Ancora Adviesgroep in Katwijk

  • 071 - 401 65 45
  • Baron S. de L. Wyborghstr 1, 2225 TD
  • Vandaag open van 09.00 - 12.30 en 13.30 - 17.00

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Sparen, betalen, hypotheken, makelaardij, verzekeringen, pensioenen; u vindt alles onder één dak bij Ancora Adviesgroep. Wij bieden u een passend advies. Wel zo makkelijk dat u hiervoor bij één kantoor terecht kunt. Dat scheelt tijd! Ancora Adviesgroep; dichtbij, persoonlijk en wel zo makkelijk.
Kim Meijer

Kim Meijer

Receptioniste
Arnold Vooijs

Arnold Vooijs

Adviseur bankzaken
Nick de Jager

Nick de Jager

Vennoot en makelaardij
Ricardo Guijt

Ricardo Guijt

Adviseur Bankzaken
Hetty Verhaar

Hetty Verhaar

Adviseur bankzaken
Team van Ancora Adviesgroep

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4063

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen