Het Raadhuis Verzekeringen en Hypotheken B.V. in Liempde

  • 0411 - 63 16 81
  • Keefheuvel 1, 5298 AH
  • Vandaag open van 08.30 - 12.00 en 13.00 - 17.30
De omgeving van Het Raadhuis Verzekeringen en Hypotheken BV, RegioBank in Liempde

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij Het Raadhuis Verzekeringen en Hypotheken BV. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Liempde. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Mijn RegioBank of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Rene Knoops

Rene Knoops

Directeur / Adviseur
Suzanne van der Heijden

Suzanne van der Heijden

medewerker commerciële binnendienst
Patrick van Ruremonde

Patrick van Ruremonde

Adviseur
Ingrid van Trigt

Ingrid van Trigt

medewerker commerciële binnendienst
Team van Het Raadhuis Verzekeringen en Hypotheken BV

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4585

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.