Zakelijke creditcard

 • Makkelijk betalen, wereldwijd en online
 • Uw zakelijke en privé-uitgaven blijven gescheiden
 • Veilig aankopen doen met de verzekeringen bij de creditcard

Vraag uw zakelijke creditcard aan

Zakelijke creditcard aanvragen

Heeft u een zakelijke rekening bij RegioBank? Vraag dan online een zakelijke creditcard aan. Daarmee doet u veilig en makkelijk uw zakelijke aankopen. In de winkel, online en wereldwijd.

Zakelijke creditcard in het kort

 • RegioBank werkt samen met ICS. U krijgt uw creditcard van hen.

 • U krijgt een Visa Creditcard.

 • Uw bestedingslimiet hangt af van uw bedrijfssituatie.

 • Ook voor startende ondernemers.

 • Betalen met een automatische incasso of een overschrijving.

 • Kosten: € 33 per jaar.

Bedrijfscreditcard aanvragen

Betalen met uw zakelijke creditcard

Wilt u makkelijke en veilig aankopen doen voor uw onderneming? Als u een zakelijke rekening heeft bij RegioBank, kunt u een zakelijke creditcard aanvragen. Met de Creditcard Zakelijk kunt u veilig en makkelijk producten aanschaffen voor uw onderneming, bedrijf of stichting. Daarbij houdt u uw zakelijke en privé-uitgaven goed uit elkaar.

U krijgt een Visa Card van ICS

RegioBank werkt samen met International Card Services (ICS). ICS is de grootste uitgever van creditcards in Nederland en geeft ook de creditcards van RegioBank uit. U krijgt uw kaart dus van hen. De RegioBank zakelijke creditcard is een Visa Card.

Hoe werkt de zakelijke creditcard?

 • ICS controleert of uw bedrijf, vereniging of stichting een creditcard financieel kan dragen.

 • Uw bestedingslimiet is afhankelijk van uw bedrijfssituatie. De standaard limiet is € 2.500. Voor starters (korter dan 2 jaar ingeschreven bij de KvK) is dit € 500.
 • Alle uitgaven met uw zakelijke creditcard staan overzichtelijk bij elkaar in Mijn ICS Business. Er staat maandelijks een (online) rekeningoverzicht klaar.

 • U betaalt aan ICS met een automatische incasso of met een overschrijving.

 • U heeft drie weken de tijd om te betalen. Doet u dat niet dan worden er extra kosten door ICS in rekening gebracht.

Kosten van de zakelijke creditcard

De Creditcard Zakelijk kost € 33 per jaar. Een extra creditcard kost ook € 33 per jaar. Bekijk alle kosten van de creditcard.

Veilig online aankopen doen

Fraudepreventie

De zakelijke creditcard van Regiobank wordt uitgegeven door ICS. ICS doet 24 uur per dag, 7 dagen per week aan fraude-monitoring. Dit houdt in dat betalingen continu worden gemonitord, en dat ICS bij een verdachte transactie (telefonisch) contact opneemt met de kaarthouder.

Aflevergarantie

De zakelijke creditcard van Regiobank biedt een aflevergarantie voor vrijwel alle aankopen die u doet met de card. Dit houdt in dat wanneer een bestelling niet, niet goed of te laat wordt geleverd, u een verzoek kunt indienen om uw geld terug te krijgen.

Aankoopverzekering

Ook als uw aankopen die u heeft betaald met uw zakelijke creditcard al in huis heeft, bent u nog verzekerd. Vrijwel alle aankopen die u doet met uw Regiobank creditcard zakelijk, zijn standaard 180 dagen verzekerd tegen diefstal, verlies en schade. Boekt u een zakenreis met uw bedrijfscreditcard? Dan krijgt u met de aanvullende reisverzekering hulp bij calamiteiten. Lees meer over de verzekeringen die u standaard bij uw Creditcard Zakelijk krijgt.

Wereldwijd betaalgemak

De creditcard van ICS wordt wereldwijd op meer dan 35 miljoen adressen geaccepteerd, waardoor je altijd en overal ter wereld gebruik kunt maken van de creditcard én de verzekeringen die de creditcard met zich mee brengt.

Vragen over uw creditcard?

Voor persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij uw Zelfstandig Adviseur. Heeft u een vraag over de creditcard? Neem dan contact op met de ICS Business Card Servicedesk.

RegioBank team

Uw zakelijke creditcard online aanvragen

Betaal ook overal ter wereld veilig met uw RegioBank Creditcard Zakelijk.