A.A.Z. Adviesgroep B.V. in Zevenbergen

  • 0168 - 33 10 10
  • Stationsstraat 7, 4761 BP
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.00 - 16.00
A.A.Z. Adviesgroep B.V., RegioBank in Zevenbergen

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Het Regiobank kantoor te Zevenbergen is onderdeel van AAZ Adviesgroep, specialist op het gebied van Financial Life Planning en Vermogensadvies. AAZ Adviesgroep biedt jou als onafhankelijke coach, klankbord en sparringpartner optimale begeleiding bij het inzichtelijk krijgen van je financiƫle situatie. Samen met jou bepalen we je doelen, wensen en dromen en creƫren we een plan van aanpak. Totaaladvies en maatwerkoplossingen staan hierin centraal. Voor sparen & betalen heeft AAZ Adviesgroep een exclusieve samenwerking met RegioBank. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen op financieel gebied? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gerust eens langs. Graag tot snel!

Meer over ons team

Jessica Nieuwkoop

Jessica Nieuwkoop

Administratief medewerker binnendienst
Kim Hoevenaar

Kim Hoevenaar

Administratief medewerker binnendienst
RegioBank team

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4613

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.