Alles over de digicode

Binnen de beveiligde omgeving van Mijn RegioBank kun je jouw bankzaken regelen. Een van de manieren om in te loggen is met de digicode.

Wat is een digicode?

Een digicode is een combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je kunt hiermee geld overmaken naar je eigen rekeningen van RegioBank of naar de vaste tegenrekening.
De digicode is voor jeugdklanten van 8 tot en met 12 jaar met JongWijs en als je al een spaarrekening hebt bij RegioBank. Bij een betaalrekening kun je inloggen met onze andere inlogmiddelen.

Inloggegevens aanvragen voor digicode

Log je in met een digicode en ben je jouw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? Je kunt eenvoudig nieuwe gegevens aanvragen.

Nieuwe gebruikersnaam aanvragen

Vraag een nieuwe gebruikersnaam aan per e-mail of per post. Je ontvangt dan per e-mail of per post een nieuwe gebruikersnaam. Als je bent ingelogd, kun je vervolgens je gebruikersnaam wijzigen.

Nieuw wachtwoord aanvragen

Heb je geen ander inlogmiddel dan de digicode? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Je ontvangt dan per brief een nieuw wachtwoord. Als je bent ingelogd, kun je vervolgens je wachtwoord wijzigen.

  Digicode wijzigen

  In Mijn RegioBank kun je jouw gebruikersnaam, je wachtwoord en het e-mailadres van je digicode wijzigen. Je kunt ook een nieuw e-mailadres toevoegen.

  1. Log in bij Mijn RegioBank.
  2. Ga naar ‘Zelf regelen’.
  3. Kies 'Veiligheid en Toegang'.
  4. Klik bij de digicode op 'Wijzigen'.
  5. Hier kun je jouw gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen.