Alles over de digicode

Binnen de beveiligde omgeving van Mijn RegioBank kunt u uw bankzaken regelen. Een van de manieren om in te loggen is met de digicode.

Wat is een digicode?

Een digicode is een combinatie van een gebruikersnaam en een wachtwoord. U kunt hiermee geld overmaken naar uw eigen rekeningen van RegioBank of naar de vaste tegenrekening.
De digicode is voor jeugdklanten van 8 tot en met 12 jaar met JongWijs en als u al een spaarrekening heeft bij RegioBank. Bij een betaalrekening kunt u inloggen met onze andere inlogmiddelen.

Inloggegevens aanvragen voor digicode

Logt u in met een digicode en bent u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten? U kunt eenvoudig nieuwe gegevens aanvragen.

Nieuwe gebruikersnaam aanvragen

Vraag een nieuwe gebruikersnaam aan per e-mail of per post. U ontvangt dan per e-mail of per post een nieuwe gebruikersnaam. Als u bent ingelogd, kunt u vervolgens uw gebruikersnaam wijzigen.

Nieuw wachtwoord aanvragen

Heeft u geen ander inlogmiddel dan de digicode? Vraag dan een nieuw wachtwoord aan. U ontvangt dan per brief een nieuw wachtwoord. Als u bent ingelogd, kunt u vervolgens uw wachtwoord wijzigen.

  Digicode wijzigen

  In Mijn RegioBank kunt u uw gebruikersnaam, uw wachtwoord en het e-mailadres van uw digicode wijzigen. U kunt ook een nieuw e-mailadres toevoegen.

  1. Log in bij Mijn RegioBank.
  2. Ga naar ‘Zelf regelen’.
  3. Kies 'Veiligheid en Toegang'.
  4. Klik bij de digicode op 'Wijzigen'.
  5. Hier kunt u uw gebruikersnaam of wachtwoord wijzigen.