Uit de verkoop

Deze producten kunt u niet meer afsluiten. De informatie is daarom alleen bedoeld voor klanten die in het verleden deze producten hebben geopend.

Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Met de Gouden Handdruk Uitkeerrekening laat u uw ontslagvergoeding maandelijks uitkeren. RegioBank houdt de verplichte loonheffingen in en keert maandelijks een netto bedrag aan u uit. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd ontvangt u een aantrekkelijke vaste rente.

Meer over de Gouden Handdruk Uitkeerrekening

Gouden Handdruk Opbouwrekening

Met de Gouden Handdruk Opbouwrekening laat u uw ontslagvergoeding doorgroeien. Zolang uw ontslagvergoeding op de Gouden Handdruk Opbouwrekening staat, betaalt u geen belasting. Uiterlijk in het jaar dat u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt, moet u het spaarbedrag omzetten in periodieke uitkeringen. Over deze uitkeringen betaalt u belasting.

Meer over de Gouden Handdruk Opbouwrekening

Uitgesteld Lijfrentenieren

Uitgesteld Lijfrentenieren is een combinatie van Lijfrente Opbouw en Lijfrentenieren. Het is een geblokkeerde spaarrekening met een vaste rente. Met Uitgesteld Lijfrentenieren kunt u uw lijfrentekapitaal eerst verder laten groeien. Later, op een vooraf bepaalde datum, kunt u dit kapitaal automatisch laten uitkeren in vaste maandelijkse termijnen. U kunt uw lijfrente-uitkering dus eigenlijk uitstellen voor een periode die u zelf bepaalt.

Meer over Uitgesteld Lijfrentenieren