Assurantiekantoor Wormgoor B.V. in Eibergen

  • 0545 - 47 50 75
  • Grotestraat 32, 7151 BD
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Assurantiekantoor Wormgoor B.V., RegioBank in Eibergen

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Assurantiekantoor Wormgoor. Wij zijn een vooruitstrevend allround assurantiekantoor en Zelfstandig Adviseur van RegioBank, die het belang van de klant hoog in het vaandel heeft staan.
Elselien  Onstein

Elselien Onstein

Telefoniste en receptioniste
Chantal Rougoor

Chantal Rougoor

Commerciƫle binnendienst verzekeringen en adviseur bankzaken
Jochem Odink

Jochem Odink

Financieel Adviseur

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Assurantiekantoor Wormgoor B.V.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4238

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen