Assurantiekantoor Schriks B.V. in Asten

  • 0493 - 69 12 86
  • Markt 14, 5721 GE
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Assurantiekantoor Schriks B.V.. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Asten. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Ruby van Bakel

Ruby van Bakel

Adviseur bankzaken
Marjan de Wit

Marjan de Wit

Adviseur bankzaken
Yvonne van Mullekom

Yvonne van Mullekom

Adviseur bankzaken
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4293

Hoe werkt RegioBank

Met zo'n 475 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.