Duurzaam beleggen

Ook RegioBank zet zich graag in voor een betere wereld. Daarom kies je bij ons alleen uit duurzame beleggingsfondsen. Zo weet je zeker dat je niet alleen investeert in je eigen toekomst, maar ook in die van onze planeet én haar bewoners. Let op: met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

Wat maakt de beleggingen duurzaam?

De duurzame beleggingsfondsen waarmee RegioBank werkt, zijn van ASN Impact Investors*. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van onze beleggingsfondsen:

  • Je belegt alleen in bedrijven, overheden en organisaties die voldoen aan zeer strenge duurzame criteria voor mens dier en natuur.

  • Je belegt alleen in bedrijven, overheden en organisaties die een duurzame toekomstvisie én goede financiële verwachtingen hebben: dit verhoogt je kans op een goed financieel rendement.

  • Je krijgt inzicht in de meetbare duurzame resultaten van je keuzes.

*ASN Impact Investors is de handelsnaam van ASN Beleggingsinstellingen Beheer B.V. (ABB). ABB is opgenomen in het register van de AFM.

Financieel rendement duurzaam beleggen

Duurzaamheidsexperts selecteren alleen bedrijven, overheden en organisaties die zijn ingesteld op grote maatschappelijke uitdagingen. Voor de toekomst zijn we ervan overtuigd dat bedrijven die respect hebben voor mens, dier en natuur beter in staat zijn om te overleven en financieel gezonder zijn.

Bekijk de rendementen van de fondsen

Kies je eigen fonds

Je kunt kiezen uit meerdere mixfondsen en themafondsen, met een elk een eigen risico en verwacht rendement. Bekijk de mixfondsen en themafondsen en bepaal zelf welke bij je past. Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzaam beleggen bij RegioBank? Je zelfstandig adviseur geeft je graag alle informatie die je nodig hebt. 

Beleggen bij RegioBank