Beleggen: hier belegt u in

Bij RegioBank belegt u in één van de vijf ASN Duurzame Mixfondsen. In onderstaand overzicht ziet u in één oogopslag wat de verschillen zijn qua risico en verwacht rendement. Daarnaast lichten we de verschillende mixfondsen toe.

Waar belegt u in bij RegioBank?

U belegt in één van de vijf ASN Duurzame Mixfondsen. Elk fonds heeft een eigen verhouding tussen risico en rendement, maar allemaal hebben ze duurzaamheid hoog in het vaandel.

ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Defensief

U kiest voor een relatief laag risico en accepteert een relatief laag rendement. U begrijpt dat u vooral in obligaties belegt en maar beperkt in aandelen. U accepteert dat uw beleggingen tot -1,7%* kunnen dalen in een slecht jaar.

Essentiële Beleggingsinformatie ASN DM Zeer Defensief

Factsheet ASN DM Zeer Defensief

Koers ASN DM Zeer Defensief

  ASN Duurzaam Mixfonds Defensief

  U kiest voor een relatief laag risico en accepteert een relatief laag rendement. U begrijpt dat u voor een deel in aandelen belegt. U accepteert dat uw beleggingen tot -2,7%* kunnen dalen in een slecht jaar.

  Essentiële Beleggingsinformatie ASN DM Defensief

  Factsheet ASN DM Defensief

  Koers ASN DM Defensief

  ASN Duurzaam Mixfonds Neutraal

  Risicoscore: 4 - matig

  U streeft naar een gemiddeld rendement en begrijpt dat u hiervoor een gemiddeld risico loopt. U begrijpt dat u ongeveer evenveel in aandelen als in obligaties belegt. U accepteert dat uw beleggingen tot -4,7%* kunnen dalen in een slecht jaar.

  Essentiële Beleggingsinformatie ASN DM Neutraal

  Factsheet ASN DM Neutraal

  Koers ASN DM Neutraal

  ASN Duurzaam Mixfonds Offensief

  Risicoscore: 5 - vrij hoog

  U streeft naar een bovengemiddeld rendement en begrijpt dat u hiervoor meer risico loopt. U begrijpt dat u voor een groot deel in aandelen belegt. U accepteert dat uw beleggingen tot -7,6%* kunnen dalen in een slecht jaar.

  Essentiële Beleggingsinformatie ASN DM Offensief

  Factsheet ASN DM Offensief

  Koers ASN DM Offensief

  ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Offensief

  Risicoscore: 5 - vrij hoog

  U streeft naar een hoog rendement en begrijpt dat u hiervoor een hoog risico loopt. U begrijpt dat u een heel groot deel in aandelen belegt. U accepteert dat uw beleggingen tot -9,8%* kunnen dalen in een slecht jaar.

  Essentiële Beleggingsinformatie ASN DM Zeer Offensief

  Factsheet ASN DM Zeer Offensief

  Koers ASN DM Zeer Offensief

  Risico en rendement

  U bepaalt hoeveel risico u wilt nemen om kans te maken op een hoger rendement. Op basis daarvan kiest u het fonds dat daarbij past: Het ASN Duurzaam Mixfonds Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief of Zeer Offensief. Aan ieder fonds zijn risico's verbonden.

  Bekijk het risico en rendement per mixfonds

  * Dit is het mogelijke rendement in een slecht scenario gedurende 1 jaar. Je hebt ongeveer 90% kans op een hoger rendement en ongeveer 10% kans op een lager rendement.

  Fondsmanagement

  De ASN Duurzamen Mixfondsen zijn subfondsen van ASN Impact Investors. De beheerder van deze fondsen is ASN Beleggingsinstellingen Beheer B.V. (ABB). ABB en de fondsen van ASN Impact Investors zijn geregistreerd bij de AFM. De informatie op deze pagina is niet bedoeld als beleggingsadvies.

  Lees ook de prospectus en bekijk de fondsinformatie op de website van ABB.