Assurantiekantoor Schriks B.V. in Asten

  • 0493 - 69 12 86
  • Markt 14, 5721 GE
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30
Centrum van Asten - Assurantiekantoor Schriks

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Welkom bij Assurantiekantoor Schriks B.V.. Wij zijn zelfstandig adviseur van RegioBank in Asten. Bij ons heb je al je bankzaken onder één dak. Daarbij kies je zelf hoe je jouw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze RegioBank app. Daarnaast staan wij voor je klaar bij een vraag of als je persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.

Meer over ons team

Foto van Daniëlle Heijen

Daniëlle Heijnen

Foto van Leonie Welten

Leonie Welten

Foto van Johan Schriks

Johan Schriks

Foto van Marjan de Wit

Marjan de Wit

Foto van Yvonne van Mullekom

Yvonne van Mullekom

Adviseur bankzaken
Team van Assurantiekantoor Schriks B.V.

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4293

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen