Folkertsma Financiële Diensten Franeker in Franeker

  • 0517 - 39 06 96
  • Noord 42, 8801 KR
  • Vandaag gesloten
De omgeving van Folkertsma Financiële Diensten Franeker, RegioBank in Franeker

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

U wilt graag advies in de buurt? Gewoon even binnen lopen voor een vraag? Een kantoor om de hoek, met een Adviseur die u kent? Bij Folkertsma Financiële Diensten in Franeker vindt u dit allemaal en regelt u uw financiële zaken zoals u dat wilt.
Sietze Folkertsma

Sietze Folkertsma

Eigenaar / Allround adviseur
Cees Greidanus

Cees Greidanus

Allround adviseur
Tiede Dijkstra

Tiede Dijkstra

Adviseur schade particulier / binnendienst
Team van Folkertsma Financiële Diensten Franeker

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4911

Hoe werkt RegioBank

Als u klant wilt worden bij RegioBank, heten we u van harte welkom! En we helpen u graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig Adviseur Arie legt het u stap voor stap uit in deze video. Komt u er alsnog niet uit? Aarzel niet om uw adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt u graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Vijf jaar op rij hoogste waardering!

Volgens de Consumentenbond zijn onze klanten het meest tevreden. Voor kosten, service en Internet én Mobiel Bankieren haalden we weer de hoogste cijfers. En MarketResponse riep ons weer uit tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen