Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V. in Vroomshoop

  • 0546 - 64 26 76
  • Linderflier 2, 7681 ZL
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30
De omgeving van Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V., RegioBank in Vroomshoop

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Aan het Linderflier 2 in Vroomshoop vindt u sinds 1997 Assurantie- en Adviesbureau Lucas B.V. Het familiebedrijf wordt gekenmerkt door de vriendelijke en ongedwongen sfeer. Assurantie- en adviesbureau Lucas B.V. is een klantgericht kantoor met ervaren en vakbekwame medewerkers. Een enthousiast team van mensen waar u zich graag door laat adviseren!

Vera Lucas

Vera Lucas

Adviseur bankzaken, Verzekeringsadviseur
Marco Lambers

Marco Lambers

Adviseur bankzaken, Hypotheekadviseur, Verzekeringsadviseur
Ilse Krosman-Moes

Ilse Krosman-Moes

Adviseur bankzaken, Verzekeringsadviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Assurantie- en Adviesburo Lucas B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4128

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen