Toekomstplannen? Dit bedrag heeft u nodig

  • Handige tools: krijg inzicht in wat nodig is om straks genoeg geld te hebben
  • Bereken het mogelijk rendement wanneer u kiest voor beleggen
  • Vermogen opbouwen? Uw Zelfstandig Adviseur denkt graag met u mee
Sparen voor de studie van uw kind. Of beleggen om eerder te stoppen met werken. Wat uw toekomstplannen ook zijn, geld opzij zetten is een verstandig idee. Maar welk bedrag heeft u nodig om uw financiële doelen te bereiken? Ontdek het nu met de rekentools van MijnGetal.

Als u kiest voor beleggen, let dan op: met beleggen loopt u risico en maakt u kosten. U kunt uw inleg of een deel daarvan verliezen. 

Kijk wat er kan en hoeveel het kost

Heeft u een helder doel waarvoor u wilt sparen of beleggen? Of vindt u het gewoon een veilig idee om wat geld opzij te zetten? Met onze rekentool MijnGetal, ziet u wat er kan met uw geld. Zo berekent u snel wat u kunt doen om uw plannen te verwezenlijken.

Vermogen opbouwen op uw manier

Door te sparen of beleggen kunt u een mooi vermogen opbouwen. Wat zijn de voor- en nadelen van deze opties? En welke variant past het best bij u?

Kijk en vergelijk: sparen of beleggen

Bouwen aan een bepaald bedrag

U heeft geen vastomlijnde plannen, maar streeft wel naar een concreet bedrag. Dit doelbedrag kunt u opbouwen door te sparen of te beleggen. Voor beide is wat te zeggen. Maar wat is wijsheid in uw situatie? En wat levert het op?

Bereken het hier

Maak een buffer aan voor noodgevallen

Terwijl u plannen maakt voor de toekomst, kan er ineens iets gebeuren waarvoor u nú geld nodig heeft. Uw wasmachine houdt ermee op. De auto heeft kuren. Voor zulke gevallen is het handig om een buffer aan te maken. Hoe groot die moet zijn? Dat rekent u uit met de BufferBerekenaar van het Nibud.

Dit doen anderen met hun spaargeld

Zo’n 80 procent van de Nederlandse consumenten vindt sparen belangrijk. Dit blijkt uit onderzoek van het Nibud. De meeste mensen sparen voor een bepaald doel. De opbouw van een buffer voor onverwachte uitgaven staat hierbij op nummer één. Verder sparen mensen voor hun pensioen of om iets na te laten, bijvoorbeeld aan hun kinderen.

Wij helpen u graag

Geld opzij zetten voor uw toekomstplannen? Wat uw doel ook is, uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank denkt graag met u mee.

Maak een afspraak

Spaarpotten in de app

Gebruikt u onze app? Maak dan een spaarpot aan voor uw persoonlijke doel. Zo ziet u in één oogopslag hoever u al bent met sparen!

Download de app