Ketting Financieel Advies in Pernis-Rotterdam

  • 010 - 472 32 29
  • Uiterdijk 40, 3195 GK
  • Vandaag gesloten
Uitzicht op de haven van Pernis - Ketting Financieel Advies

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Bij Ketting Financieel Advies staan wij je graag bij met advies over je hypotheek, verzekeringen of bankzaken. En dit doen wij nog op de ‘ouderwetse’ manier; samen met jou in een fysiek gesprek. Het is daarbij natuurlijk handig dat we als zelfstandig adviseur van RegioBank ook dichtbij zitten, in Pernis.

Meer over ons team

Arco Ketting

Arco Ketting

Allround Adviseur
Jennie ’t Lam

Jennie ’t Lam

Medewerkster Schadeverzekeringen
Annelies Glansbeek

Annelies Glansbeek

Medewerkster bankzaken en adviseur levensverzekeringen
Foto van Chantal Carree

Chantal Carree

Foto van Nico Ketting

Nico Ketting

Team van Ketting Financieel Advies

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze adviseurs helpen graag met het kiezen van de producten die bij jou passen. Je bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.
4423

Hoe werkt RegioBank

Als je klant wilt worden bij RegioBank, heten we je van harte welkom! En we helpen je graag om snel en probleemloos over te stappen. Zelfstandig adviseur Arie legt het je stap voor stap uit in deze video. Kom je er toch nog niet uit? Aarzel niet om een adviseur te bellen, of even langs te lopen. Hij of zij helpt je graag.

Oeps! Geen video

De video over dit onderwerp kan niet worden bekeken, omdat er een vereiste cookie is uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op vimeo.com

De zelfstandig adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De zelfstandig adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

RegioBank klantvriendelijke bank

Voor de zevende keer op rij is RegioBank door de consumentenbond uitgeroepen tot de beste bank van Nederland. In het jaarlijkse panelonderzoek van de Consumentenbond onder 13.000 consumenten beoordeelden klanten ons met een 9,4 voor algemene tevredenheid.

Lees meer

Artikelen

Toon meer artikelen