Ancora Adviesgroep in Katwijk

  • 071 - 401 65 45
  • Baron S. de L. Wyborghstr 1, 2225 TD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Ancora Adviesgroep, RegioBank in Noordwijk en Katwijk

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Sparen, betalen, hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen; je vindt alles onder één dak bij Ancora Adviesgroep. Wij bieden je een passend advies. Wel zo makkelijk dat je hiervoor bij één kantoor terecht kunt. Dat scheelt tijd! Ancora Adviesgroep; dichtbij, persoonlijk en wel zo makkelijk.

Meer over ons team

Kim Meijer

Kim Meijer

Receptioniste
Arnold Vooijs

Arnold Vooijs

Adviseur bankzaken
Nick de Jager

Nick de Jager

Vennoot en makelaardij
Ricardo Guijt

Ricardo Guijt

Adviseur Bankzaken
Team van Ancora Adviesgroep

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4063

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.