Berends & Slump, bankzaken- hypotheken verzekeringen in Twello

  • 0571 - 27 44 40
  • Duistervoordseweg 49, 7391 CB
  • Vandaag open van 09.00 - 16.00
De omgeving van Berends & Slump, bankzaken- hypotheken verzekeringen, RegioBank in Twello

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Daarmee helpen we u graag bij Berends & Slump. En dat doen we op een ambitieuze manier: uw eigen adviseur kijkt naar uw héle financiële situatie. Zo heeft u de zekerheid dat uw financiële zaken goed geregeld zijn. Dat geeft een gerust gevoel.
Cindy  Holtkuile

Cindy Holtkuile

Adviseur bankzaken | administratie
Brigitte  Schutte

Brigitte Schutte

Adviseur bankzaken | administratie
Esther  Veldman

Esther Veldman

Adviseur bankzaken | administratie

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van Berends & Slump, bankzaken- hypotheken verzekeringen

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4685

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen