MKB Rekening: voorwaarden en overige informatie

In de voorwaarden leest u wat u van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van u verwachten. We hebben hier alle voorwaarden en belangrijke informatie voor de MKB Rekening op een rijtje gezet.

Voorwaarden MKB Rekening

In dit document leest u informatie over uw zakelijke betaalrekening en welke afspraken er gelden. Ook leest u wat u nodig heeft om uw betaalrekening te gebruiken. Bijvoorbeeld de RegioBank Wereldpas en Mijn RegioBank Zakelijk. Verder leest u wat u moet doen om uw MKB Rekening veilig te gebruiken.

Reglement Zakenrekening

We hebben verschillende zakelijke betaalrekeningen. Veel informatie en afspraken over deze rekeningen zijn hetzelfde. We hebben ze daarom bij elkaar gezet in het ‘Reglement Zakenrekening’. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een betaling is verwerkt. Of hoe u veilig met uw betaalpas moet omgaan.

Informatiewijzer Zakelijk Betalen

In de ‘Informatiewijzer Zakelijk Betalen’ vindt u de tarieven van onze zakelijke betaalrekeningen. Ook leest u meer over de verwerkingstijd van betalingen en algemene informatie over RegioBank.

Voorwaarden Mijn RegioBank Zakelijk

Bij de MKB Rekening hoort Mijn RegioBank Zakelijk. Daarmee kunt u online uw bankzaken regelen. In deze voorwaarden leest u informatie over Mijn RegioBank Zakelijk en ziet u welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over veilig internetbankieren.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die leest u in de ‘Algemene Bankvoorwaarden’. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Optionele producten

Heeft u een acceptgirocontract? Lees dan de ‘Bepalingen Overeenkomst Acceptgiro’ en de voorwaarden. In de ‘Voorwaarden Europese Incasso’ leest u onder meer waarvoor u Europese incasso’s mag gebruiken.

Informatiewijzer Verwerkingsduur en doorlooptijd van overboekingen

RegioBank doet er alles aan om uw betaling zo snel mogelijk te verwerken en geld voor u op uw rekening te zetten. In de 'Informatiewijzer Verwerkingsduur en doorlooptijd van overboekingen' leest u hier meer over.

Dienstenwijzer Zakelijk

In deze Dienstenwijzer maken wij u wegwijs bij RegioBank. Hier vindt u de algemene gegevens van RegioBank, de aard van onze dienstverlening en de klachtenprocedure.

Depositogarantiestelsel

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel. Lees meer over de bescherming van het geld dat op uw rekening staat en bekijk het ‘Informatieblad Depositogarantiestelsel’.

Privacy- en cookiereglement

In ons ‘Privacy en cookiereglement’ vertellen we wat we met uw gegevens doen en wat we doen om uw gegevens te beschermen.

Informatie over betalingen naar gesanctioneerde landen vindt u in het sanctiestatement.