andere advieskantoren in de regio, maar werk nu sinds 2011 hier. Ik adviseer particuliere en zakelijke relaties, op het gebied van financiële zaken.
Bram van der Schoot

Bram van der Schoot

Adviseur verzekeringen, hypotheken en pensioen
Ingrid van Trigt

Ingrid van Trigt

medewerker commerciële binnendienst
Linda Vrieling

Linda Vrieling

Adviseur bankzaken en Verzekeringsadviseur
De klant centraal stellen en aandacht geven, dát vind ik belangrijk. Ze kunnen altijd bij ons binnenlopen voor vragen over financiële zaken of hun verzekeringspakket.
Klaasje Dunnink-Stegeman

Klaasje Dunnink-Stegeman

Eigenaar, Hypotheekadviseur en Verzekeringsadviseur
Het persoonlijke aspect vind ik belangrijk. Zelf zou ik ook graag zo behandeld worden en we merken dat klanten dat heel erg waarderen.
Henriëtte Exel-Scholten

Henriëtte Exel-Scholten

Adviseur bankzaken en Verzekeringsadviseur
Ik geef mijn klant graag een goed gevoel door te helpen zijn of haar risico’s in beeld te brengen en hiervoor passende oplossingen te bieden. Ook bij schade neem ik graag de zorgen uit handen!
Dirkje Scholte

Dirkje Scholte

Tiemen Loosman

Tiemen Loosman

Financieel adviseur
Jurian van den Berg

Jurian van den Berg

Financieel adviseur
Nienke Elsman

Nienke Elsman

Adviseur bankzaken en Verzekeringsadviseur
Persoonlijk advies in begrijpelijke taal en doen wat je belooft, daar sta ik voor.
Anneke Visser

Anneke Visser

Adviseur bankzaken
Bettie van Berkum

Bettie van Berkum

Marretje Bakker

Marretje Bakker

Adviseur bankzaken
Rijkele Dijkstra

Rijkele Dijkstra

Wilma Harteveld

Wilma Harteveld

Adviseur bankzaken
Edna Dijkstra

Edna Dijkstra

Agnes Walma

Agnes Walma

Adviseur bankzaken
Jennie van Veen

Jennie van Veen

Adviseur bankzaken
Ronald van Vonderen

Ronald van Vonderen

Patricia Roijackers

Patricia Roijackers

Financieel adviseur
Han Swinkels

Han Swinkels

Eigenaar- Makelaar - Taxateur
Heleen Winkeler-Witman

Heleen Winkeler-Witman

Adviseur hypotheken en pensioenen
Arjen Kort

Arjen Kort

José van der Meer

José van der Meer

Adviseur RegioBank
Peter Leemberg

Peter Leemberg

Maarten Kusters

Maarten Kusters

"Ons kantoor is uitgegroeid tot een plek waar u terecht kunt voor zowel uw verzekeringen als voor uw financiële zaken. Wij hechten aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd voor u."
Henriëtte Hilbink

Henriëtte Hilbink

Adviseur Bancaire Diensten
Al jaren werk ik met veel plezier bij de RegioBank, dé bank dichtbij! Bij mij kunt u terecht voor het openen van een rekening, contant geld storten of opnemen, of uitleg over internetbankieren en werken met de app. Ik help u graag!
Nienke Kist

Nienke Kist

Adviseur Bancaire Diensten
Justin van der Stuijft

Justin van der Stuijft

Administratief medewerker en schadebehandelaar
Ik werk als adviseur binnendienst en ondersteun onze collega’s van de buitendienst met het maken van afspraken, offertes en het verwerken van wijzigingen binnen de bestaande verzekeringen. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verbeteren van de (administratieve) processen, waar u als klant weinig van merkt, maar waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
Karin Verhulst

Karin Verhulst

Adviseur Bankzaken
Voor het regelen van uw bankzaken nemen we graag de tijd. We helpen u graag! Stel dan ook gerust uw andere financiële vragen. Bijvoorbeeld over de hulp bij het aangaan van een lening.
Niels Gille

Niels Gille

Financieel adviseur
Een compleet advies nodig voor uw hypotheek? Dan kunt u bij mij terecht! Ik sta voor een fijn persoonlijk contact en helder advies. Ik zorg dat het goed geregeld is, inclusief uw bankzaken!
Dianne de Kort

Dianne de Kort

Financieel adviseur
Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk gesprek. Het begeleiden bij een hypotheek of bij een einde relatie is mijn specialiteit. Het geeft me een goed gevoel dat de klant mij volledig vertrouwd!
Arthur Lapidaire

Arthur Lapidaire

Financieel adviseur
Met ruim 40 jaar ervaring, houden diverse facetten binnen de financiële dienstverlening mij bezig. Het geven van een totaal financieel advies aan mensen en bedrijven zijn mijn kwaliteiten.
René van Rijsewijk

René van Rijsewijk

Financieel adviseur
Ik begeleid u graag van A tot Z. Met verzekeringen, financieringen, bankzaken of hypotheken. Als klant staat u bij mij op de eerste plaats en ik zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.
Rogier Kuijpers

Rogier Kuijpers

Partner, Adviseur verzekeringen en hypotheken
Johan van Zon

Johan van Zon

Volmachtbeheerder
Jan van der Schoot

Jan van der Schoot

Adviseur verzekeringen en hypotheken
Monique den Hartog

Monique den Hartog

Adviseur bankzaken
Sinds 1 mei 2018 werk ik voor Westenburg Assurantiën als Adviseur bankzaken. Ik werk nu negen jaar in de financiële sector. Het persoonlijke contact met mensen uit de omgeving spreekt mij erg aan.
Bernice Sophie

Bernice Sophie - van Strien

Verzekeringsadviseur
Inmiddels ben ik al 16 jaar werkzaam in dit mooie vak. Ik houd van het persoonlijke contact met onze klanten en het ontzorgen van A tot Z. ‘Nee’ komt maar zelden voor in mijn woordenboek.
Dina Groenhof

Dina Groenhof

Administratief medewerker verzekeringen en hypotheken.
Sinds februari 2018 ben ik bij Erdman Makelaardij werkzaam als administratief medewerker verzekeringen en hypotheken. Ik help u graag!
Sharona Wendels

Sharona Wendels

Financieel adviseur verzekeringen en bankzaken
Sinds februari 2018 ben ik bij Erdman Makelaardij werkzaam als verzekeringsadviseur en adviseur RegioBank. Ik zie u graag eens bij ons op kantoor!
Karin Buseman

Karin Buseman

Financieel adviseur hypotheken, bankzaken en verzekeringen
Met mijn positiviteit en plezier in het vak probeer ik de zaken niet alleen inzichtelijk te maken voor de klant, maar ze ook op hun gemak te laten voelen. Ik verkies humor boven lastig jargon.
Cherryda Reuleaux

Cherryda Reuleaux

Servicemedewerker Hypotheken
U vindt bij mij altijd een luisterend oor en passend advies op gebied van onder andere bank- en spaarrekeningen.
Josita Schütten-Bertholet

Josita Schütten-Bertholet

Relatiebeheerder particuliere verzekeringen
Ik ben uw eerste aanspreekpunt op kantoor. Voor bankzaken, verzekeringsadviezen, schadeafhandeling, vermogensadvies en diverse andere zaken krijgt u bij mij altijd een deskundig advies.
Foto van Laura Hubens

Laura Hubens

Financieel adviseur
U kunt bij mij terecht met al uw vragen rondom hypotheken en pensioenen. Bel ons of loop binnen op ons kantoor en ik help u graag verder.
Anita Loupias-Voss

Anita Loupias-Voss

Adviseur schadeverzekering particulieren
U kunt bij mij terecht met al uw vragen en voor advies over uw verzekeringen. Maak een afspraak met mij zodat we samen kunnen zorgen dat u goed verzekerd bent.
Marco Lambers

Marco Lambers

Adviseur bankzaken, Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur
Inmiddels al meer dan 25 jaar bij het bedrijf werkzaam. Daardoor ken je veel mensen bij naam. Dat is ook wat het zo leuk maakt in dit werk. Omgaan met klanten en ontzorgen met financiële zaken.
Sandra Bakker

Sandra Bakker

Medewerkster Verzekeringen en Bankzaken
Harmen de Vries

Harmen de Vries

Financieel adviseur en directeur
Ik geef graag advies over uw lopende of nieuwe hypotheek. Ik heb jarenlange ervaring en kan u ondersteunen, ook als u ZZP’er of ondernemer bent.
Trea Bijlsma

Trea Bijlsma

Adviseur bank- en belastingzaken
Ik geef u graag advies over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Daarnaast beantwoord ik al uw vragen over schadeverzekeringen en belastingzaken.
Margreet de Lange

Margreet de Lange

Adviseur levensverzekeringen en schade-afhandeling
Ik ondersteun u graag als u schade heeft en u wilt dit claimen op uw verzekering. Ook kan ik u adviseren op het gebied van aanvullend pensioen en uitvaartverzekeringen.
Semko Posthuma

Semko Posthuma

Financieel adviseur
Mijn specialisme is het ondersteunen van onze hypotheekadviseurs; samen met de hypotheekadviseur verzorg ik voor u het volledige hypotheektraject.
Jacquelien Kroeze

Jacquelien Kroeze

Commerciële binnendienst
Als medewerkster RegioBank regel ik, naast verzekeringen, bankzaken voor onze klanten. Ieder met eigen wens en doel. Elke dag is anders, wat een mooie variatie geeft aan mijn dagelijkse werkzaamheden.
Jeroen Oude Avenhuis

Jeroen Oude Avenhuis

Adviseur hypotheken
Ik richt mij vooral op hypotheekadvies. Alles wat u wilt weten hierover, kan ik u tot in de puntjes uitleggen. Ook help ik u graag met uw RegioBank vragen over particuliere en zakelijke rekeningen.
Dianne Olsman

Dianne Olsman

Binnendienst / Schadebehandelaar
Met een brede glimlach sta ik u altijd te woord. Al bijna 20 jaar. Dienstverlening van Regiobank is een mooie aanvulling op de diensten van Aastad. Ik help u graag met het regelen van uw bankzaken.
Jeroen Oomens

Jeroen Oomens

Adviseur
Ik help graag met uw bankzaken. Ook als het om een zakelijke rekening gaat. Persoonlijk contact met de klanten is leuk en elke werkdag verloopt anders. Ik hoop onze klanten nog jaren te kunnen helpen.
Rick Knippenbergh

Rick Knippenbergh

Hypotheek adviseur
Ik zie mezelf als een financiële huisarts voor mijn klanten. Ik krijg energie door te luisteren naar hun wensen en daar vervolgens een passend advies bij te geven.
Merle Kamphuis

Merle Kamphuis

Adviseur Bankzaken
Emma Snoek

Emma Snoek

Adviseur bankzaken
Harm van den Einden

Harm van den Einden

Verzekeringsadviseur particulier, zakelijk en inkomen (en directie)
Ivonne van Oorschot

Ivonne van Oorschot

Commercieel medewerker
Na ruim 25 jaar werkzaam te zijn geweest bij een financiële instelling, ben ik per 1 mei 2018 bij de RegioBank gaan werken. Bij de RegioBank staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Dat is nu precies wat mij erg aanspreekt. Voor een vraag of advies over dagelijkse bankzaken kunt u gewoon even bij mij binnenlopen. De koffie staat voor u klaar. Hopelijk tot gauw!
Patrick de Jong

Patrick de Jong

Baliemedewerker
Wanneer u binnenkomt, laat ik u direct thuis voelen. Een praatje over de voetbalwedstrijd van vorig weekend, een antwoord op uw vraag of gewoon een hand, precies waar u behoefte aan heeft.
Jantje Braam

Jantje Braam

Adviseur Bankzaken
Al meer dan vijftig jaar maak ik deel uit van het team van Ramkema. Hierdoor ken ik iedere klant door en door. Mijn advies sluit daarom altijd naadloos aan op uw huidige situatie.
Dick Heijkamp

Dick Heijkamp

Adviseur bankzaken
Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Otten & Flim. Als adviseur betalen en sparen wil ik u graag voorzien van een passend advies voor uw situatie. Ik ontmoet u graag.
Dineke Kwintenberg

Dineke Kwintenberg

Commercieel binnendienstmedewerker
Als commercieel binnendienst medewerker ben ik de spin in het web. Zo heb ik veel afwisselende werkzaamheden en probeer ik van uw afspraak met één van onze adviseurs een feestje te maken.
Gerieke Dangremond

Gerieke Dangremond

Administratief medewerker Financiële Diensten
Een groot deel van de administratie loopt via Gerieke. Ook van RegioBank, omdat het bancaire beheer een flinke administratieve klus betekent.
Josien van der Kamp

Josien van der Kamp

Hypotheekadviseur
Sinds februari 2007 maak ik deel uit van het team van Otten & Flim. Ik kreeg de kans om door te groeien tot financieel adviseur. In de afgelopen jaren deed ik een flinke dosis ervaring op. Die bagage zet ik graag 100% in tijdens mijn adviesgesprekken met onze klanten.
Bennie Morsinkhof

Bennie Morsinkhof

Adviseur bedrijfsmatige financieringen
Goed kijken naar de mogelijkheden en luisteren naar de wens van de klant. Dat vindt Bennie belangrijk. U kunt bij hem terecht voor al uw zakelijke financieringen.
Lisette Mouw

Lisette Mouw

Administratief medewerker Financiële Diensten
Een hypotheek is niet geregeld met een druk op de knop. De uitwerking van financieel advies betekent ook maatwerk. Lisette is dan uw aanspreekpunt.
Thara Namli

Thara Namli

Verzekeeringsadviseur
Daphne Haeck

Daphne Haeck

Verzekeringsadviseur
Anissa Kolker

Anissa Kolker

Medewerker Bankzaken en Relatiebeheerder Particulieren
Persoonlijk contact en een luisterend oor zijn voor de klant, vind ik erg belangrijk. Samen (blijven) zoeken naar de juiste product(en) voor ú.
Heidi Simon

Heidi Simon

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen Particulier
Als adviseur bankzaken en particuliere verzekeringen zet ik me graag in om een passend advies aan te kunnen bieden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.
Denise Sas

Denise Sas

Adviseur bankzaken
Vera de Mooij

Vera de Mooij

Adviseur bankzaken
Ellen Coensen-Bouwens

Ellen Coensen-Bouwens

Adviseur bankzaken
Farah Yildiz

Farah Yildiz

Adviseur bankzaken
Wieger Otten

Wieger Otten

Verzekeringsadviseur
Kleine lettertjes maken het verschil, met name in verzekeringsland. Dat is de passie van Wieger. Details die het verschil maken, ook voor ondernemers!
Gerrit Kreijkes

Gerrit Kreijkes

Verzekeringsadviseur
Schadeverzekeringen waardeert u in geval van schade. Gerrit zet zich in voor een snelle schadeafhandeling. Meerwaarde van goed advies.
José de Vries

José de Vries

Verzekeringsadviseur
Wijn over de nieuwe vloerbedekking. Of een deuk in de auto, omdat u een paaltje niet zag; dagelijkse kost voor José van afdeling Verzekeringen!
Maurits ter Harmsel

Maurits ter Harmsel

Makelaar
Een huis te koop zetten kan iedereen. Een goede deal maken is andere koek. Daarin onderscheidt makelaar Maurits zich.
Gerrit Luytjes

Gerrit Luytjes

PR functionaris
Gerrit is sinds 2015 werkzaam bij Otten & Flim. Tegenwoordig als makelaar en tevens is hij het aanspreekpunt voor PR zaken.
Roxanne Reijnders

Roxanne Reijnders

Directeur, erkend hypotheekadviseur en zakelijk adviseur
Voor mij is het belangrijk om dichtbij u als klant te staan. Daar neem ik persoonlijk graag de tijd voor.
Dianne Nieuwenhuis

Dianne Nieuwenhuis

Administratief medewerker
Dianne maakt sinds de oprichting van Otten & Flim deel uit van het team. Ze heeft ervaring op alle afdelingen. Bij vragen kunt u dus prima bij haar terecht.
Jack Reijnders

Jack Reijnders

Particulier, zakelijk en pensioen adviseur
Al ruim 45 jaar ben ik uw vertrouwde adviseur in Beek en omgeving!
Rinie Reijnders

Rinie Reijnders

Financiële administratie
Anouk Spauwen-Houben

Anouk Spauwen-Houben

Adviseur bankzaken en commercieel medewerker binnendienst
Door mijn persoonlijke en klantgerichte aanpak voorzie ik u graag van een duidelijk en passend advies. U kunt bij mij terecht met al uw vragen. Ik help u graag verder!
Simon Koster

Simon Koster

Petra Corstanje

Petra Corstanje

Relatiebeheerder bankzaken
Ik adviseur u graag over de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel zakelijk als privé. Ik vind het daarbij belangrijk dat u zo even binnen kunt lopen en vervolgens niet lang hoeft te wachten.
Carlina Prince

Carlina Prince

Specialist Zorgverzekeringen en medewerker Bank
Erik Boender

Erik Boender

Specialist Hypotheken, Leven en Sparen
Maartje Kramer

Maartje Kramer

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Heeft u een bank of verzekeringsvraag? Dan help ik u graag verder!
Fred Tops

Fred Tops

Erkend financieel adviseur, hypotheken en verzekeringen
Voor elke klant geef ik een passend advies met betrekking tot uw financiën en hypotheken. Ook hebben wij een uitgebreid nazorgpakket waardoor we meegroeien met uw persoonlijke situatie.
Carla Datema

Carla Datema

Adviseur verzekeringen
Heeft u een vraag over uw verzekeringen? Een wijziging, schade of advies? Ik help u graag!
Angeline Steenbeeke

Angeline Steenbeeke

Adviseur Bankzaken
Ik help u graag met al uw bankzaken, hiervoor kunt u gewoon bij ons kantoor binnen lopen! Het persoonlijke contact, net dat stukje extra kunnen doen, maakt het voor mij helemaal goed.
Miranda Linders

Miranda Linders

Medewerker bankzaken
“Ik denk en leef met u mee. Ik bied een luisterend oor en werk vanuit een oprechte interesse in uw situatie.”
Ria Kronenberg

Ria Kronenberg

Financieel adviseur
“Ik werk al dertig jaar bij Boot assurantie adviseurs. Bijna iedereen die binnenwandelt, ken ik. Dat persoonlijke aspect maakt het zo’n fijne werkomgeving.”
Ciska op den Brouw

Ciska op den Brouw

Financieel adviseur
“Ik werk sinds 1996 met veel plezier bij Boot assurantie adviseurs, met als specialisatie verzekeringen en bankzaken. Ik ben u graag van dienst. Persoonlijk contact is juist een van onze kernwaarden.”
Erik Gommers

Erik Gommers

Financieel adviseur
Per 1 juli 2018 ben ik de uitdaging aangegaan om te gaan werken bij handass financieel advies als financieel adviseur. Ik heb meer dan voldoende ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening om u een goed advies te geven.
Annemieke Tromp-Schenning

Annemieke Tromp-Schenning

Financieel adviseur
Het voelt goed dat onze klanten laagdrempelig bij ons binnen kunnen lopen. Met veel van hen heb ik al een jarenlange band en ze weten dat ik ze help waar ik kan.
Anke Cornelissen

Anke Cornelissen

Adviseur bankzaken | Binnendienst hypotheken
Ik richt me vooral op werkzaamheden die uw bankzaken raken en ondersteun daarnaast mijn collega’s op het gebied van hypotheken.
Mariël Schreijer

