Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V. in Vroomshoop

  • 0546 - 64 26 76
  • Linderflier 2, 7681 ZL
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V., RegioBank in Vroomshoop

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Aan het Linderflier 2 in Vroomshoop vindt u sinds 1997 Assurantie- en Adviesbureau Lucas B.V. Het familiebedrijf wordt gekenmerkt door de vriendelijke en ongedwongen sfeer. Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. is een klantgericht kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers. Een enthousiast team van mensen waar u zich graag door laat adviseren!

Vera Lucas

Vera Lucas

Adviseur bankzaken, Verzekeringsadviseur
Marco Lambers

Marco Lambers

Adviseur bankzaken, Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur
Annemiek Wessels

Annemiek Wessels

Adviseur bankzaken
Bianca Willems

Bianca Willems

Adviseur Bankzaken
Team van Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4128

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen