A.A.Z. Adviesgroep B.V. in Zevenbergen

  • 0168 - 33 10 10
  • Stationsstraat 7, 4761 BP
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 16.00
De omgeving van A.A.Z. Adviesgroep B.V., RegioBank in Zevenbergen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Het Regiobank kantoor te Zevenbergen is onderdeel van AAZ Adviesgroep, specialist op het gebied van Financial Life Planning en Vermogensadvies. AAZ Adviesgroep biedt u als onafhankelijke coach, klankbord en sparringpartner optimale begeleiding bij het inzichtelijk krijgen van uw financiële situatie. Samen met u bepalen we uw doelen, wensen en dromen en creëren we een plan van aanpak. Totaaladvies en maatwerkoplossingen staan hierin centraal. Voor sparen & betalen heeft AAZ Adviesgroep een exclusieve samenwerking met RegioBank. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op financieel gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gerust eens langs. Graag tot snel!
Jessica Nieuwkoop

Jessica Nieuwkoop

Administratief medewerker binnendienst
Kim Hoevenaar

Kim Hoevenaar

Administratief medewerker binnendienst
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4613

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen