Duurzaam beleggen

Ook RegioBank zet zich graag in voor een betere wereld. Daarom kiest u bij ons alleen uit duurzame beleggingsfondsen. Zo weet u zeker dat u niet alleen investeert in uw eigen toekomst, maar ook in die van onze planeet én haar bewoners.

Wat maakt de beleggingen duurzaam?

De vijf duurzame beleggingsfondsen waarmee RegioBank werkt, zijn van ASN. Ze vallen in de categorie donkergroen van de EU-regelgeving Sustainable Finance Disclosure Regulation. De donkergroene kleur betekent dat de fondsen tot de hoogste categorie behoren én duurzame vooruitgang stimuleren. Daar zijn we trots op!

De vijf ASN Duurzame Mixfondsen zijn gebaseerd op drie pijlers: biodiversiteit, klimaat en mensenrechten. Zo is beleggen bij ons ook écht duurzaam en investeert u bijvoorbeeld nooit in kernenergie, fossiele brandstoffen of wapens.

Financieel rendement duurzaam beleggen

Wij investeren in duurzame bedrijven. Die streven naar financieel rendement, maar ook een betere wereld. Ervaring leert dat op de lange termijn uw rendement minstens vergelijkbaar is met dat van ‘gewoon’ beleggen.

Bekijk de rendementen van onze mixfondsen

Kies uw eigen mixfonds

U kunt kiezen uit vijf mixfondsen, met een elk een eigen risicoprofiel. Bekijk de vijf mixfondsen en bepaal welke bij u past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van duurzaam beleggen bij RegioBank? Uw Zelfstandig Adviseur geeft u graag advies. Hieraan zijn wel advieskosten verbonden.

Vraag Doelbeleggen aan