Standaard bankverklaring

Een standaard bankverklaring geeft inzicht in de bankzaken van uw bedrijf. Uw boekhouder, accountant of zakenrelatie kan er om vragen. Voor de oprichting van een bv heeft u ook een standaard bankverklaring nodig.

Wat is een standaard bankverklaring?

De standaard bankverklaring is een schriftelijk overzicht van alle financiële producten. In dit officiële document kan iemand lezen welke zakelijke rekeningen er zijn bij RegioBank en welke verplichtingen u bij RegioBank heeft. We noemen ook de gevolmachtigden die aan de rekeningen gekoppeld zijn, maar er staat niet in hoeveel geld er op de rekeningen staat.

Waarom een standaard bankverklaring?

De boekhouder of accountant heeft het bijvoorbeeld nodig bij het opstellen van de jaarrekening. Ook voor de oprichting van een bv is een standaard bankverklaring nodig.

Kosten

Een standaard bankverklaring kost € 121 inclusief btw. Als u een standaard bankverklaring aanvraagt voor een holding met 1 of meer werkmaatschappijen berekenen we voor de holding én voor elke werkmaatschappij € 121.

Keuzes

U kunt een datum kiezen tot 2 jaar terug als peildatum voor de bankverklaring.

U krijgt 2 exemplaren van de standaard bankverklaring per post. U kunt er voor kiezen dat we er 1 rechtstreeks naar uw boekhouder sturen.

Aanvragen

Log in om de standaard bankverklaring aan te vragen in Mijn RegioBank Zakelijk.

Aanvragen standaard bankverklaring

Geen rekening meer bij RegioBank?

Heeft u een standaard bankverklaring nodig, maar heeft u geen rekening meer bij RegioBank? Maak dan een afspraak bij uw Zelfstandig Adviseur.

Andere financiële overzichten

Rekeningafschriften

Jaaroverzicht