Mariël Schreijer

Adviseur Bankzaken / Medewerker Binnendienst
Mariël is al jaren een vast gezicht op dit kantoor. U kent haar en zij kent u. Mariel werkt en denkt klantgericht en helpt u graag met al uw bankzaken. U kunt bij haar terecht voor een deskundig en eerlijk advies.
Sandy Bolscher

Sandy Bolscher

Adviseur Bankzaken / Medewerker Binnendienst
Met ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening is Sandy in maart 2017 bij ons komen werken en samen met Mariël als duo verantwoordelijk voor de diensten van RegioBank. Haar ervaring combineert ze met een persoonlijke benadering en een plezierig klantcontact.
Kevin Asbroek

Kevin Asbroek

Eigenaar / Makelaar / Adviseur
Naast zijn passie voor makelaardij helpt Kevin u ook graag met een passend hypotheek-advies. Ook op gebied van zakelijke verzekeringen is hij u graag van dienst. Samen met u kijkt hij naar uw persoonlijke situatie en naar een passende oplossing.
Hermien Asbroek

Hermien Asbroek

Eigenaar / Adviseur
In 1996 is zij deze onderneming gestart en haar doel is u zo te ondersteunen bij het regelen van uw financiële diensten dat u er geen omkijken naar heeft, maar er wel op terug kunt vallen wanneer nodig. Ook achter de schermen zorgt Hermien ervoor dat alles correct verloopt.
Robert Slaghekke

Robert Slaghekke

Verzekeringsadviseur
Robert zorgt ervoor dat de risico’s die u laat verzekeren, goed verzekerd zijn en blijven. Schadeverzekeringen waardeert u in het geval van schade. Zijn rol is tevens dat hij zich in zet voor een snelle schadeafhandeling en polis opmaak.
Monique van Gaal

Monique van Gaal

Adviseur particuliere verzekeringen en medewerker bankzaken
Bij mij kunt u terecht voor verzekeringen, bankzaken, betaal- en spaarproducten. Het team van Hoogheuvel staat voor u klaar!
Nanda Cederhout

Nanda Cederhout

Adviseur particuliere verzekeringen en medewerker bankzaken
Ik help u graag met vragen over uw verzekeringen, bankzaken, betaal- en spaarproducten. Het team van Hoogheuvel staat voor u klaar!
Berrie Vermeulen

Berrie Vermeulen

Hypotheekadviseur
Als ervaren hypotheekadviseur vind ik het belangrijk om duidelijk en open te communiceren met mijn relaties en hen te begeleiden bij het maken van keuzes. Ik maak het begrijpelijk voor mijn klant door de mogelijkheden in kaart te brengen met de gevolgen en risico's daarvan. Zo kan de klant de juiste keuze maken.
Pierre Pepers

Pierre Pepers

Financieel adviseur | Financieel Planner (CFP)
Bij mij kunt u terecht voor uw hypotheek en daarnaast geef ik financieel advies. Het team van Hoogheuvel staat voor u klaar!
Hans van Oss

Hans van Oss

Adviseur verzekeringen
Bij mij kunt u terecht voor uw verzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Het team van Hoogheuvel staat voor u klaar!
Mariët Oude Vrielink

Mariët Oude Vrielink-Ensink

Particulier Adviseur
Of het nu adviseur bankzaken, algemene administratie of het helpen aan de balie is, de afwisseling maakt mijn vak zo boeiend.
Demi Weustink

Demi Weustink

Particulier Adviseur
De klant centraal stellen en aandacht geven, dát vind ik belangrijk. Je kunt altijd bij ons binnenlopen voor vragen over financiële zaken of je verzekeringspakket. Tot snel!
Patrick de Vries

Patrick de Vries

Particulier Adviseur
Ik ben je graag van dienst op het gebied van verzekeringen en bankzaken. Voor advies of informatie ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zie je graag op een van onze kantoren!
Sandra Schimmel

Sandra Schimmel

Adviseur RegioBank en commercieel medewerker
Marjolein Spruit

Marjolein Spruit

Adviseur RegioBank en verzekerings- en hypotheek adviseur
Stefan van Summeren

Stefan van Summeren

Schadebehandelaar en zakelijk adviseur verzekeringen
Stefan krijgt u aan de telefoon als u een schade heeft . Daarnaast geeft hij ook advies over particulieren en zakelijke verzekeringen.
Gerjan Kronenberg

Gerjan Kronenberg

Adviseur bankzaken
“Ik ben enorm bevlogen en wil altijd het allerbeste voor mijn klant. Hier hoort niet alleen het juiste advies bij, maar ook een betrokken werkwijze.”
Edwin Lasschuijt

Edwin Lasschuijt

Verzekerings- en hypotheekadviseur
Rob Kaffa

Rob Kaffa

Verzekeringsadviseur
Robert Klik

Robert Klik

Hypothecair Planner
Robert Klik is Hypotheekadviseur en sinds 1992 werkzaam bij Robbe Financiële Raadgevers. Robert helpt u graag bij al uw vragen op hypotheekgebied.
Sonja Mackaay

Sonja Mackaay

Administratief medewerker
Daniëlle Wigmans - van Baalen

Daniëlle Wigmans - van Baalen

Hypotheekadviseur
Daniëlle hoort graag wat u hypotheekwensen zijn. Samen met u zoekt ze naar een passende hypotheek. Zij helpt u graag!
Nel Haarman

Nel Haarman

Adviseur bankzaken en zorgverzekeringen
Het directe contact met de klant spreekt mij erg aan. Met advies over bankzaken help ik u graag. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of mailen.
Marion van Dienst

Marion van Dienst

Adviseur bankzaken en particuliere schadeverzekeringen
Na jaren bij een grootbank te hebben gewerkt, heb ik de overstap naar Bolk Assurantiën gemaakt. In mijn huidige functie krijg ik alle ruimte voor de persoonlijke begeleiding van de klant. En dat doet goed.
Crista Varkevisser

Crista Varkevisser

Receptioniste
Als u Ancora belt of bezoekt, is de kans groot dat u mij als eerste hoort of ziet. Graag breng ik u in contact met de collega die u het beste verder kan helpen. Of u op zoek bent naar een woning, een hypotheek, een verzekering, of dat u uw bankzaken wilt regelen; u bent bij ons aan het juiste adres!
François Thoolen

François Thoolen

Junior Adviseur / Commercieel bankmedewerker
Karlijn Hendriks

Karlijn Hendriks

Verzekeringsadviseur en adviseur bankzaken
“Vanwege mijn juridische achtergrond ben ik gewend zaken tot in detail uit te zoeken. Ik ben nauwkeurig en to the point en laat me nooit gek maken, wat leidt tot sterk advies.”
Annemarie Versloot - Blokland

Annemarie Versloot - Blokland

Adviseur verzekeringen binnendienst
Klanten verder helpen, dat is waar Annemarie voor gaat. Zowel voor particuliere als voor zakelijke verzekeringen kunt u bij haar terecht.
Annehil Popma- de Vries

Annehil Popma- de Vries

Adviseur Bankzaken
Luuk van Ravenhorst

Luuk van Ravenhorst

Financieel adviseur
Luuk is sinds 2018 bij Van de Zandschulp assurantiën B.V. / RegioBank in dienst als Financieel Adviseur voor particulieren en ondernemers. Heeft u een vraag over particuliere of zakelijke verzekeringen of over bankzaken? Neem dan contact met Luuk op. Hij staat graag voor u klaar!
Katja Zegers

Katja Zegers

Adviseur bankzaken en ondersteuning hypotheken
Samen met mijn collega’s ben ik u graag van dienst op het gebied van al uw bankzaken. Professioneel, vertrouwelijk en bij u in de buurt.
Irene Bijen

Irene Bijen

Adviseur zakelijke schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken
Graag adviseer ik u over zakelijke schade- en levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken. Voor een compleet advies op maat kunt u bij mij terecht.
Corine Mensink

Corine Mensink

Adviseur zakelijke schadeverzekeringen
Bij Bolk Assurantiën zorg ik voor een goed en compleet advies voor uw zakelijke schadeverzekeringen.
Mirjam Blokhuis

Mirjam Blokhuis

Adviseur particuliere Schadeverzekeringen
Ik adviseer u graag over particuliere schadeverzekeringen. Van woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering tot reis-, of bootverzekering
Carla Analbers

Carla Analbers

Adviseur Zorg- en particuliere Schadeverzekeringen
Ik vind het belangrijk om een toegevoegde waarde voor de klant te zijn. Ik zal er alles aan doen om het uiterste eruit te halen.
Tom Veldhof

Tom Veldhof

Adviseur Hypotheken
De huidige hypotheekbranche is zeer sterk in beweging. Het is dan ook een uitdaging voor mij om voor iedere klant te zorgen voor een oplossing die past bij zijn of haar wensen en situatie.
Leonie Voshaar

Leonie Voshaar

(Financiële) Administratie
Mijn werkzaamheden bij Bolk Assurantiën zijn erg veelzijdig. Van de (financiële) administratieve werkzaamheden tot de facilitaire- en organisatorische zaken binnen Bolk Assurantiën.
Mathilde oude Vrielink

Mathilde Oude Vrielink

Polis administratie
Bij Bolk Assurantiën verwerk ik de polisadministratie voor de zakelijke verzekeringen.
Anke Ensink

Anke Ensink

Adviseur zorg- en zakelijke schadeverzekeringen
Voor vragen over zakelijke schadeverzekeringen sta ik u graag te woord. Dit varieert van de verzekering voor uw opstal, inventaris/goederen tot de aankoop van een motorrijtuig.
Judith Leferink

Judith Leferink

Adviseur particuliere schadeverzekeringen
Graag adviseer ik u over particuliere schade verzekeringen. Tevens ondersteun ik mijn collega’s van zakelijke schadeverzekeringen.
Douwe Hofhuis

Douwe Hofhuis

Schadebehandelaar
Na mijn studie Bedrijfskunde op de Hogeschool Saxion te hebben afgerond ben ik bij Bolk Assurantiën in dienst gekomen in de functie van schadebehandelaar. Ik zal er alles aan doen om tot een goede schade afwikkeling te komen.
Dylan Kret

Dylan Kret

Vennoot en algemeen adviseur bankzaken
“Ik haal enorm veel plezier uit de diversiteit in mijn werk. Het inspelen op de veranderingen in de financiële wereld, daagt mij keer op keer uit.”
Steven Scholten

Steven Scholten

Commercieel medewerker binnendienst en medewerker bankzaken
Jessica Nieuwkoop

Jessica Nieuwkoop

Administratief medewerker binnendienst
Petra Marcus

Petra Marcus

Adviseur Bankzaken en Hypotheken
In mijn werk kijk ik verder dan mijn neus lang is. Door mijn gecombineerde kennis van hypotheken en bankzaken ontvangt u altijd een maatwerk advies.
Kees de Groot

Kees de Groot

Adviseur Bankzaken en Verzekeringen
Doordat ik al meer dan tien jaar voor Benders Adviesgroep werk, heb ik een brede kennis opgebouwd. Die zet ik graag in om u zo gericht mogelijk te helpen.
Laurens Willemse

Laurens Willemse

Hypotheekadviseur
Laurens Willemse heeft een brede ervaring op het gebied van advisering aan particulieren en bedrijven. Als Hypotheekadviseur staat hij u graag bij op het gebied van woningfinancieringen.
Marianne Klerks

Marianne Klerks

Medewerker bankzaken
Doordat ik vaak dezelfde gezichten zie, bouw ik een band op. Dit geeft voor beide partijen een vertrouwd gevoel. Het voelt nog beter wanneer ik u in een lastige situatie verder help.
Monique Storchart

Monique Storchart

Administratief medewerker en medewerker bankzaken
Al sinds juni 1991 ben ik werkzaam bij Klerks Assurantien V.O.F. Nog elke dag sta ik voor nieuwe uitdagingen, voer ik nieuwe gesprekken en bedenk ik passende oplossingen
Robin Grell

Robin Grell

Adviseur leven- en hypotheken en adviseur bankzaken
Ik heb veel ervaring in het financiële vakgebied en weet daarom altijd wat er speelt. Hierdoor bedenk ik niet alleen de juiste oplossingen, maar ook vernieuwende
Chitra Dhanpal

Chitra Dhanpal

Allround medewerker assurantiën en adviseur bankzaken
In elke situatie, hoe moeilijk deze ook is, bewaar ik mijn rust en luister ik naar de klant. Een luisterend oor brengt beide partijen verder
Patrick Leenders

Patrick Leenders

Assurantië-, Zorg,- en Erkend Financieel Adviseur / Regiobank
Heeft u vragen over schadeverzekeringen, zowel particulier of zakelijk, of wilt u wat weten over lijfrentes, andere financiële producten of zorgverzekeringen? Dan help ik u graag. Dit kan op ons kantoor, maar ik kom ook graag bij u thuis.
José ten Haaf

José ten Haaf

Commercieel Medewerkster Assurantiën / Regiobank
Heeft U vragen! Wij streven erna om u antwoord te geven waarmee u weer verder kunt.
Angelie Cillessen

Angelie Cillessen

Regiobank / Administratie
Voor het beantwoorden van al uw vragen over betalen en sparen bij de RegioBank ben ik u graag van dienst. De koffie staat klaar!
Nicole Huisman

Nicole Huisman

Commercieel Medewerkster Assurantiën / Regiobank
Heeft u vragen over betalen, sparen of verzekeringen dan sta ik u graag te woord hier op kantoor of aan de telefoon. Het direct klantcontact vind ik heel leuk aan mijn werk
Peter de Jong

Peter de Jong

Erkend Hypotheek Adviseur
HV Hypotheken is uw financiële vertrouwenspersoon “om de hoek”. Vanuit onze vestiging in Groesbeek adviseren wij zowel particuliere als zakelijke klanten op het gebied van hypotheken. Wij zijn de lokale, onafhankelijke partij die makkelijk bereikbaar is en u ondersteunt en ontzorgt door middel van persoonlijk en verhelderend hypotheek advies. Bij ons vindt u nog de ouderwetse service, maar dan in een modern jasje. Loop gerust eens bij ons binnen, de koffie staat voor u klaar!
Marieke Grootscholten

Marieke Grootscholten

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Ik ben enorm empathisch. Ik bied een luisterend oor en denk en leef mee met u als klant. Hierdoor help ik u niet alleen verder op financieel gebied, maar ook op persoonlijk gebied als u dat op prijs stelt.
Carola Sloof

Carola Slooff

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Met mijn oneindige geduld help ik u met veel plezier verder in de soms lastig begrijpbare financiële wereld. Dit doe ik op een duidelijke manier en altijd volgens het boekje.
Sonja van Haafst

Sonja Haafst

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Ik ben geboren en getogen in Vinkeveen, waardoor ik de gemeenschap op mijn duimpje ken. Is er een probleem? Wij regelen het. Dat is de werkwijze hier
Ria van Asselen

Bianca de Groote

Medewerker bankzaken en administratief medewerker
Ik ben al bijna 30 jaar actief bij Onderlinge Verzekeringsmaatschappij Vinkeveen en ken iedereen. Ik denk niet in klantnummers, maar noem er een en ik koppel de juiste persoon eraan
Madelon Melenhorst

Madelon Melenhorst

Binnendienstadviseur particulier en Adviseur RegioBank
Madelon is specialist op het gebied van particulieren verzekeringen. Zij zorgt ervoor dat uw risico’s goed worden afgedekt. Dit is natuurlijk een geruststellende gedachte. Ook is zij specialist op het gebied van RegioBank producten. Neemt u gerust contact met ons op!
Erik Rebergen

Erik Rebergen

Erkend Hypothecaire planner
Erik is onze professional op het gebied van hypotheken en is úw eerste contactpersoon voor hypotheekadvies. Neem bij vragen gerust contact op.
Natalie Spruit

Natalie Spruit

Adviseur Bankzaken
Natalie helpt u graag met alle vragen over bankzaken, maar ook met verzekeringsvragen kunt u bij haar terecht.
Theo Rabout

Theo Rabout

Adviseur krediet, hypotheek en oudedag
Geld lenen of reserveren voor de oudedag. Mijn missie is om u te begeleiden naar de meest bij uw wensen passende oplossing.
Petra Hagoort

Petra Hagoort

Administratief Medewerkster
Susan Driesse - Abels

Susan Driesse - Abels

Schadebehandelaar en Financieel Administratief
Peter van Schaik

Peter van Schaik

Assurantie- en Hypotheek adviseur
Mariëlle Wouters - Heestermans

Mariëlle Wouters - Heestermans

Adviseur particuliere verzekeringen en adviseur bankzaken
Vanaf januari 2018 help ik u met de advisering op het gebied van verzekeringen, schade-afhandeling, en bankzaken. Ook kunt u bij mij terecht met vragen over Belastingaangiften.
Hariet van Tilburg

Hariet van Tilburg

Medewerker bank- en verzekeringszaken
Wat wij vaak horen van onze klanten is dat zij zich welkom voelen. Een afspraak maken kan, maar je mag ook altijd gewoon binnen komen lopen. Oprechte interesse en een gemoedelijke sfeer vind ik belangrijk. Wij zetten net dat extra stapje. Bijvoorbeeld door gewoon even samen achter de computer te kruipen om uitleg te geven over Internetbankieren
Jeroen van de Berg

Jeroen van de Berg

Medewerker bank- en verzekeringszaken
“Ik werk sinds 2016 met veel plezier bij Adviesbureau De Mul. Het is een fijn kantoor met een informele sfeer. Klanten voelen zich vaak snel op hun gemak. Ik vind het belangrijk klanten goed te helpen bij hun vragen over verzekeringen en bankzaken.”
Marcel van de Burgt

Marcel van de Burgt

Adviseur bank- en verzekeringszaken
“Ik neem graag de tijd voor mensen. Als mensen binnenkomen vind ik het belangrijk het ijs te breken. Het contact is wat dit werk zo leuk maakt. Als het kan adviseer ik zonder poespas.”
Gerard Jansen

Gerard Jansen

Commercieel administratief binnendienstadviseur
“Iedereen wil het beste uit het leven halen en zijn of haar persoonlijke doelen realiseren. Wij helpen u daar optimaal bij.”
Joke Alles

Joke Alles

Assurantie medewerker en adviseur bankzaken
Al geruime tijd ben ik werkzaam bij het familie bedrijf Kloosterboer. U kunt bij mij terecht voor al uw bankzaken, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast help ik u ook graag met uw verzekeringen.
Siem Corstanje

Siem Corstanje

Adviseur bankzaken
Ik sta voor eerlijkheid en persoonlijkheid en wil graag duidelijk en rustig overkomen op de klant. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over bankzaken en verzekeringen.
Anneke Baas-Kiewiet

Anneke Baas-Kiewiet

Willem Peeters

Willem Peeters

Bankzaken adviseur
Willem is de nestor van het kantoor met een lange staat van dienst. In 2016 heeft hij de verzekeringen vaarwel gezegd en heeft kantoor Megen onder zijn hoede genomen. Zijn eigen woning en die van zijn kinderen staan onder strikt toezicht van deze ‘bouwvakker’.
Jeroen Mulders

Jeroen Mulders

Particulier adviseur binnendienst
Jeroen is gespecialiseerd in particuliere verzekeringen, alsmede lijfrente polissen. Daarnaast is hij de automatiseringsman van het kantoor. Voor en na ka