Hoekstra Assurantie B.V. in Urk

  • 0527 - 68 13 96
  • Holkenkamp 100, 8321 AZ
  • Vandaag open van 09.00 - 13.00 en 14.00 - 17.15
De omgeving van Hoekstra Assurantie B.V., RegioBank in Urk
Let op: in verband met het coronavirus kunnen de openingstijden afwijken. Bel daarom eerst met uw Zelfstandig Adviseur voor u langsgaat.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Hoekstra Assurantie is een begrip in Urk. Voor uw hypotheek en verzekeringen bent u aan het juiste adres. En toen binnen de gemeente onrust ontstond over de sluitende financiƫle dienstverleners, werd Hoekstra in 2015 ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Henk Kapitein

Henk Kapitein

Tiemen Loosman

Tiemen Loosman

Jurian van den Berg

Jurian van den Berg

Anneke Visser

Anneke Visser

Marretje Bakker

Marretje Bakker

Wilma Harteveld

Wilma Harteveld

Agnes Walma

Agnes Walma

Jennie van Veen

Jennie van Veen

U kunt bij ons terecht voor

Betalen
Sparen
Hypotheken
Jeugd
Zakelijk
Aanvullend pensioen
Beleggen
Lenen
RegioBank team

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze Adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4638

Hoe werkt RegioBank

Met ruim 500 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon.

De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.