De Heij Adviesgroep BV in t Zand Nh

  • 0224 - 59 12 28
  • Pastoor Velzeboerstraat 3, 1756 AW
  • Vandaag open van 08.30 - 17.30
De omgeving van De Heij Adviesgroep BV, RegioBank in t Zand Nh

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

De Heij Adviesgroep is inmiddels een begrip in de kop van Noord-Holland geworden en is uitgegroeid tot een allround advieskantoor op het gebied van financiƫle zaken. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van dit mooie familiebedrijf.
Saskia  de Heij

Saskia de Heij

Commercieel binnendienstmedewerker
Mariska  van den Driest

Mariska van den Driest

Commercieel binnendienstmedewerker
Ilse  Vriesman

Ilse Vriesman

Commercieel binnendienstmedewerker

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van De Heij Adviesgroep BV

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4873

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen