HGS administratie- en assurantiekantoor in Elspeet

  • 0577 - 49 10 31
  • Apeldoornseweg 30, 8075 BN
  • Vandaag gesloten
De omgeving van HGS administratie- en assurantiekantoor, RegioBank in Elspeet

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Welkom bij HGS administratie- en assurantiekantoor. Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Elspeet. Bij ons heeft u al uw bankzaken onder één dak. Daarbij kiest u zelf hoe u uw geldzaken regelt. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app. Daarnaast staan wij voor u klaar bij een vraag of als u persoonlijk advies wilt. Gewoon, op kantoor.
Bertus Schouten

Bertus Schouten

Directeur
Harry van het Goor

Harry van het Goor

Directeur
Corrie Bronkhorst

Corrie Bronkhorst

Medewerker bankzaken
Annette Dijkhuizen

Annette Dijkhuizen

Medewerker bankzaken
Teunie Bossenbroek

Teunie Bossenbroek

Medewerker administratie & bankzaken

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
Team van HGS administratie- en assurantiekantoor

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4416

Hoe werkt RegioBank

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.


Hoogste rapportcijfers voor RegioBank

De consumentenbond vraagt jaarlijks klanten naar hun mening over hun betaalrekening. RegioBank krijgt in 2018 een 9,2 als algemeen cijfer! En voor service, Internet en Mobiel Bankieren belonen zij ons met een 8,6*. Ook onze website viel in de prijzen. Klanten beoordeelden deze als Beste Website van het Jaar in de categorie 'Banken & Beleggen'**.* Bron: Bankenmonitor Consumentenbond augustus 2018
** Bron: websitevhjaar.nl

Artikelen

Toon meer artikelen